واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: كسب برند جهاني توسط آتش نشاني اصفهان
مدير عامل سازمان آتش نشاني و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان از كسب نشان بين المللي مسابقات حوادث در سال 2015 توسط سازمان آتش نشاني اصفهان از بين 11 هزار حريق در اين مسابقات خبر داد.
بهزاد بزرگزاد در نشست خبري خود با خبرنگاران که به مناسبت هفتم مهرماه - روز ایمنی و آتش نشانی برگزار شد ، ضمن بيان اينكه سازمان آتش نشاني اصفهان در بسياري از زمينه ها پيشرفت هاي چشمگيري داشته است، گفت: گواهي آمادگي و اقدامات گسترده اين سازمان را كسب مقام دوم مسابقات حريق و راهیابی در مسابقات نهايي بين المللي بهترين آتش نشانان جهان خواند.
وي به استفاده از نرم افزارهاي مختلف در حوزه ايمني اشاره و اذعان كرد: در حوزه ايمني و آتش نشاني تنها نبايد به تجهيزات سخت افزاري توجه كرد بلكه تجهيزات نرم افزاي نيز از اهميت بالايي برخوردار است؛ نمونه آن نيز استفاده از شبكه دوربين هاي معاونت حمل و نقل شهرداري اصفهان است كه به هنگام رخداد حوادث، از دوربين هاي سطح شهر استفاده كرده و به شناسايي موقعيت حادثه و مسيرهاي آزاد مي پردازيم . مدير عامل سازمان آتش نشاني و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان با اشاره به سيستم هاي اطفاء حريق منازل مسكوني عنوان كرد: برخي از مالکان منازل مسكوني به دلايل متعدد نسبت به قطع اين سيستم ها اقدام مي كنند كه این اقدام بسيار نادرست است؛ اما با اختراع يكي از نيروهاي آتش نشان از اين پس مي توانيم نسبت به شناسايي سيستم هاي اطفاء حريق خاموش اقدام كنيم و اين افراد را موظف به روشن كردن سیستم ها كنيم.
بزرگزاد با بيان اينكه مبحث 21 مقررات ملي ساختمان شامل 137 نوع فعالیت است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر این سازمان، در 135 عنوان از مبحث 21 در حال فعاليت است و 2 عنوان فعاليت ديگر که مربوط به حوزه ساخت پناهگاه می باشد جزو وظايف اين سازمان نيست.
وي عنوان كرد: به نوعي مي توان گفت كه سازمان آتش نشانی، 98درصد از فعاليت هاي پدافند غيرعامل را انجام مي دهد.
مدير عامل سازمان آتش نشاني و خدمات ایمنی شهرداری اصفهانسايت هاي بازي كودكان را در گذشته فاقد استاندارد هاي لازم دانست و گفت:خوشبختانه در حال حاضر تمامي اين تجهيزات ايمن است ولي استفاده كنندگان نيز بايد مسائل ايمني را رعايت كنند.
زمان رسيدن آتش نشانان به محل حادثه استاندارد شده است
مدير برنامه ريزي و توسعه سازمان آتش نشاني اصفهان نیز در ادامه اين نشست گفت: زمان رسيدن به محل حادثه يكي از مهم ترين مسائل آتش نشاني است كه اين زمان به حد استاندارد خود رسيده است.
مهدي جان نثاريان اضافه كرد: در سال 89 اين زمان 4 دقيقه و 36 ثانيه بوده است كه این مدت زمان امسال به 4 دقيقه و 8 ثانيه كاهش يافته است.
وي خاطرنشان كرد: تعداد حريق سال گذشته 3 هزار و 757 مورد بوده است كه امسال با كاهش 3درصدي اين آمار همراه بود، از اين آمار، 19درصد مربوط به منازل مسكوني، 5درصد مربوط به اماكن تجاري، 55درصد مربوط به كارخانجات، 75درصد مربوط به اماكن رفاهي و تفريحي و 100درصد مربوط به هتل ها و مراكز اقامتي بوده است.
منبع : جوان آنلاين
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]