تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):از حقيقت ايمان اين است كه حق را بر باطل مقدم دارى، هر چند حق به ضرر تو و باطل به...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868531366




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرا «شهید فهمیده»‌از کتاب پایه ششم حذف شد؟


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: چرا «شهید فهمیده»‌از کتاب پایه ششم حذف شد؟
درس «رهبران کوچک»‌که در بخشی از آن شهید «حسین فهمیده» به دانش‌آموزان معرفی می‌شد از کتاب پایه ششم ابتدایی در سال تحصیلی جدید حذف شد؛ آموزش‌وپرورش در رابطه با حذف مطلب مربوط به معرفی شهید فهمیده چه پاسخی دارد؟
حذف نام شهید فهمیده از کتاب هدیه‌های آسمانی پایه ششم خبری بود که مایه تعجب بسیاری از افراد و صاحب‌نظران تعلیم و تربیت شد.

سال‌های گذشته درس پانزدهم کتاب هدیه‌های آسمانی پایه ششم با عنوان «رهبران کوچک» به معرفی شهدایی همچون حسین فهمیده، بهنام محمدی، مهدی باکری، ابراهیم همت، عباس بابایی، حسن باقری، علی صیاد شیرازی و ... اختصاص داشت. 
 
کتاب درسی

 

کتاب درسی
 
 
 



در این درس به چگونگی آغاز جنگ میان ایران و عراق اشاره شده و آمده بود: روز 31 شهریور سال 59 ارتش صًدام با حمایت دولت‌های زورگو و مستبد به کشور ما حمله کرد او می‌خواست سه روزه خود را به تهران برساند و انقلاب اسلامی را نابود کند.به فرمان امام خمینی (ره) جوانان زیادی به سوی جبهه‌ها شتافتند و در برابر دشمن ایستادند.
 
 
کتاب درسی


این درس همچنین به معرفی شهید حسین فمهیده به دانش‌آموزان می‌پرداخت و با اشاره به جمله معروف امام خمینی (ره) درباره این نوجوان شهید آمده بود: رهبر ما آن طفل 13 ساله‌ای است که با قلب کوچک خود با نارنجک خود را زیر تانک دشمن انداخت و آن را منهدم کرد. این جمله درمورد شهید حسین فهمیده است، او با این شجاعتش جاودانه شد و روز شهادتش را به نام روز بسیج دانش‌آموزی گرامی می‌داریم.
 
 
کتاب درسی


در کتاب هدیه‌های آسمانی پایه ششم در سال تحصیلی 95-96 درس «رهبران کوچک» حذف و به جای آن درس «سرزمین‌های همیشه سبز» اضافه شده است.

در این درس به بازدید دانش‌آموزان از مناطق عملیاتی جنوب در قالب اردوهای راهیان نور اشاره شده است و نام شهیدانی همچون شهید همت، زین الدین، بهنام محمدی، علی صیاد شیرازی، حسن باقری،‌ مهدی باکری، ابراهیم همت و مصطفی چمران ذکر شده است.

اما خبری از شهید دانش‌آموز حسین فهمیده نیست.

 
 
کتاب درسی

 
اما علت این تصمیم آموزش‌وپرورش چیست و چرا بخش مربوط به معرفی شهید حسین فهمیده از کتاب پایه ششم حذف شده است؟

محمود امانی طهرانی مدیرکل دفتر تألیف کتاب‌های درسی وزارت آموزش وپرورش در این رابطه می‌گوید: خبری که درخصوص حذف زندگی شهید حسین فهمیده منتشر شده، صحیح نیست و واقعیت بدین صورت که منتشر شده نیست.

وی می‌افزاید: در کتاب فارسی پایه سوم دبستان به صورت کامل در رابطه با افراد ایثاگر صحبت کرده‌ایم که یکی از آنها شهید حسین فهمیده است و به معرفی این شهید در کتاب فارسی سوم دبستان پرداخته‌ایم.
 
کتاب درسی


امانی طهرانی ادامه می‌دهد:‌ در کتاب هدیه‌های آسمانی پایه ششم به صورت مصداقی مفهم ارزش‌های دفاع مقدس و اهمیت شهدا را برای دانش‌آموزان بازگو کرده‌ایم و شهدای بزرگی همچون ابراهیم همت، بهنام محمدی، مهدی باکری، عباس بابایی، حسن باقری، علی صیاد شیرازی و ... را معرفی کرده‌ایم.

مدیرکل دفتر تألیف کتاب‌های درسی وزارت آموزش‌وپرورش می‌گوید: براین اساس زندگی شهید حسین فهمیده از کتاب‌های درسی حذف نشده و این محتوا وجود دارد اما برخی اخبار به صورت نادرست سعی در القای این تفکر دارند که زندگی شهید فهمیده از کتاب‌های درسی حذف شده است، انتشار این اخبار منجر به نگرانی خانواده‌های شهدا می‌شود و آنها تصور می‌کنند که عرصه کتاب‌های درسی کشور به دست افرادی است که سخنان دشمن را دنبال می‌کنند در حالیکه اخبار منتشر شده اشتباه است.

در کتاب فارسی پایه سوم دبستان در درس «فداکاران»‌ شهید حسین فهمیده به دانش‌آموزان معرفی می‌شود. همچنین در این درس شهید سهام خیام و فداکاری ریزعلی خواجوی برای دانش‌آموزان عنوان شده است.


منبع : تسنيم



تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن