تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):ماه رمضان، ماه خداست و آن ماهى است كه خداوند در آن حسنات را مى‏افزايد و گناهان را پا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867967716




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کاهش اندک طلای جهانی در برابر صعود دلار


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: کاهش اندک طلای جهانی در برابر صعود دلار
قیمت طلای جهانی در معاملات روز جاری بدنبال صعود ارزش دلار که تقاضای سرمایه گذاری برای این فلز ارزشمند را محدود کرد، اندکی کاهش پیدا کرد.
هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات روز جاری بازار سنگاپور ۰.۳ درصد کاهش یافت و به ۱۳۲۲.۸۰ دلار رسید.

در بازار نیویورک، هر اونس طلا برای تحویل در ماه دسامبر به میزان ۰.۳ درصد کاهش یافت و به ۱۳۳۷.۶۰ دلار رسید. بهای معاملات این بازار روز جمعه سه دلار یا ۰.۲ درصد کاهش پیدا کرد و در ۱۳۴۱.۷۰ دلار بسته شد با اینهمه برای کل هفته ۲.۴ درصد افزایش پیدا کرد که بزرگترین افزایش هفتگی در دو ماه و نیم گذشته بود.

طلا هفته گذشته پس از اینکه بانک مرکزی آمریکا نشست سیاست پولی خود را بدون تغییر نرخهای بهره پایان داد، روند افزایشی پیدا کرد. جانت یلن، رییس بانک مرکزی آمریکا در کنفرانس مطبوعاتی پس از نشست سیاست پولی تاکید کرد این بانک همچنان به آمار اقتصادی متکی است و آمار اخیر از افزایش نرخها حمایت نکرده اند.

یک معامله‌گر طلا به رویترز گفت: انتظار می رود طلا بین ۱۳۳۰ تا ۱۳۴۰ دلار معامله شود.

طلا به افزایش نرخهای بهره آمریکا بسیار حساس است زیرا نرخهای بهره بالاتر هزینه نگهداری دارایی‌های بدون بازده مانند این فلز را افزایش می دهد و در مقابل از ارزش دلار پشتیبانی می‌کند.

اریک روزنگران، رییس بانک فدرال بوستون روز جمعه اعلام کرد وی معتقد است نرخهای بهره باید به تدریج افزایش پیدا کنند و هشدار داد که کاهش نرخ بیکاری به پایین سطح پایدارش، ممکن روند احیای اقتصادی در آمریکا را از مسیرش خارج کند.

اظهارات مقامات بانک مرکزی آمریکا در روز جمعه نشان داد که دو دستگی درباره زمان افزایش نرخهای بهره به دلیل اختلاف نظر پیرامون دورنمای بازار کار است.

طلا به سوی سومین رشد قیمت سه ماهه پیش می رود که طولانی‌ترین روند صعودی این فلز زرد از سال ۲۰۱۱ خواهد بود. تلاشهای بانکهای مرکزی بزرگ جهان برای تحرک بخشیدن به رشد اقتصادی شامل نرخهای بهره پایین یا منفی و خرید اوراق قرضه، تقاضا برای طلا به عنوان پناهگاه سرمایه را تقویت کرده است.

مناظرات انتخاباتی میان دونالد ترامپ، نامزد جمهوریخواه و هیلاری کلینتون، نامزد دموکرات روز سه شنبه آغاز می شود و سرمایه گذاران بدنبال نشانه‌هایی از پیروز این رقابت هستند که بزرگترین اقتصاد جهان را هدایت خواهد کرد.

به گفته تحلیلگران، اگر ترامپ پیروز رقابت انتخاباتی شناخته شود، از قیمت طلا حمایت خواهد کرد زیرا سیاستهای افراطی وی به معنای تنشهای ژئوپلیتیکی فزاینده در بحبوحه نوسان بازار خواهد بود.

دلار در معاملات آسیایی روز دوشنبه پس از اینکه در برابر ین ژاپن به رکورد پایین ۱۰۰.۶۸ ین رسید، تقریبا ثابت بود و در ۱۰۰.۹۴ واحد ایستاد. شاخص دلار که این ارز را در برابر سبدی از ارزهای بزرگ دنبال می کند، در ۹۵.۴۵۶ واحد ایستاد.

ذخائر صندوق "اس پی دی آر گولد تراست" که بزرگ‌ترین صندوق سرمایه‌گذاری تحت پشتوانه طلا در جهان است، روز جمعه حدود ۰.۳ درصد افزایش یافت و به ۹۵۱.۲۲ تن رسید.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره برای تحویل فوری ۰.۷ درصد کاهش یافت و به ۱۹.۵۲ دلار رسید. این فلز روز جمعه حدود یک درصد سقوط کرده بود. هر اونس پلاتین برای تحویل فوری ۱.۴ درصد سقوط کرد و در ۱۰۳۶.۵۰دلار ایستاد در حالیکه هر اونس پالادیم برای تحویل فوری بیش از یک درصد کاهش یافت و ۶۹۲.۵۰ دلار معامله شد.

منبع : ايسنا



تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن