واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: ارائه سیمکارتهای جدید از آذرماه
معاون سازمان تنظیم مقررات از واگذاری سیمکارتهای جدیدی که مربوط به اپراتورهای مجازی میشود یاد کرده و اظهار امیدواری کرد این سیمکارتها از آذر ماه وارد بازار شوند.
معاون سازمان تنظیم مقررات از واگذاری سیمکارتهای جدیدی که مربوط به اپراتورهای مجازی میشود یاد کرده و اظهار امیدواری کرد این سیمکارتها از آذر ماه وارد بازار شوند.
صادق عباسی شاهکوه در نشست خبری در حاشیه هفدهمین نمایشگاه تلکام به پاسخگویی به سئوالات خبرنگاران پرداخت و در ارتباط با فعالیت شبکه های مجازی و قوانین مربوط به آن گفت: در خصوص OTT ها مشاوران خارجی هم گرفتیم و با همکاری مرکز ملی فضای مجازی در این زمینه برنامه های مربوطه را تدوین و برای تائید به شورای عالی فضای مجازی ارسال کردیم و اگر شورا بپذیرد سیاستهایی در خصوص شبکه های اجتماعی نیز اعمال خواهد شد تا بدین ترتیب شبکه های داخلی مجوز فعالیت هایی به مراتب گسترده تر از نمونه های خارجی داشته باشند.
وی در خصوص اپراتورهای مجازی نیز متذکر شد: اپراتورهای مختلف تلفن همراه موظفند تا سوم آبان حداقل یک قرارداد با اپراتورهای مجازی داشته باشند که تا کنون رایتل این کار را انجام داده و دو اپراتور دیگر نیز باید این کار را انجام دهند. مورد دوم قراردادها نیز باید تا سوم آذر ماه انجام شود و بدین ترتیب تا سوم آذر حداقل شش قرارداد در اپراتورهای مجازی امضا شده و آذر ماه سیم کارت اپراتور مجازی را ارائه خواهیم کرد.
معاون سازمان تنظیم مقررات رادیویی در بخش دیگری از صحبت های خود درباره همکاری مخابرات با سایر شرکت های فعال در حوزه فاوا، با تاکید بر اینکه طبق مصوبات شرکت مخابرات ملزم به واگذاری زیرساخت های خود به شرکت های مختلف است گفت: در همین راستا این شرکت ملزم به راه اندازی سامانه ای شد تا مشخص باشد امکانات به صورت عادلانه واگذار می شود. در قالب این سامانه نیز تا هفته گذشته حدود ۱۵ هزار تقاضا در این عرصه ثبت شده بود.
عباسی شاهکوه در ادامه در خصوص میزان موفقیت طرح ترابردپذیری نیز متذکر شد: موفقیت چندین جنبه دارد که یکی این است که این طرح پس از سال ها به طور موفق اجرایی شده و هر روز در قالب آن ترابردهایی میان اپراتورها انجام می شود البته باید پذیرفت هیچ فرایندی خالی از اشکال نخواهد بود اما اخیرا اشکالات این سیستم نزدیک به صفر شده است.
وی در ارتباط با میزان استقبال مردم از اجرای این طرح گفت: ما باید این امکان را برای مردم فراهم کنیم و حال مردم هستند که حق انتخاب دارند. البته طی این مدت نیز به نظر می رسد که حجم استقبال مشترکان از این طرح افزایش یافته است چراکه به هنگام افتتاح این طرح روزانه حدود ۵۰۰ تقاضا برای ترابرد داشتیم اما طبق آخرین آمار روزانه حدود ۴۰۰۰ تقاضای ترابرد وجود دارد.
معاون رگولاتوری افزود: البته ممکن است به دلایلی مانند کمرنگ بودن تبلیغات یا اینکه مردم هنوز از شیوه اجرای این طرح اطمینان نداشته یا تفاوتی بین اپراتورها حس نمی کنند در ابتدای کار حجم جابجایی ها چندان بالا نباشد.
وی در پاسخ به این سئوال که از ابتدای اجرای ترابردپذیری تا کنون چه تعداد جابجایی صورت گرفته، عنوان کرد: اکنون آمار دقیق این جابجاییها را در خاطر ندارم اما شاید حدود ۲۰ هزار جابجایی صورت گرفته باشد که البته نمی توان در این جایگاه اعلام کرد که از میان این جابجایی ها تا چه اندازه به کدام اپراتور مربوط بوده است. البته باید این نکته را هم مد نظر داشت که بخش قابل توجهی از درخواست ها نیز به دلایل مختلف رد می شوند.
عباسی در ادامه صحبت های خود در پاسخ به این سئوال که در تبلیغات نمایشگاه تلکام یکی از شرکتهایی که مجوز فعالیت به عنوان اپراتور مجازی را دریافت کرده به اعلام شماره پرداخته و از نام ایران تل برای فعالیت های تجاری خود بهره گرفته، توضیح داد: ما اعلام کرده ایم ۰۹۹۹ برای اپراتورهای مجازی تخصیص داده شده اما هنوز به کسی سرشماره نداده ایم البته به طور طبیعی در نامبرینگ معمولا اولین اپراتورها حق انتخاب شماره بیشتری دارند اما هنوز شماره واگذار نشده است. در خصوص تشابهات اسمی نیز باید بررسی شود و دید آیا شکایتی هست یا خیر؟
وی درباره پروانه اپراتور ماهواره ای نیز اظهار کرد: قرار بود اپراتوری که خودش ماهواره لانچ کرده یا اجاره کند داشته باشیم برای این موضوع نیاز به هماهنگی هایی با سازمان فضایی است و مذاکرات در حال انجام است. در کل نظر ما این است که این مورد طرح خوبی است اما اکنون جزو اولین اولویت های ما قرار ندارد و برای کار در این عرصه باید دقت داشت برنامه های اصلی فضایی را زیر سئوال نبرده و دچار مشکل نکند.
او در ارتباط با دوره حفاظت اپراتور فیبر نوری نیز اینگونه اعلام کرد که مشروط به شرایطی قرار است دوره حفاظت ایرانیان نت تمدید شود که هنوز در این خصوص تصمیمات نهایی گرفته نشده و جزئیات و روند اجرای این تصمیم مشخص نیست اما باید به گونه ای تصمیم گرفت که به شرایط سایر رقبا از جمله اف سی پی ها ضربه ای وارد نکند.
معاون سازمان تنظیم مقررات ارتباطات در ارتباط با دارندگان پروانه FCP نیز عنوان کرد: تا کنون ۱۳ پروانه صادر شده که تا چندی دیگر چهار مجوز جدید هم صادر خواهد شد.
وی در خصوص گلایه هایی که در ارتباط با فعالیت کمرنگ این شرکت ها در حوزه تلفن ثابت مطرح است گفت: در این زمینه باید بحث اینترکانکشن بین آنها و اپراتورها به نتیجه برسد که در حال پیگیری است اما بعد از صدور مجوز های نسل سه و چهار با توجه به رشدی که در این حوزه صورت گرفت کار تا حدی برای اپراتورهای ثابت دشوار شد اما با تعیین قیمت انتقال داخلی و تصمیمات جدیدی که گرفته شده انتظار داریم شرایط برای این اپراتورها بهبود پیدا کند.
او همچنین متذکر شد: در خصوص شبکه سازی نیز این شبکه ها مجاز به ایجاد شبکه فیبر برای خود نبودند و از نیمه مرداد ماه این مجوز به آنها داده شده است و در کل ایجاد شبکه امری زمان بر است و تا نتیجه گیری کمی زمان لازم است.
منبع : ايسنا
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]