واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری مهر: علی قندالی ظهر پنج شنبه در نخستین نشست شورای عشایری استان سمنان به میزبانی استانداری و با حضور استاندار و اعضای شورای اداری این استان، ضمن اشاره به تلاش های صورت گرفته برای پرداخت حق بیمه عشایر کشور، ابراز داشت: طی جلسات متعدد تلاش کردیم تا شرکت های بیمه نسبت به پرداخت معوقات خود به عشایر تعجیل کنند اما این امر تنها به پرداخت هشت میلیارد تومان منجر شد و مابقی بدهکاری به عشایر پابرجا است.
وی افزود: عدم پایبندی شرکت های بیمه ای به تعهدات خود در قبال عشایر باعث شده است تا این قشر اعتماد خود را به بیمه از دست بدهند و امروز استقبال از بیمه عشیار به یک ششم سال۹۲ کاهش یابد که این امر قطعا مشکلات فراوانی را برای عشایر کشور به دنبال دارد لذا از مسئولان شرکت های بیمه می خواهیم تا نسبت به تعهدات خود پایبند باشند تا ما نیز در جلب اعتماد دوباره عشایر نسبت به بیمه عشایری مجددا کوشش کنیم.
اقبال بیمه عشایری افول کرده است
رییس سازمان امور عشایر با بیان اینکه امروز قشر بسیار اندک عشایر خواهان دریافت بیمه عشایری هستند، گفت: عدم رعایت تعهدات شرکت های بیمه باعث شده تا در تمام کشور میزان دام های بیمه شده به طرز بسیار چشم گیری کاهش پیدا کند چرا که عشایر از خود می پرسند وقتی بیمه به تعهدات خود در قبال تلفات، پرداخت حق بیمه و... پایبند نیست، چرا باید هزینه ای مازاد پرداخت کرد.
قندالی بیان داشت: این عدم رعایت تعهدات شرکت های بیمه باعث شده تا ماهیت بیمه و آینده نگری نیز در بین عشایر زیر سوال برود و برای جبران آن قطعا وقت و زمان زیادی مورد نیاز است اما در هرحال امیدواریم مطالبات عشایر از بیمه ها کاهش یابد.
وی با ذکر مثال درباره عدم استقبال از بیمه عشایری به دلیل بدعهدی بیمه ها، افزود: در سال ۹۳، ۵۰ تا ۵۵درصد دام های عشایر استان سمنان تحت پوشش بیمه بودند که این رقم در سال گذشته به ۱۶درصد رسید و در سال جاری نیز هنوز مشخص نیست این شاخص چه عددی را نشان دهد چرا که هنوز سال به اتمام نرسیده است.
مشکلات عشایر را لمس می کنیم
رییس سازمان امور عشایر با بیان اینکه پرداخت معوقات بیمه به عشایر می تواند به رفع بی اعتمادی به وجود آمده کمک کند، گفت: عشایر برای دام های سبک خود از ۱۰۷هزار تا ۴۵۰هزار تومان حق بیمه سالانه پرداخت می کند لذا کمترین انتظارشان دریافت خدمات خوب بیمه ای است لذا مسئولان به این امر نگاه ویژه ای داشته باشند.
قندالی با بیان اینکه بیمه عشایری تنها مشکل این قشر نیست، ابراز داشت: امروز عشایر با مشکلات متعددی دست و پنجه نرم می کنند که از جمله آنها می توان به خشکسالی، کاهش مراتع، بهای دام زنده، آبشخور و ... اشاره کرد که امیدواریم بتوانیم تا پایان سال بخشی از مشکلات این قشر را احصاء و در رفع آنها تلاش کنیم.
وی همچنین با اشاره به اینکه سمنان، استانی است که در آن اتباع خارجی بسیاری ساکن هستند، ابراز داشت: حضور اهالی کشورهای همسایه در شغل دامپروری، ضرر مستقیمی به اقتصاد و ارتزاق کارگران ایرانی دارد چرا که این افراد با حقوق های یک تا یک و ۱.۵ میلیون تومان تن به چوپانی و دامداری می دهند و در این بین برای دامدار استخدام کارگر ایرانی نمی صرفد لذا باید اتباع بیگانه در استان ساماندهی بهتری شوند چرا که برخی از این اتباع به دلیل نداشتن برگه های رسمی هویت دست به برخی ناهنجاری ها می زنند که این امر می تواند تبعات اجتماعی داشته باشد.
شهیدان جامعه عشایر در تاریخ جاودان شده اند
رییس سازمان امور عشایر گفت: عشایر ایران اسلامی به خصوص ساکنان استان سمنان باید بدانند که ما و همکاران ما در امور عشایری با مشکلاتشان آشنا هستیم و در صدد رفع این مشکلات در حد توان خواهیم بود اما بسیاری از مشکلات یک شبه قابل رفع نیستند.
قندالی با بیان اینکه عشایر ما بهترین مردم هستند، ابراز داشت: ایستادگی عشایر در ابتدای دفاع مقدس در کتاب پرافتخار تاریخ معاصر و جنگ تحمیلی با خطی زرین نقش بسته است و نمونه این مقاومت ها در نام و یاد شهدای عشایر به چشم می خورد.
وی ضمن گرامیداشت یاد و خاطر شهدای عشایر، ابراز داشت: وطن دوستی، ولایتمداری و ایستادگی وجه مشترک عشایر ایران اسلامی است.
۰۹ مهر ۱۳۹۵ - ۰۲:۰۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]