تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):ایمان یک درجه بالاتر از اسلام است, و تقوا یک درجه بالاتر از ایمان است و به فـرزنـد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868013766




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کارت‌های اعتباری جدید را نقد نکنید


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری ایسنا: کارت‌های اعتباری سه رنگ جدید در حالی امروز با حضور رئیس کل بانک مرکزی به شبکه بانکی وارد شد که سیف نسبت به نقد کردن این کارت‌ها به دارندگان هشدار داد که در صورتی که این اتفاق رخ دهد سوء پیشینه برای آنها در شبکه بانکی محسوب شده و ممکن است از امکانات بعدی در همین رابطه محروم شوند.

شعبه مرکزی بانک ملی امروز میزبان رئیس کل بانک مرکزی بود و وعده اخیر این بانک برای اجرایی شدن طرح جدید کارت‌های اعتباری عام در سه رنگ و سه سقف رونمایی شد، بر این اساس از این پس مشتریان بانک‌ها می‌توانند با مراجعه به شعب درخواست دریافت این کارت‌ها را برای خرید کالا اعم از ایرانی یا خارجی ارائه کنند.


کارت‌های اعتباری جدید را نقد نکنید



ولی‌الله سیف در این مراسم با اشاره به انتظاراتی که در رسانه‌ها برای صدور و توسعه سریع کارت‌های اعتباری جدید ایجاد شده اعلام کرد: این‌که بخواهیم این کارت‌ها در شبکه بانکی به سرعت رواج پیدا  پیدا کند، انتظار کاذبی است، چرا که این روند به تدریج انجام شده و بانک‌ها براساس میزان اعتبار و درخواست‌هایی که به آنها اعلام می‌شود کارت‌ها را صادر خواهند کرد.

اما با توجه به این‌که کارت‌های اعتباری برای خرید کردن از طریق پایانه‌های فروشگاهی و یا درگاه‌های اینترنتی اختصاص دارد و برای دریافت پول نقد نیست، رئیس کل بانک مرکزی در رابطه با کسانی که ممکن است از این کارت‌ها برای کاری غیر از خرید و دریافت پول نقد استفاده کنند، تاکید کرد که اگر گذر زمان نشان دهد که دارندگان کارت‌های اعتباری از وجه نقد آن استفاده کرده و مواردی تخلف در آن مشاهده شود به‌طور حتم این موضوع به عنوان سوء‌پیشینه برای دارنده کارت محسوب خواهد شد.

وی با بیان این‌که هیچ محدودیتی برای توزیع کارت‌های اعتباری ۱۰، ۳۰ و ۵۰ میلیونی وجود ندارد، عنوان کرد که نگاه ما به این موضوع حرکت به سمت تامین مالی کالاهای مصرفی و به تبع آن رونق گرفتن تولید است، چرا که موجب تحریک تقاضا خواهد شد.

کارت‌های اعتباری سه رنگ طرحی مجزا از طرح خرید کالای ایرانی است که از سال گذشته در قالب طرح تسریع رونق اقتصادی به شبکه بانکی آمده بود. دریافت‌کنندگان کارت‌های اعتباری جدید می‌توانند تا پایان ماه صدور آن که خرید را انجام داده‌اند تسویه‌حساب کنند که در این حالت هیچ سودی برای بازپرداخت به آنها تعلق نگرفته و تنها مشمول دریافت کارمزد به بانک هستند، اما اگر در این مدت تسویه انجام نشود بازپرداخت به صورت اقساط یکساله، دوساله و سه‌ساله و با سود ۱۸ درصد برای مشتری تقسیط خواهد شد.




۰۴ مهر ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن