محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1829167605
سردبیر یالثارات: باید تیتر مناسب تری انتخاب می کردیم
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: برترین ها: عبدالحمید محتشم، دبیرکل انصار حزب الله و سردبیر نشریه یالثارات الحسین است، 60 سال سن دارد و جانباز جنگ است. او در این گفتگویی در شماره سیصد و بیست هفته نامه مثلث درباره حاشیه ها و واکنش ها به تیتر جنجال برانگیز نشریه متبوعش سخن می گوید. محتشم معتقد است که نشریه اش قصد توهین به هیچ کسی را نداشته و صرفا روایتی دینی را بازتاب داده که در این روایت یک کلمه خاص با معنای فقهی آن مورد استفاده قرار گرفته است. او می گوید: «هنرمندان، برادران و خواهران ما هستند و قصد ما این است که رفتارهای اشتباه شان اصلاح شود.»
او همچنین معتقد است که باید تیتر «مناسب تری» برای مطلب چاپ شده در یالثارات انتخاب می شد اما تاکید دارد که ترویج الگوهای نامناسب در پوششی که دارد تبلیغ می شود محکوم و منحط است و باید با تندی در مقابلش ایستاد. او انتخاب ادبیات گزنده برای نقد الگوهای نامناسب پوشش را به این دلیل درست می داند که ادبیات گزنده موجب می شود تا کسی به سادگی از اصل موضوع نگذرد. او همچنین در این گفتگو از واکنش تند منتقدانش اظهار خشنودی می کند و می گوید: «واکنش ها نشان می دهد که آنها هنوز سلامت قلب شان را از دست نداده اند و این خیلی خوب است.» شرح این گفتگو را در ادامه می خوانید.
آقای محتشم! این روزها بیشترین انتقادها به شیوه واکنش شما به حاشیه های جشن حافظ مطرح است. نشریه شما باز هم توقیف شد و البته به رغم توقیف دوباره منتشر هم شد. نظر شما درباره این رویدادها چیست؟ فکر می کنید باید واکنش تعدیل شده تری نشان می دادید یا خیر؟
- ببینید برای پاسخ دادن به سوال شما باید اول دو موضوع را از هم جدا کنیم؛ یکی موضوع محتوایی است و دیگری موضوع شکلی قضیه. درباره موضوع شکلی قضیه که بحث لغو مجوز و توقیف و اینهاست باید بگویم که حدود شش ماه قبل هیات نظارت بر مطبوعات یک کار شتابزده کرد و برخلاف مقرراتی که خودش دارد، سر یک پرونده ای ما را لغو مجوز کرد. داستان بر این منوال بود که این هیات با چهار رأی موافق و سه رأی مخالف تصمیم گرفت مجوز ما را لغو کند. این تصمیم در حیطه اختیارات آنها که نبود.
ما هم ادله خودمان را در دادگاه مطرح کردیم. خوشبختانه دادگاه موافقت کرد که با حکم انتشار موقت به کارمان ادامه بدهیم چون هیات نظارت اختیار این کار را نداشت که یک نشریه را لغو مجوز کند. اصلا خیلی آشکار بود که تصمیم شتابزده ای گرفتند. این را گفتم که بگویم حالا ما در دوره انتشار موقت هستیم. در ماجرای اخیر هم هیات نظارت بر مطبوعات تا حالا (این گفتگو عصر چهارشنبه 13 مرداد ماه انجام شده است) جلسه ای درباره یالثارات برگزار نکرده است که بخواهد تذکر بدهد یا توقیف کند یا ... حالا اینکه آقای نوش آبادی حرفی زده و چیزی گفته باید از خودش بپرسید منظورش چیست و منبع حرفش از کجاست.
این از جنبه شکلی؛ اما برسیم به جنبه محتوایی حرف شما. همان طور که در شماره چهارشنبه نشریح توضیح داده ایم کار ما اهانت نبوده و قصد اهانت هم نداشته ایم، سوءتفاهم ایجاد شده است. بنابراین بسیاری از این فضاسازی ها بی معنی است و اعتباری هم ندارد.
البته شما در نشریه تان عکسی منتشر کرده اید و از یک لفظی استفاده کرده اید که انگار آدم هایی که در آن عکس هستند مصداق این الفاظ اند، این اتفاق اهانت آمیز نیست؟
- البته مطلبی منتشر شده و عکس هم با آن منتشر شده است. این مطلب در واقع در صفحه بین الملل کار شده است یعنی ادامه مطالب قبلی بوده و کنار هم قرار گرفتن شان قرار نیست که حتما به این معنی بوده باشد. ضمن اینکه ما از کلمه ای استفاده کردیم که معنای فقهی مشخصی دارد. یعنی قرار نیست همان معنی را داشته باشد که در حرف های روزمره و ... به کار برده می شود. معنای فقهی این کلمه را حضرت آقای جوادی آملی تشریح کردند. یعنی معنایش زشت و زننده نیست.
اما بالاخره به کار بردن این کلمه، خواه ناخواه معنای زننده آن را هم متبادر می کند.
- من می گویم بهتر بود از این کلمه در تیتر استفاده نمی شد اما نمی شود که کلا به کارش نبرد. این کلمه در ادبیات فقهی ما وجود دارد و تعریف دارد اما باید مناسب تر تیتر نوشته می شد. چیزی که چاپ شده است تحریک کننده است و بدقلقی دارد. قبول داریم. اما در معنایی که مد نظر ماست واقعی است. ضمن اینکه ما این تیتر را که در صفحه اول کار نکرده ایم.
یعنی شما اصراری بر به کار بردن این کلمه نداشتید؟
- نه، اصلا ما قصد توهین نداریم. قصد دعوا هم نداریم. کسی هم که شکایتی از ما بکند، حق طبیعی خودش است و ما هم باید جواب بدهیم. اصلا همین که به آنها برخورده است نشان می دهد که آنها نیز هنوز انسان های سالمی هستند و سلامت قلب شان هنوز زنده است. این خیلی خوب است. ما که قصد توهین نداریم. آنها برادران و خواهران ما هستند و قصد ما این است که رفتارهای نادرست شان را اصلاح کنند.
البته برای اصلاح رفتار کسی لازم است که با ادبیات مناسبی این کار انجام شود. انتشار شماره چهارشنبه که انگار ادامه همان مطالب دوشنبه است، این موضوع را به ذهن متبادر می کند که شما هنوز از همان ادبیات استفاده می کنید. این طور نیست؟
- من درباره آن تیتر گفتم که باید تیتر مناسب تری انتخاب می شد. درست است. نه اینکه تیتر «دیوث کیست؟» مناسب نبوده باشد اما باید مناسب تر بود، یعنی کلمه دیگری به کار برده می شد که کمتر تحریک کننده باشد. این از این. اما ماجرا یک جای دیگر است. یک وقتی کاری برای جامعه بار می شود، یعنی آنقدر داستانی را تبلیغ می کنند که تبدیل به هنجار می شود. برای اینکه آنها فکر نکنند که هر کاری می توانند بکنند، باید محکم جلوی اشتباه ها ایستاد. غیر از این است؟ باید کسی وارد شود که تلنگر بزند. نباید فکر کنید که بی حجابی اشکال کوچکی است.
هر مردی که زنش را تزیین کند و بیرون بیاورد که دیگران تماشایش کنند، دیوث است. دیوث که حتما به این معنی نیست که حرام واقعی اتفاق بیفتد. این اتفاق از نظر بزرگان دینی ما به ویژه پیامبر بزرگ دین ما منحط و مصداق دیاثت است. ما همین موضوع را روایت کرده ایم. یک روایت مهجور و کمتر دیده شده یا مشکوک را هم که نقل نکرده ایم. روایت ما یک روایت مشخص و معلوم و سالم است. حاجی بخشی که پدر سه شهید بود هم همین را می گفت، می گفت زنی که بی حجاب است، شوهرش غیرت ندارد. ما هم همین را گفتیم.
اما وقتی شما عکس را در کنار این روایت منتشر کرده اید، یعنی می خواهید به کسانی که در عکس هستند، این صفت را نسبت بدهید. خیلی از منتقدان می گویند که این کار به ویژه در یک نشریه که ممکن است همه مردم آن را ببینید درست نیست.
- شما یک کلیک ساده کنید. همه آن عکس ها را می توانید در سایت های مختلف اینترنتی پیدا کنید. یک کلیک دیگر هم بکنید همان روایت را در سایت های مختلف اینترنتی می توانید پیدا کنید. روزنامه نگار ما هم همین کار را کرده و دو مطلب را در کنار هم قرار داده است.
فکر نمی کنید که زبان نقد باید منعطف تر و معتدل تر باشد؟ مثلا اگر بدون انتشار عکس در قالب یک نامه یا مطلب این انتقاد مطرح می شد بهتر نبود؟ چون ادبیات گزنده باعث می شود کمتر اثرگذاری ایجاد شود. شما می گویید قصد داشتید که رفتار اشتباه مخاطبان تان اصلاح شود، به نظرتان با این شیوه نقد کردن می توان اثرگذاری ایجاد کرد؟
- گوش حضرات از این حرف ها پر است. بارها هم گفته شده اما آنها دارند به کارشان ادامه می دهند. مگر نمی دانند که این کارشان جامعه را به سمت ابتذال می برد؟ کار زشت را آنها انجام داده اند بعد به ما می گویند که کار شما نامربوط و فضاحت بار است. عکس های شان دارد در شبکه های اجتماعی و ... بین دختر و پسر مردم دست به دست می شود و برای شان الگوسازی می کند که شما هم مثل ما باشید و اینجوری لباس بپوشید. این کار خیلی فضاحت بار است.
باید یک جوری برخورد کرد این انتقادها از ذهن بیرون نرود. اتفاقا باید تند برخورد کرد که نشود به سادگی از کنارش گذشت. ضمن اینکه همان طور که گفتم ما که قصد توهین نداشته ایم. قبلا هم گفتم که باید تیتر مناسب تری انتخاب می کردیم اما به این معنی نیست که خیلی ساده یک مطلب نوشته شود و همه چیز تمام بشود. گلایه ما این است که این چیزها دارد هنجار می شود. این شیوه لباس پوشیدن ها دارد عادی می شود. این اشتباه و افتضاح است.
۰۴ مهر ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]
صفحات پیشنهادی
تعویق انتخابات اتریش به دلیل چسب!
عصر ایران وزارت کشور اتریش روز دوشنبه اعلام کرد انتخابات ریاست جمهوری این کشور که قرار بود ماه آتی میلادی برگزار شود بدلیل شکایت برخی شهروندانی که از طریق پست رای می دهند و به کیفیت پاکت های برگه های رای معترضند به تعویق می افتد وولفگانگ سوبوتکا وزیر کشور اتریش گفت علخجسته: دریافت پول از کاندیداها در زمان ثبتنام، شیوه مناسبی در انتخابات نیست
خبرگزاری خانه ملت عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس با بیان اینکه راهکار تودیع مبلغ معین در زمان ثبتنام کاندیداها مناسب نیست گفت اینکه افراد با مباحث مالی اینگونه به انتخابات وارد شوند مناسب نیست امیر خجسته درباره سازوکارهای موجود در پیشنویس لایحه جامع نظام انتخابات برروایتی از جدیدترین سازوکار انتخاباتی شورای هماهنگی جبهه اصلاحات برای انتخابات ریاست جمهوری ۹۶
روایتی از جدیدترین سازوکار انتخاباتی شورای هماهنگی جبهه اصلاحات برای انتخابات ریاست جمهوری ۹۶ رییس دورهای شورای هماهنگی جبهه اصلاحات گفت شورای هماهنگی جبهه اصلاحات همانند انتخابات سال گذشته برای انتخابات سال 96 در قالب همکاری با سایر احزاب و اشخاص اصلاحطلب همکاری خودش را با شوتکذیب شایعه بیماری و بستری شدن آیت الله هاشمی/ رئیس مجمع دیدار انتخاباتی نداشته است
رئیس دفتر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام شایعه بیماری آیت الله هاشمی رفسنجانی را تکذیب کرد و درباره دیدارهای انتخاباتی وی که برخی رسانه ها از آن خبر داده اند نیز توضیحاتی ارائه کرد محمد هاشمی در گفت و گو با خبرنگار تابناک درباره اخباری که مبنی بر بیماری و بستری شدن آیت الله هاشمیمهمترین ویژگیهای پیشنویش لایحه نظام جامع انتخابات
مهمترین ویژگیهای پیشنویش لایحه نظام جامع انتخابات سخنگوی وزارت کشور ارتقای شفافیت فرایندهای برگزاری انتخابات پیشبینی شیوههای موثر رصد منابع مالی انتخابات تعیین ضمانتهای اجرایی قوی برای برخورد با تخلفهای انتخاباتی در هر مرحله و تبیین حدود نظارت و اجرا مبتنی بر اصول قانونایران گفتگو و مذاکره را بهترین راه حل منازعات جهانی و منطقه ای میداند/ برجام؛ راهبرد و رویکردی جدید برای تعام
ایران گفتگو و مذاکره را بهترین راه حل منازعات جهانی و منطقه ای میداند برجام راهبرد و رویکردی جدید برای تعامل مثبت و سازنده در مناسبات بین المللی رییس جمهور کشورمان در هفدهمین اجلاس سران جنبش عدم تعهد با ارائه گزارشی از فعالیتها و دستاوردهای کشورمان در دوره ریاست چهارساله اینغرضی: حضور احمدينژاد در انتخابات آينده به سود آقاي روحاني است/ ظریف مناسب ریاست جمهوری نیست
غرضی حضور احمدينژاد در انتخابات آينده به سود آقاي روحاني است ظریف مناسب ریاست جمهوری نیست آرمان در گفتوگویی با سید محمد غرضی آورده است به گزارش نامهنیوز اصولگرايان به مدت هشت سال از محمود احمدينژاد كه مشي افراطی داشت حمايت كردند به همين دليل مردم از جريان اصولگرايي به عدر تنظیم برجام باید دقت بیشتری میکردیم
در تنظیم برجام باید دقت بیشتری میکردیم دانلود فایل مرتبط با خبر خبرهای داغ سفر سرزده و ناگهانی رهبر معظم انقلاب به کاشان با اتوبوس خطای بزرگ تیم تشریفات هاشمی در مشهد عذرخواهی از مردم توسط رفسنجانی احمدی نژاد منصرف شد شایعه یا واقعیت اعلام جنگ ترامپ علیه ایران ایرانی ها رامسابقه انتخاب بهترین پنیر سوئیس
مسابقه انتخاب بهترین پنیر سوئیس داوران در شهر له سنتیر سوئیس از نوع 777 قالب پنیر شرکت کننده در مسابقه پنیر سوئیس بهترین پنیر را انتخاب کردند &nانتخاب مورینیو به عنوان بهترین مربی ماه لیگ برتر
خبرگزاری تسنیم ژوزه مورینیو از سوی اتحادیه فوتبال انگلیس FA به عنوان بهترین بازیکن ماه آگوست لیگ برتر انتخاب شد آقای خاص با اختصاص بیشترین آرای کاربران شرکتکننده در نظرسنجی سایت رسمی لیگ برتر انگلیس این عنوان را به خود اختصاص داد تیم تحتهدایت او در ماه آگوست مقابل بورنموث-
سیاسی
پربازدیدترینها