تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بهترين علم آن است كه مفيد باشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815567480




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پشت پرده ضعف فراکسیونی در مجلس دهم


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: پشت پرده ضعف فراکسیونی در مجلس دهم
البته فراکسیون امید نیز از ابتدا با این مشکل مواجه شد که تعدادی با لیست امید وارد مجلس شدند اما پس از ورود، از اصول فراکسیون امید تبعیت نکردند و شاید همچنان دچار تردید هستند که در ذیل کدام فراکسیون اصولگرایان قرار بگیرند.
به گزارش نامه نیوز، میرزابابا مطهری‌نژاد،  در مجلس دهم فراکسیون امید از ابتدا با موضع گیری های مشخص شکل گرفت اما اعضای فراکسیون اصولگرایان به دلیل اینکه با عنوان های متفاوتی وارد مجلس شدند، هنوز اختلاف نظراتی دارند و همین باعث شده فراکسیون دیگری با عنوان مستقلین اعلام وجود کند.

البته فراکسیون امید نیز از ابتدا با این مشکل مواجه شد که تعدادی با لیست امید وارد مجلس شدند اما پس از ورود، از اصول فراکسیون امید تبعیت نکردند و شاید همچنان دچار تردید هستند که در ذیل کدام فراکسیون اصولگرایان قرار بگیرند.
 
این نکته قابل توجهی است که فراکسیون امید از ابتدا انتخابات هیات رییسه را به خوبی برگزار کرد و مواضع نسبتا شفاف و بیّنی نیز در رابطه با مسائل مختلف ارائه کرده است. بنابراین به نظر می رسد فراکسیون اصولگرایان باید هرچه زودتر تکلیف خود را مشخص کند.
 
البته موضوع دیگر این است که در مجموع حرکت های فراکسیونی در مجالس ما شکل نمی گیرد و این مسئله اشکال ریشه ای دارد. انتخابات در کشور حزبی برگزار نمی شود و چون احزاب در انتخابات‌ها اقتدار ندارند طبیعی است که وقتی افراد وابسته به جناح های مختلف وارد مجلس می شوند به دلیل عدم وابستگی محکم، دچار سردرگمی می شوند بنابراین نیاز است اقتدار احزاب در انتخابات ها تقویت شده و مردم به احزاب رای دهند که اگر این اتفاق بیفتد قطعا مشکل ضعف حرکتهای فراکسیونی در مجلس حل می شود.
 
نظر شخصی من این است که درحال حاضر اصولگرایان قادر نیستند در یک فراکسیون واحد جمع شوند و حتما به دو فراکسیون تقسیم خواهند شد و مستقلین نیز در این دو فراکسیون جذب می شوند و نمی توانند فراکسیون مستقلین به شکل ثابتی تشکیل دهند.
 
اکنون نیز به نظر می رسد تا بعد از انتخابات ریاست جمهوری پیش رو، فراکسیون های مشخص و تاثیرگذار در مجلس شکل واقعی خود را پیدا نمی کند اما سال آینده امکان تقویت این مسئله بیشتر است.
 
عضو شورای مرکزی حزب مردمسالاری




منبع: خبرآنلاین


۰۶ مهر ۱۳۹۵ - ۰۳:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن