تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 8 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):اگر اراده قوى باشد، هيچ بدنى براى انجام دادن كار، ناتوان نيست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1813087564




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عقب‌نشيني آل‌خليفه از محاكمه شيخ «عيسي قاسم»


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: عقب‌نشيني آل‌خليفه از محاكمه شيخ «عيسي قاسم»
رژيم آل‌خليفه كه قرار بود ديروز محاكمه شيخ عيسي قاسم، رهبر شيعيان بحرين را برگزار كند...
رژيم آل‌خليفه كه قرار بود ديروز محاكمه شيخ عيسي قاسم، رهبر شيعيان بحرين را برگزار كند، تحت فشار افكار عمومي مجبور به عقب‌نشيني شد و جلسه محاكمه اين رهبر شيعه را به 24 اكتبر موكول كرد. در روزهاي اخير 64 تن از چهره‌هاي آكادميك و رسانه‌اي و نيز فعالان حقوق بشر امريكايي و اروپايي در خصوص حساسيت وضعيت بحرين و شيخ عيسي قاسم نامه‌اي به دبيركل سازمان ملل نوشتند.

دادگاه وابسته به رژيم آل‌خليفه پنجمين جلسه محاكمه آيت‌الله عيسي قاسم را به سوم آبان‌ماه موكول كرد. هارون الزياني، دادستان بحرين روز دوشنبه در صفحه خود در توئيتر نوشت: «دادگاه جنايي بحرين با بررسي پرونده شيخ عيسي قاسم و دو متهم ديگر تصميم گرفت چهارمين جلسه محاكمه وي را به خاطر حضور شاهدان به 24 اكتبر موكول كند.» به گزارش خبرگزاري آناتولي، نخستين جلسه محاكمه شيخ عيسي قاسم، رهبر شيعيان بحرين 27 جولاي بدون حضور وي آغاز شد. پيشتر دادستاني كل بحرين اعلام كرده بود با اينكه شيخ عيسي قاسم به گفته يكي از وكلاي ايشان به دليل بيماري در جلسات بازجويي و محاكمه حضور نداشت اما حكمي كه درباره ايشان صادر مي‌شود، حضوري تلقي مي‌شود. عقب‌نشيني آل‌خليفه از محاكمه رهبر شيعيان بحرين در حالي است كه شمار زيادي از فعالان سياسي و حقوق بشري اين كشور روز يك‌شنبه با صدور بيانيه‌اي تأكيد كردند كه محاكمه آيت‌الله عيسي قاسم اعلان جنگ عليه قاطبه مردم بحرين است.

رئيس سازمان حقوق بشر بحرين هم هشدار داده بود كه محاكمه شيخ قاسم سرآغاز روند نابودي و زوال رژيم آل‌خليفه خواهد بود. از سوي ديگر شماري از چهره‌هاي آكادميك و رسانه‌اي غرب در نامه‌اي به بان‌كي‌مون، دبيركل سازمان ملل از وضعيت حقوق بشر در بحرين ابراز نگراني كردند. در اين نامه كه 64 تن پاي آن را امضا كرده اند، آمده است: «جناب آقاي دبيركل، بر اساس ماده 15 اعلاميه جهاني حقوق بشر، رفتار رژيم اليگارشيك بحرين با مردم خود از جمله تخريب حسينيه‌ها و مساجد، ممانعت از برپايي نمازهاي جمعه و جماعت براي مردمي كه اكثريت آنها مسلمان هستند، تعليق مليت و اخراج رهبران بحريني به‌ويژه شيخ عيسي قاسم، به عنوان جرم تلقي مي‌شود و سازمان ملل مسئول است تا چنين اعمال ناقض قوانين بين‌المللي را محكوم كند.» در اين نامه از بان‌كي‌مون خواسته شده است اقدامات فوري نسبت به توقف اعمال خلاف موازين بين‌المللي و نقض صريح ماده 15 اعلاميه جهاني حقوق بشر در خصوص سلب تابعيت شخصيت‌ها و رهبران ديني بحرين به ويژه شيخ عيسي قاسم را انجام دهد. الكساندر دوگين، استاد دانشگاه مسكو، حامد الگار، استاد دانشگاه كاليفرنيا و كوين برت، اسلام‌شناس عربي از جمله امضاكنندگان اين نامه هستند.





تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۳۹۵ - ۲۰:۵۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 112]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن