تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 15 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):آدمى با نيّت خوب و خوش اخلاقى به تمام آن چه در جستجوى آن است، از زندگى خوش و امنيت محي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1821232336




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تاثیر روان درمانی بر ترک اعتیاد


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: تاثیر روان درمانی بر ترک اعتیاد
یکی از مهم‌ترین مراحل ترک اعتیاد، به کارگیری روش‌های روان درمانی برای شخص معتاد است.


ایرج کریمی درمانگر اعتیاد در گفت‌وگو باخبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار داشت: برخی اختلالات روانی منجر به گرایش افراد به سمت اعتیاد می‌شود که می‌توان به بیماری‌های اضطرابی و اختلال شخصیتی اشاره کرد.


وی با بیان اینکه عوامل گوناگونی سبب گرایش افراد به مواد مخدر می شود، تصریح کرد: یکی دیگر از اختلالات خلقی که سبب گرایش افراد به سمت اعتیاد می‌شود، ابتلای آنها به افسردگی است که فرد به دنبال جبران اضطراب ناشی از بیماری‌های روحی خود، به مواد مخدر گرایش پیدا می‌کند.


این درمانگر اعتیاد درباره اهمیت روش‌های روان درمانی برای ترک اعتیاد گفت: در طول درمان اعتیاد، به کارگیری روش‌های روانشناسی و غیر دارویی به منظور برطرف کردن اختلالات روانی افراد بسیار مهم و تاثیر گذار است.


وی عنوان داشت: از جمله این روش‌های روانشناسی و غیر دارویی، می‌توان به مشاوره خانوادگی، افزایش اعتماد به نفس فرد معتاد به منظور پی بردن به توانایی‌ها و جلوگیری از مصرف مجدد در طی درمان، جایگزینی رفتارهای مناسب(تفریحات سالم) به جای رفتارهای نامناسب(مصرف مواد) و گرایش به معنویات، اشاره کرد.


کریمی با اشاره اهمیت نقش خانواده در طی مراحل درمان، عنوان داشت: در مراحل درمانی، جلسات مشاوره‌ای با عنوان «خانواده درمانی» برگزار می‌شود که در آن بر اهمیت نقش خانواده‌ها در کنترل اشتیاق فرد معتاد به مواد مخدر تاکید می‌شود.


وی افزود: روش‌های روان درمانی افراد معتاد با توجه به نوع مواد مصرفی آنها تعیین می‌شود؛ به عنوان مثال روان درمانی فرد معتاد به مواد مرفینی با فرد معتاد به مواد محرک‌زا، مانند شیشه، متفاوت است.





۰۹ مهر ۱۳۹۵ - ۰۲:۴۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن