واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: واکنش یاران احمدینژاد به خبر منع او از کاندیداتوری/اعتبار ندارد؛ علمیات روانی است!
چند روزی است خبری در محافل خبری کشور دست به دست میشود مبنی بر اینکه محمود احمدی نژاد از حضور در انتخابات آینده منع شده است. این خبر که ابتدا جدی به نظر نمیرسید با صحبتهای دیروز محمدرضا باهنر رنگ و بوی جدی بودن به خود گرفت. هرچند اطرافیان احمدی نژاد آن را تأیید نمیکنند.
آفتابنیوز : رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری و یکی از بزرگان جریان اصولگرایی در نشست ماهانه دیروز جامعه اسلامی مهندسین با اشاره به این
خبر، اظهار کرد(اینجا): قرار بود این مسأله رسانهای نشود اما شد. آقای احمدینژاد به عنوان یکی از گزینههای قوی برای انتخابات ریاست جمهوری به دلایلی از ورود به انتخابات منع شده است.
به گزارش آفتابنیوز؛ اما از سوی دیگر دو نفر از نزدیکان رسانهای محمود احمدینژاد این خبر را نه تأیید و تکذیب میکنند و تأکید دارند که اخبار مربوط به مقام معظم رهبری باید از منابع رسمی منتشر شود و به چنین اخباری نمیتوان رسمیت داد.
علیاکبر جوانفکر در گفتوگو با ایسنا، درباره صحبتهای باهنر میگوید: مگر آقای باهنر مسئول نشر مطالب مربوط به مقام معظم رهبری است؟ این سوال برای ما هم وجود دارد که مطالب مربوط به رهبر انقلاب چطور از مجاری دیگری منتشر میشود. اگر مطلبی به رهبری نسبت داده شده، دفتر ایشان اگر لازم بدانند توضیحاتی میدهند. اشخاص دیگر نباید در این زمینه اظهارنظر کنند و من هم نباید اظهارنظری داشته باشم.
وی در پاسخ به این سوال که آیا احمدینژاد در چند ماه گذشته با رهبر انقلاب دیداری داشته است یا خیر، اظهار میکند: بله، دیدار داشتهاند. اما درباره مطلبی که به مقام معظم رهبری نسبت داده شده دفتر ایشان باید اظهارنظر کند.
عبدالرضا داوری یکی دیگر از نزدیکان احمدینژاد است که درباره این خبر تأکید میکند هر خبری مربوط به مقام معظم رهبری اگر خارج از رسانههای وابسته به دفتر ایشان یا اطلاعیههای دفتر ایشان منتشر شود اعتبار ندارد. این خبر هم چون از مجاری رسمی منتشر نشده طبیعتاً اعتبار و حجیت ندارد.
وی همچنین درباره صحبتهای باهنر در این زمینه، تصریح میکند: مگر آقای باهنر سخنگوی مقام معظم رهبری هستند؟ مسأله روشن است. جریانی میخواست یک علمیات روانی ایجاد کند.
وی در پاسخ به این سوال که آیا احمدینژاد در این مدت با مقام معظم رهبری دیداری داشته است یا خیر، بیان میکند: اطلاعرسانی دیدارهای مقام معظم رهبری به عهده ما نیست.
داوری در ادامه تأکید میکند: آقایان شایعهپردازی و شایعهپراکنی درباره مقام معظم رهبری نکنند؛ چون جایگاه ایشان نقطه اتکاء همه آحاد ملت و حساس است و نباید از جایگاه ایشان در رقابتها و حذف رقبایمان سوءاستفاده کنیم.
وی در پایان میگوید: این یک روش غلط است. همه نیروهای کشور باید جایگاه مقام معظم رهبری را حفظ کنند و در عین حال همواره دیدگاهها و نظرات رهبر معظم انقلاب باید مبنای عمل برای همه نیروهای انقلاب باشد.
به گزارش آفتابنیوز؛ پیشتر نیز مهدی فضائلی فعال سیاسی اصولگرا و از حامیان سابق دولت احمدینژاد در تحلیلی که خبرگزاری فارس آن را منتشر کرد، نوشته بود(اینجا): چند روزی است محافل رسانهای و سیاسی گوناگون از جمله کانالهای نزدیک به دکتر احمدینژاد، از ملاقات وی با رهبر انقلاب اسلامی خبر میدهند. دیداری مهم که بهدرخواست و پیگیری خود او انجام شده اما ظاهراً نتیجهاش خلاف انتظار وی بوده است! هرچند هنوز جزئیات این دیدار که چند هفته قبل انجام شده است منتشرنشده، ولی این مقدار قطعی است که وی با نهیی صریح رهبر معظم انقلاب، برای ورود به میدان رقابت انتخابات ریاستجمهوری سال آینده مواجه شده است!
وی در بخشهای دیگری از یادداشت خود افزوده بود: شرایط امروز کشور، هم از نظر اقتصادی، هم سیاسی و هم منطقه ای، شرایط خاص و ویژهای است. برآیند این شرایط چنین اقتضا میکند که کشور، آرام و بدون التهاب اداره شود تا بتواند با آرامش و پرهیز از چالشهای خودساخته، این مرحله را پشت سر بگذارد. در ادامه این یادداشت آمده است: از سوی دیگر، مسئولیت سنگین هدایت و راهبری کشور و نظام، همواره و از جمله در این شرایط، بر عهده رهبری است تا انقلاب اسلامی را در مسیر تکاملی و پویای خود اولا"حفظ کند و سپس بتواند آنرا رو به جلو پیش ببرد. بخشی از الزامات ادامه این روند رو به جلو که اتفاقا" درست از وظایف رهبری هم میباشد، پیشگیری از تکرار تجربههای پرهزینه و خسارتبار، جلوگیری از عقب گرد و یا درجا زدن، و آیندهنگری و قدرت جلوگیری از معضلات است.
همچنین اخیراً حجت السلام والمسلمین سعیدی، نماینده ولی فقیه در سپاه درباره انتخابات ریاست جمهوری 96 گفته است: انتخابات آینده، انتخاباتی حساس و پیچیده است. همیشه شاهد بودیم که انتخابات با حساسیت فوقالعادهای مواجه بوده، اما در این برهه، پیچیدگی نیز به آن اضافه شده است. پیچیدگی آن به خاطر چند مسئله است: یکی تلاش افرادی که در گذشته در رأس حکومت بودند، مانند دولتنهم و دهم. یعنی نوع رفتار و حرکتهایی که دارد انجام میگیرد بازگشت به گذشته است که خود این موضوع مسئله مهمی است که آیا در شأن یک امت انقلابی و هدفمند این است که بازگشت به عقب داشته باشد یا خیر.
۰۴ مهر ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 153]