تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دلى كه در آن حكمت نيست، مانند خانه ويران است، پس بياموزيد و تعليم دهيد، بفهميد و ن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869026599




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آمادگی ارمنستان برای برقراری تجارت با ایران


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری مهر: سفیر جمهوری ارمنستان در ایران با بیان اینکه حجم تجارت دو کشور در سال گذشته ۳۰۰ میلیون دلار بوده است، گفت: پیشنهاد ترانزیت گاز ایران به گرجستان از طریق ارمنستان به طرف ایرانی داده شده است.

«آرتاشِف تومانیان» در نشستی خبری با اشاره به اینکه مبادلات تجاری بین دو کشور در سال گذشته ۳۰۰ میلیون دلار بوده است، گفت: با وجود ارتباط نزدیکی که میان دو کشور در این سال‌ها وجود داشته، اما دو طرف هنوز شناخت کافی نسبت به هم ندارند.

وی با اشاره به اینکه در سال ۲۰۱۳ ارمنستان به سازمان تجارت جهانی پیوسته است، افزود: ما سیاست تجاری و بازرگانی آزادی را داریم و عوارض گمرکی در کشور ما صفر یا خیلی ناچیز است.

سفیر فوق‌العاده و تام‌الاختیار جمهوری ارمنستان در جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: ما سه میلیون نفر جمعیت داریم و مساحت کشور ارمنستان ۳۰ هزار کیلومتر است؛ بنابراین بازار کوچکی برای ایران محسوب می‌شود، اما ما از سال ۲۰۱۵ عضو اوراسیا شدیم که جمعیتی در حدود ۱۸۰ میلیون نفر دارد.

تومانیان با بیان اینکه ارمنستان تنها مرکز خشکی بین ایران و اوراسیا است، اظهار داشت: قراردادی با اتحادیه اروپا داریم که بر اساس این قرارداد، کالاهای تولیدی ارمنستان با عوارض کسر شده، وارد بازار اروپا می‌شود و همین قرارداد را با آمریکا، کانادا، سوئد و نروژ هم داریم و ایران می‌تواند از این ظرفیت استفاده کند.

وی با اشاره به اینکه ارمنستان در حوزه فناوری اطلاعات جایگاه مناسبی دارد، افزود: سه منطقه آزاد در کشور ارمنستان وجود دارد که یکی از آنها نزدیک به ایران است. همچنین ارمنستان سیاست آسمان باز را دارد و به همین دلیل روزانه دو پرواز بین تهران و ایروان انجام می‌گیرد.

سفیر جمهوری ارمنستان در ایران با اشاره به برگزاری نخستین نمایشگاه اختصاصی ارمنستان در ایران، اظهار داشت: این نمایشگاه به مساحت دو هزار مترمربع در محل دائمی نمایشگاه‌های تهران برگزار می‌شود و بیش از ۹۰ شرکت ارمنستانی در حوزه‌های مختلف در آن حضور دارند.

تومانیان با اشاره به اینکه سه بانک بزرگ ارمنستانی با استانداردهای جهانی هم در این نمایشگاه حضور دارند، گفت: در گزارش سال ۲۰۱۶ بهبود شرایط تجارت که از طرف انستیتو فریز کانادا ارایه می‌شود، جمهوری ارمنستان در بین ۱۸۲ کشور رتبه ۳۵ را داشت.

وی گفت: بر این اساس ۸۰ درصد از کشورها در این خصوص از ما عقب‌تر هستند. همچنین از نظر آزادی اقتصادی، از ۱۵۹ کشور ردیف دهم را داریم.

سفیر جمهوری ارمنستان در ایران با اشاره به اینکه ایران با ۱۲ کشور قرارداد تجارت ترجیحی دارد، گفت: اما ۲۰ سال است که برای تعرفه یک کالا با ایران هنوز به توافق نرسیده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه ایران می‌تواند در زمینه کشاورزی در ارمنستان سرمایه‌گذاری کند، گفت: دو تا سه پیشنهاد هم در این بخش داشتیم؛ به هر حال سفارت در وهله اول به عنوان واسطه آماده همکاری است.

تومانیان در خصوص خط آهن ایران ـ ارمنستان ـ ترکیه ـ نخجوان گفت: می‌دانید که این مسئله اقتصادی نیست و تا زمانی که مناقشه قره‌باغ حل نشود، صحبت در این خصوص بی‌فایده است.

سفیر جمهوری ارمنستان در ایران با اشاره به روابط فرهنگی و اجتماعی بین دو کشور اظهار داشت: یکی از وزنه‌های ما موزه تاریخ ارمنستان است که در این خصوص تفاهمنامه‌ای بین دو کشور امضا شده و به زودی شاهد نمایش آثاری از موزه‌های ما در اینجا و موزه‌های ایران در ارمنستان خواهیم بود.

وی همچنین به دیگر فعالیت‌های فرهنگی ایران و ارمنستان اشاره کرد و افزود: به زودی شاهد نمایش فیلم‌های ارمنستانی در ایران و تولید آثار مستند و سینمایی بین دو کشور خواهیم بود؛ همچنین برنامه‌هایی در بخش ادبیات و تئاتر دو کشور دارند.

سفیر جمهوری ارمنستان در ایران در خصوص کریدور جنوب ـ شمال که خلیج‌فارس را به دریای سیاه متصل می‌کند، اظهار داشت: ما همه تلاش خود را به کار خواهیم بست و امیدواریم که در سه سال آینده به نتیجه برسیم و آزادراهی در حد استانداردهای بین‌المللی داشته باشیم؛ البته الان راه موجود است اما کیفیتی ندارد. هدف ما این است که در سطح بالا و استاندارد، خلیج‌فارس را به دریای سیاه متصل کنیم.

تومانیان با اشاره به اینکه ایران اعلام کرده چهار مسیر برای رسیدن به اروپا تعریف شده است، گفت: اتصال ایران از طریق ترکیه، از طریق آذربایجان، گرجستان، دریای سیاه، اروپا و از طریق ارمنستان، گرجستان، دریای سیاه به سمت اروپا، از این مسیرها است و ما هم معتقدیم که ایران نباید فقط یک مسیر برای ترانزیت به اروپا داشته باشد.

وی در خصوص استفاده از ظرفیت خط لوله گاز ایران ـ ارمنستان گفت: توان ما در تولید انرژی برق زیاد است و به همین دلیل از ایران گاز دریافت کرده و به جای آن برق می‌دهیم، اما متأسفانه فقط از ۱۵ درصد ظرفیت خط لوله استفاده می‌شود.

سفیر جمهوری ارمنستان در ایران با اشاره به اینکه این خط لوله ۲.۲ میلیارد مترمکعب ظرفیت دارد، گفت: با اعتبارات بانک توسعه صادرات، خط سوم انتقال انرژی در حال انجام است که حجم تبادل گاز و برق را اضافه می‌کند.

وی با اشاره به اینکه در مورد قیمت‌های گاز و برق بین دو کشور مشکلی وجود ندارد، افزود: در حال حاضر به نسبت یک در مقابل سه، تبادل گاز و برق انجام می‌شود و پیشنهاد طرف ایرانی در مورد اعشارهای این رقم است.

تومانیان با اشاره به اینکه ملاقاتی بین وزیر نفت و رئیس کمیسیون مشترک دو کشور انجام شده است، گفت: الان با ارتباطات جدیدی با هم کار می‌کنیم و بهترین شیوه این است که پرداخت و دریافت داشته باشیم. در این رابطه طرف ارمنستانی پیشنهاد کرد بدون مشارکت طرف سوم، قرارداد خرید و فروش و ترانزیت گاز را با هم امضا کنیم؛ از طریق این خط لوله، گاز به گرجستان منتقل می‌شود.

سفیر جمهوری ارمنستان در ایران افزود: درواقع این فرصتی است که گاز ایران به گرجستان برسد و در این میان عواید ترانزیت نصیب ارمنستان می‌شود که طرف ایرانی در حال بررسی این پیشنهاد است.

وی با اشاره به فعالیت‌های بازرگانان ارمنستانی در سایر استان‌های ایران، گفت: برنامه‌هایی در این خصوص داریم و تاکنون سفرهای آن انجام شده؛ ضمن اینکه قراردادهایی بین دانشگاه‌ها هم در حال مذاکره است.

تومانیان با اشاره به حمایت ارمنستان از تجار و سرمایه‌گذاران ایرانی اظهار داشت: عدم پرداخت مالیات و یا دیر پرداخت کردن عوارض از جمله تسهیلاتی است که به سرمایه‌گذاران ایرانی داده می‌شود.




۰۴ مهر ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن