محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843633972
دفاع از طرح ایجاد ۱۴۰ هزار شغلی سلطانیفر
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: غلامرضا کاتب در نشست فراکسیون اشتغال که با حضور رییس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری صورت گرفت، گفت: به مناسبت روز جهانی گردشگری نگاه جامعی به صنعت توریسم و اشتغال در این زمینه خواهیم داشت، همچنین آقای سلطانیفر پیشنهادی با عنوان ایجاد 140 هزار شغل ظرف دو سال تهیه کرده که درخصوص آن توضیح خواهد داد. همچنین از معاونت اشتغال وزارت کار و رفاه اجتماعی توضیحاتی در خصوص طرحهای اشتغالی در استانهای مختلف ارائه می شود.
عیسی منصوری معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال با بیان اینکه مشخص شده است رشد اقتصادی در اشتغالزایی تأثیری ندارد، توضیح داد: سال گذشته شاهد رشد 5 تا 6 درصدی اقتصادی بودیم که بخش اعظم آن در حوزه انرژی اتفاق افتاد اما این رشد اقتصادی تأثیری در اشتغالزایی نداشته است چرا که رکود و تورم تأثیر مستقیمی بر صنعت و کارخانه ها داشته و شاهد ریزش نیروهای کار بودیم.
وی ادامه داد: در این تحقیق استان ها را بر اساس اولویت ها مورد بررسی قرار دادیم و مشخص شد که 8 تا 9 استان در بحث گردشگری اولویت اشتغالزایی دارند به عنوان مثال در سمنان، کردستان و کرمانشاه در حوزه گردشگری و صنایع دستی پروژههای خوبی با ظرفیت بالای بینالمللی تعریف شده است.
منصوری: ریزش نیروی کار از کشاورزی به خدماتی
منصوری توضیح داد: در تحول ساختاری کشوری معمولاً نیروی کار از کشاورزی به صنعت و پس از آن به خدمات حرکت می کند اما در برخی مواقع شاهد هستیم که نیروی کار به طور مستقیم از کشاورزی به خدمات حرکت می کند که اصفهان نمونه بارز ریزش نیروهای صنعتی به خدماتی است.
وی گفت: در استان سیستان و بلوچستان که واحد صنعتی وجود ندارد شاهد هستیم که نیروهای کشاورزی بدون طی مسیر در تحول ساختاری کشوری مستقیم به سمت خدمات می روند، متأسفانه در مناطق کوهستانی مازندران نیز شاهد چنین تغییری هستیم و کشاورز با سوق دادن به ویلاسازی به نگهبان ویلاها تبدیل شده است.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال تأکید کرد: اگر در تحول ساختاری کشور مداخله نکنیم در سالهای آینده شاهد مهاجرت فارغ التحصیلان بومی خواهیم بود، در اصفهان و مازندران موفق به جذب مسافر می شویم اما در واقع کاری برای آنها انجام نمی دهیم و در واقع جذب گردشگری صورت نمی گیرد چرا که آنها را با فرآیند زندگی مردم آشنا نمی کنیم و تنها ساختمانها را به آنها نشان می دهیم.
وی افزود: مسافر خارجی به استانهای مازندران و اصفهان سفر میکنند اما ما برنامه برای مدیریت آنها نداریم، لازم است برای چنین مسافرانی جاذبههای گردشگری از جمله آشنایی با فرآیند زندگی مردم در نظر بگیریم.
منصوری با بیان اینکه سرعت اشتغالزایی گردشگری 2.5 برابر صنایع دیگر است و در عین حال کمترین هزینه را دارد، اظهار داشت: اگر در این مسیر حرکت نکنیم شاهد ریزش نیروهای کار به سمت شغل خدماتی میرویم که ارزش افزوده ای هم ندارد در حالی که باید تلاش کنیم شغل خدماتی مولد ایجاد کنیم.
وی با بیان اینکه در هماهنگی دستگاهها، آمایش استانها تحلیل شده است، گفت: به طور مثال طراحی کردهایم که اگر زائر امام رضا در مسیر یک شب در استان سمنان استراحت کند توانستهایم شغلهای متعددی فراهم کنیم. در استانهای دیگر از جمله کردستان هم بر محوریت گردشگری و صنایع دستی بحثهایی وجود دارد.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال در خصوص استان کرمانشاه گفت: تلاش داریم در این استان گردشگری سلامت ایجاد کنیم چرا که بیماران متعددی از غرب کردستان و کردستان عراق نیازمند درمان هستند و ما با کار کارشناسی بینالمللی میتوانیم جذب گردشگر داشته باشیم.
جمع بندی مطالعات قدیم با گزارش میدانی برای طرح جدید
مهدی مقدسی در ادامه این نشست از منصوری سوال کرد: آیا برای بررسی ظرفیتهای استانها از وزارتخانههای مختلف اطلاعاتی گرفته شده است در این بین طرح آمایش سرزمینی برای توسعه کشور موضوع مهمی است که مغفول مانده است، آیا چنین مطالعاتی در وزارتخانه صورت گرفته است یا خیر؟
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس ادامه داد: کویر یکی از مهمترین جاذبههای گردشگری است اما همواره به این منطقه مرکزی ایران بیتوجه بودیم در حالی که اروپاییان علاقه بسیاری برای سفر به کویر ایران دارند، آیا زیرساختهای مناسبی برای جذب توریسم در منطقه کویری در نظر گرفته شده است یا خیر؟
منصوری در پاسخ به این نماینده اظهار داشت: ما از مطالعاتی که در گذشته انجام شده بود استفاده کردیم اما سیاستگذاریهای گذشته کافی نبود بنابراین از خبرههای بخش خصوصی برای انجام کار میدانی کمک گرفتهایم، طرح مسئله کویر یکی از نکات مهمی است که ما با کار میدانی تلاش کردیم آن را رونق دهیم چرا که بسیاری از ایتالیاییها علاقه دارند برای گرفتن حتی یک عکس به کویرهای ایران سفر کنند.
کوسه غراوی: اطلاعات درستی از ظرفیت های گردشگری استان ها وجود ندارد
شهرام کوسه غراوی ادامه داد: متأسفانه آگاهی درستی از ظرفیتهای فراوان استانها وجود ندارد، به طور مثال اگر گفته شود در استان گلستان چه ظرفیتهای گردشگری وجود دارد قطعا مردم با آگاهی کامل در حوزه کارآفرینی فعال خواهند شد اما تاکنون به دلیل عدم آموزش و آگاهی موفق به اشتغالزایی در حوزه گردشگری نشدهایم.
عبدالله حاتمیان نماینده مردم درگز در مجلس تأکید کرد: متأسفانه مسئولان کشوری به لحاظ فرهنگی و استراتژی در حوزه گردشگری فعال نیستند و موضوع گردشگری را جدی نمی گیرند، به نظر می رسد لازم است در بین مسئولان دولتی هماهنگی در این زمینه صورت گیرد.
نوروزی نماینده شوش دانیال با بیان اینکه وزارت کار و رفاه اجتماعی متولی اشتغالزایی نیست ادامه داد: اما ایجاد معاونت اشتغال در سال اقتصاد مقاومتی میتواند موثر باشد اما تأکید داریم که گفته شود چه انتظاری از مججلس و فراکسیون وجود دارد اینکه تنها درد و دل کنیم کاری از پیش نمی بریم.
میرزاده: تنها 25 درصد سند چشم انداز 20 ساله محقق شده است
میرحمایت میرزاده نماینده مردم گرمی با بیان اینکه 10 سال از سند چشم انداز 20 ساله گذشته است، تأکید کرد: 50 درصد از وقت برنامه گذشته و تنها 25 درصد اهداف آن محقق شده، چه اطمینانی میتوانید بدهید که با عملیاتی شدن طرح مذکور بتوانیم به اهداف برنامه برسیم. آیا تاکنون عملکردی که نشان دهنده به نتیجه رسیدن این طرح است وجود دارد یا خیر؟
منصوری در پاسخ به سوال نمایندگان گفت: مهمترین ابزار دولت برای اشتغالزایی پرداخت وام است اما این وام تنها به حوزه صنعت داده می شود که متأسفانه نمود خاصی در اشتغالزایی نداشته بنابراین تصمیم گرفتهایم تغییر برنامه دهیم که به طور مثال در مشهد که 3 هزار تولیدکننده کفش داریم مقرر شد برای نیروهای کار که ماهر نیستند مربی در نظر بگیریم.
وی ادامه داد: همچنین در بررسیهای صورت گرفته مشخص شد در تبریز نیروی کار ماهر وجود دارد و تنها نیازمند طراحی نوین هستیم که از کارشناسان بین المللی در این زمینه استفاده کردیم، در واقع برای رونق اشتغالزایی ما هزینه زیادی انجام ندادهایم تنها با ارائه آموزش توانستیم واحدهای تولیدی کشور را غنی کنیم و در ادامه اگر نیازمند وام باشند، وام پرداخت کنیم.
معاون کارآفرینی و اشتغال در وزارت کار و رفاه اجتماعی تأکید کرد: در زمینه تولید فرش به قالیبافان وام برای ایجاد دار قالی پرداخت می شود اما تا زمانی که بازار جهانی فروش را مدیریت نکنیم پرداخت چنین وامهایی موثر نخواهد بود. باید در برنامههای 5 ساله کشور محور سیاستگذاری را اشتغال در نظر بگیریم تا با رشد اشتغالزایی شاهد رشد اقتصادی باشیم.
کاتب: از فضای مجازی برای معرفی فضای گردشگری ایران استفاده شود
غلامرضا کاتب رئیس فراکسیون اشتغال در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد که باید در برنامه ششم توسعه محور را اشتغال در نظر بگیریم و همه دستگاهها را در این زمینه درگیر کنیم به طور مثال رسانه ملی میتواند نقش موثری داشته باشد اما در شرایطی که این رسانه توانایی رقابت با شبکههای جهانی ندارد باید برای فضای مجازی برنامهریزی کنیم.
وی ادامه داد: از فضای مجازی می توانیم برای در اختیار گذاشتن اطلاعات گردشگری ایران به زبان های مختلف استفاده کنیم چرا که بسیاری از گردشگران تا زمانی که به ایران نیامدهاند تصور می کنند ایران قتلگاه است در صورتی که پس از خروج از کشور ایران را کشوری امن، زیبا و با مردمی مهربان توصیف می کنند.
مسعود سلطانی فر رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری در ادامه نیز از عملکرد سازمان خود دفاع کرد و گفت: این سازمان با 3 مجموعه صنایع دستی، میراث فرهنگی و گردشگری با ادغام در سال 82 شکل گرفت که متأسفانه در دولت گذشته دچار تزلزل در مدیریت و تنوع مدیریت شد که همین امر آسیب بسیاری برای توسعه گردشگری ایجاد کرد.
سلطانی فر: ثبت جهانی 21 اثر ایران در یونسکو
وی توضیح داد: با این حال توانستیم در دوران مدیریتی خود نزدیک به 21 آثار ایران را ثبت جهانی کنیم که این مسئله بضاعت غنی برای ما خواهد بود به طور مثال شهر سوخته در سیستان با کاوشهای متعدد 2 سال پیش در یونسکو ثبت شد که البته تنها 5 درصد کار کاوش انجام شد اما وقتی مشخص شد که چه اهمیتی دارد ثبت جهانی صورت گرفت.
سلطانیفر به میراث ناملموس نیز اشاره کرد و گفت: میراث ناملموس در واقع همان آداب و رسوم کشور است که توانستیم 21 بنا را با این عنوان ثبت کنیم، در دنیا 400 رشته صنایع دستی شناخته شده است که ایران 360 رشته صنایع دستی دارد و در 300 رشته تولید می کند. در زمینه تولید فرش تنها دو میلیون نفر مشغول هستند البته در گذشته صادرات فرش در ایران عدد قابل توجهی داشت که این روند متأسفانه در سالهای اخیر کاهش پیدا کرده که تلاش داریم مجدد به اهداف برنامه برسیم.
رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری ادامه داد: جذب گردشگر در سال گذشته به مرز 5 میلیون و 200 هزار نفر رسید که با توجه به اهداف 1404 این عدد قابل توجه نیست چرا که باید به جذب 200 میلیون گردشگر برسیم اما به دلیل عقبماندگی در برنامهها نتوانستیم به اهداف مد نظر برسیم با این حال در 3 سال گذشته میانگین رشد جذب گردشگر 10 درصد عنوان شد که 2 برابر رشد جهانی بوده است.
وی گفت: البته برای جذب گردشگری نیازمند همکاری 27 دستگاه مختلف هستیم، در این مدت تلاش زیادی انجام شد و قوه قضائیه و مجلس انصافا در بخشهای مختلف با ما همکاریهای لازم را داشتند.
تشریح چگونگی ایجاد 140 هزار شغل در حوزه گردشگری و صنایع دستی
سلطانیفر با بیان اینکه به صورت ویژه سازمان میراث فرهنگی تکلیفی برای اشتغالزایی در راستای اقتصادی مقاومتی ندارد، گفت: اما با بررسیهای صورت گرفته مشخص شد ظرفیت اشتغالزایی در حوزه گردشگری بسیار زودبازده است و ما برنامهای طراحی کردیم که 140 هزار شغل در 2 سال ایجاد شود بنابراین در بخش گردشگری 175 پروژه با بخش خصوصی در دست اجرا است، ما روند پیشرفتها را بررسی کردیم و تصمیم گرفته شد با پروژههایی که 50 درصد کار آن انجام شده است و در طی دو سال نهایی خواهد شد همکاری کنیم.
وی توضیح داد: اگر در این زمینه 70 هزار شغل ایجاد شود برای هر شغل 60 میلیون تومان تسهیلات باید در نظر بگیریم که با توجه به بخشهای دیگر توجیه اقتصادی بالا دارد.
رئیس سازمان میراث فرهنگی در خصوص صنایع دستی توضیح داد: در این بخش نیز ظرفیتهای خوبی دیده می شود چرا که با یک آموزش کوتاه مدت می توانیم ساکنان روستاها و حاشیه شهرها را در تولید صنایع دستی مشغول کنیم، در این بخش هزینه کمتری لازم است و تصور شده که حداکثر برای هر شغل لازم است 20 میلیون تومان تسهیلات در نظر گرفته شود و باید تمرکز خود را در مسائل بازرگانی معطوف کنیم.
سلطانیفر ادامه داد: همچنین در نظر گرفته شده که بازارچههای دائمی طراحی شود چرا که در بازارچههای موقت شهروندان توانستهاند محصولات چند ماهه خود را طی دو هفته به فروش برسانند بنابراین اگر بازارچه ها دائمی باشد میزان تولید و فروش نیز افزایش پیدا خواهد کرد.
وی خاطر نشان کرد: برای 70 هزار شغل در صنایع دستی 140 میلیارد تومان هزینه لازم است، همچنین در حوزه گردشگری بودجهای بالغ بر 4 هزار میلیارد تومان لازم داریم، با در نظر گرفتن این تسهیلات میتوانیم زیرساختهای لازم را برای ایجاد اشتغال در حوزه گردشگری داشته باشیم.
مقدسی: نقص آموزشی داریم
مهدی مقدسی نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان عنوان کرد: لازم است که در زمینه گردشگری بر مسئله فرهنگسازی تمرکز شود چرا که نقص آموزشی در این زمینه به چشم می آید، همچنین لازم است در زمینه بازاریابی نیز اقداماتی صورت گیرد. مسئله دیگری که در این زمینه باید در نظر گرفت هماهنگی مسئولان در سطح استانی است، معمولا چنین همکاریهایی وجود ندارد.
عباس پاپیزاده نماینده مردم دزفول با تأکید بر اینکه مدیران استانی دغدغه گردشگری و میراث فرهنگی ندارند ، گفت: معمولا نیروهایی در استانها جذب می شوند که آشنایی با میراث فرهنگی و گردشگری ندارند و معمولا همین مسئله باعث میشود که آثار باستانی در استانها رو به تخریب برود، در این زمینه باید با مدیران استانی هماهنگی بیشتری وجود داشته باشد.
وی ادامه داد: مسافر خارجی تمایل دارد به استانهای مختلف سفر کند اما برای آنها زیرساختهای مناسبی از جمله هتل در نظر گرفته نشده است.
هادی قوامی نماینده مردم اسفراین با بیان اینکه ایجاد 140 هزار شغل بودجه ناچیزی نیاز دارد، ادامه داد: باید نقدینگی کشور را برای تولید اشتغال در زمینه گردشگری جهتدهی کنیم. می توان با اصلاح بودجه سالانه مشکلات را حل کنیم. کشورهای جهان تلاش دارند که بودجه کشور را از طریق گردشگری تأمین کنند نه مالیات بنابراین لازم است ما نیز در این مسیر حرکت کنیم.
علی کرد نماینده خاش و تفتان عنوان کرد: مدیران گردشگری استان سیستان و بلوچستان تحصیلات لازم در این زمینه را ندارند و همین امر باعث شده آسیب بسیاری به این استان در زمینه گردشگری وارد شود.
عباسعلی پوربافرانی نماینده مردم نائین، خور و بیابانک تأکید کرد: باید برای حفظ آثار باستانی توجیه اقتصادی وجود داشته باشد به صرف اینکه ساختمان خشت و گلی وجود دارد نباید هزینههایی برای نگهداری آن صرف شود بلکه هندسه در این مسئله اهمیت بسیاری دارد.
میرزاده: در کتب درسی ایران شناسی را بگنجانیم
میرحمایت میرزاده نماینده مردم گرمی تأکید کرد: باید در کتاب های درسی بحث ایرانشناسی را در نظر بگیریم، در حال حاضر شاهد دروس تاریخی هستیم که به هزار سال پیش برمی گردند، اگر میراث فرهنگی طرحی برای گنجاندن میراث فرهنگی در کتب درسی دارد کمیسیون آموزش فضای مناسبی برای همکاری دارد.
وی ادامه داد: لازم است که سازمان میراث فرهنگی با سازمان صدا و سیما هماهنگی داشته باشد تا در یک روز خاص برنامه ای برای ایرانشناسی داشته باشند با این کار در طول سال ایران را به مردم شناساندهایم. در زمینه فروش اینترنتی نیز باید فعالتر باشیم و سامانه فروش صنایع دستی را رونق دهیم.
۰۸ مهر ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]
صفحات پیشنهادی
استاندار: پنج هزار فرصت شغلی در مناطق روستایی ایلام ایجاد می شود
استاندار پنج هزار فرصت شغلی در مناطق روستایی ایلام ایجاد می شود ایلام - ایرنا - استاندار ایلام گفت پنج هزار و 206 فرصت شغلی تا پایان امسال در مناطق روستایی این استان ایجاد خواهد شد به گزارش ایرنا محمدرضا مروارید روز دوشنبه در نشست شورای اشتغال پایدار در مناطق روستایی این استاشغلی با درآمد ۲ هزار تومان برای ۱۰ ثانیه کار!
نوعی از درآمدزایی اخیراً در تهران دیده می شود که فرد شاغل برای انجام کاری حدوداً ۱۰ ثانیه ای درآمدی ۲ هزار تومانی کسب می کند به گزارش تسنیم با اعمال هر نوع محدودیت قانونی برای بهره گیری بهینه از امکانات شهری عده ای راههای دور زدن قوانین را سرلوحه کار خود می کنند که برخی اوقات ممازندران با هزارو950نفر به استقبال طرح سرشماری نفوس و مسکن می رود
مازندران با هزارو950نفر به استقبال طرح سرشماری نفوس و مسکن می رود ساری- ایرنا- رئیس سازمان مدیریت وبرنامه ریزی مازندران گفت برای برگزاری هشتمین سرشماری نفوس و مسکن در سوم مهرماه امسال حدود هزار و950نفر به عنوان عوامل اجرایی وآمارگیر دراستان مشارکت خواهند کرد امیدعلی پارسا روزطرحی که ۵۰۰ هزار شغل ایجاد میکند
معاون وزیر تعاون از اجرای طرحی خبر داد که در صورت تامین اعتبار و به اجر درآمدن ظرف سه سال ۵۰۰ هزار شغل در بخش تعاون ایجاد خواهد کرد به گزارش ایسنا سیدحمید کلانتری اظهار کرد این طرح هم اکنون در دست بررسی است و مورد توجه ستاد اقتصاد مقاومتی قرار گرفته است برآورد اعتباری که برایطرحی که 500 هزار شغل ایجاد میکند
طرحی که 500 هزار شغل ایجاد میکند کلانتری همچنین از ثبت و تشکیل ۴۴۵۰ شرکت تعاونی در یک سال گذشته خبر داد و میزان اشتغالزایی این تعاونیها را بیش از ۷۱ هزار نفر ذکر کرد معاون وزیر تعاون از اجرای طرحی خبر داد که در صورت تامین اعتبار و به اجر درآمدن ظرف سه سال ۵۰۰ هزار شغل در بخشبهرهمندی ۱۱ هزار دانشجوی البرزی از درس آشنایی با دفاع مقدس
بهرهمندی ۱۱ هزار دانشجوی البرزی از درس آشنایی با دفاع مقدس رئیس بنیادحفظ آثار و نشر دفاع مقدس استان البرز از بهره مندی یازده هزار دانشجوی البرزی از کلاس درس آشنایی با دفاع مقدس خبر داد سردار ابوالفضل اسلامی در دوازدهمین هم اندیشی اساتید درس آشنایی با دفاع مقدس استان البرز که درایجاد ۳۹ هزار صندلی برای معلمان در دانشگاه فرهنگیان
سرپرست دانشگاه فرهنگیان اعلام کرد ایجاد ۳۹ هزار صندلی برای معلمان در دانشگاه فرهنگیان شناسهٔ خبر 3766786 - یکشنبه ۲۱ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۱ ۳۹ جامعه > آموزش و پرورش jwplayer display inline-block; سرپرست دانشگاه فرهنگیان اعلام کرد طبق برنامه راهبردی تا ۱۴۰۴ باید ۳۹ هزار صندلیایجاد 16هزار تعاونی جدید در سال 95/ تکلیف باقی مانده سهام عدالت مشخص شود
ایجاد 16هزار تعاونی جدید در سال 95 تکلیف باقی مانده سهام عدالت مشخص شود وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی گفت در سال 95 حدود 16هزار تعاونی جدید ایجاد شده است و باید بر اساس تاکید رییس جمهور تکلیف باقی مانده سهام عدالت مشخص شود به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جواناجرای دو هزار و ۵۰۰ طرح مختلف حاصل تحقق اقتصاد مقاومتی دراستان است
اجرای دو هزار و ۵۰۰ طرح مختلف حاصل تحقق اقتصاد مقاومتی دراستان است سرهنگ عبدالصاحب طهماسبی جانشین سپاه امیرالمومنین ع ایلام گفت تحقق اقتصاد مقاومتی تنها با راه اندازی مجتمع های بزرگ صنعتی امکان پذیر است بلکه می توان در زمان کوتاه تری به اهداف مورد نظر دست یافت طهماسبی در جلسرئیس سازمان صنعت،معدن و تجارت کرمانشاه: 15 هزار فرصت شغلی جدید در کرمانشاه ایجاد میشود
رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت کرمانشاه 15 هزار فرصت شغلی جدید در کرمانشاه ایجاد میشود رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان کرمانشاه گفت با توجه به هدفگذاری این سازمان پیشبینی شده است که امسال بیش از 15 هزار فرصت شغلی در استان ایجاد شود سید نعمتالله حقیقی امروز در گفت&-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها