تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):از حقيقت ايمان اين است كه حق را بر باطل مقدم دارى، هر چند حق به ضرر تو و باطل به ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1801627889




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

درخواست بیش از ۱۰۰ فعال زن از دبیرکل سازمان ملل برای برقراری صلح میان دو کره


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: درخواست بیش از ۱۰۰ فعال زن از دبیرکل سازمان ملل برای برقراری صلح میان دو کره
این نامه از سوی ۱۳۲ زن شامل ۲۲ تن از کره جنوبی امضا شده است و در آن به بان کی مون تاکید شده تا روند صلح را از طریق شورای امنیت سازمان ملل پیگیری کند تا در ۲۰۱۸ و در هفتادمین سالگرد جدایی دو کره این مساله اجرا شود.
بیش از ۱۰۰ فعال برجسته از ۳۸ کشور جهان در نامه‌ای از دبیرکل سازمان ملل خواستند تا طرح صلحی را برای پایان بخشیدن به جنگ شبه جزیره کره ارائه دهد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، زنانی از ۳۸ کشور جهان در نامه‌ای به بان کی مون، دبیرکل سازمان ملل از وی خواستند پیش از آنکه مدت فعالیتش در سازمان ملل به پایان برسد، روند صلحی را که به صورت رسمی به جنگ شبه جزیره کره پایان دهد، مطرح کند .

این نامه با حمایت سازمان "صلیب زنان در منطقه غیرنظامی شده میان دو کره" و "لژ بین المللی زنان برای صلح و آزادی" به بان کی مون داده شده است.

بان کی مون که پیش از سمت دبیرکلی وزیر خارجه کره جنوبی بود در سال ۲۰۰۷ قول داده بود تا به جنگ در شبه جزیره کره پایان دهد. دو کره در ۱۹۵۳ به جنگ پایان دادند اما در اصل توافق صلحی امضا نکردند.

این نامه از سوی ۱۳۲ زن شامل ۲۲ تن از کره جنوبی امضا شده است و در آن به بان کی مون تاکید شده تا روند صلح را از طریق شورای امنیت سازمان ملل پیگیری کند تا در ۲۰۱۸ و در هفتادمین سالگرد جدایی دو کره این مساله اجرا شود.

"کورا ویز"،  رییس دادگاه تجدیدنظر لاهه برای صلح در نشست خبری درباره ارائه این نامه گفت: دبیرکل سازمان فرصت دارد تا به عنوان مهمترین ایجاد کننده صلح در جهان این کار را پیش ببرد. بان کی مون می‌تواند به راحتی این کار را انجام دهد.

از دیگر امضاکنندگان این نامه می‌توان به "گلوریا اشتاینم" و "ایو انسلر" از فعالان حقوق زنان در آمریکا و "لیماه گبووی" برنده جایزه صلح نوبل از لیبریا، "می‌رید ماگوره" از ایرلند شمالی و "کیم فوک" سفیر حسن نیت یونسکو اشاره کرد.

این نامه دربحبوحه افزایش تنش ها در شبه جزیره کره ارسال شده است.


تاریخ انتشار: ۱۲:۴۴ - ۰۷ مهر ۱۳۹۵ - 28 September 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن