تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 9 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):کسی که نماز را از وقتش تأخیر بیندازد، (فردای قیامت) به شفاعت من نخواهدرسید.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1813198592




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ایجاد شبکه آبرسانی و انتقال آب از خزر به پایین‌دست


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: ایجاد شبکه آبرسانی و انتقال آب از خزر به پایین‌دست
نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی، خواستار ایجاد شبکه آبرسانی و انتقال آب از دریای خزر به پایین‌دست شد.

ایجاد شبکه آبرسانی و انتقال آب از خزر به پایین‌دست
به گزارش حوزه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، جهانبخش محبی‌نیا نماینده مردم میاندوآب و نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی، طی نامه‌ای به حسن روحانی رئیس‌جمهور نسبت به تبخیر بیش از 50 تا 60 درصد آب‌های سطحی و عدم اتخاذ تدبیری در این زمینه انتقاد کرد و خواستار ایجاد شبکه آبرسانی و انتقال آب از دریای خزر به پایین‌دست شد.


متن این نامه به شرح ذیل است:


بسمه تعالی


جناب آقای دکتر روحانی


رئیس محترم جمهوری اسلامی ایران


با سلام و عرض ارادت؛


در اجلاسیه‌های نخست دوره هفتم مجلس شورای اسلامی که اینجانب رئیس هیأت مالی نظارت بودم با بهره‌گیری از واقعیت‌های موجود مرتبط با معضل آب، گزارشی تهیه گردید که با امضای رئیس وقت مجلس موضوع به مقام معظم رهبری انعکاس داده شد.


معظم‌له با نهایت لطف، نامه را به رئیس وقت جمهور وقت ارجاع دادند که نتیجه آن اختصاص ردیف بودجه تحت عنوان «برنامه توسعه منابع آب در حوزه‌های آبریز» بود که پیامد مثبتی در مهار آب‌های سطحی مرزی داشته است.


هم‌اکنون که بحران آب جدی است و به زعم کارشناسان امر بیش از 50 تا 60 درصد آب‌های سطحی تبخیر می‌شود، ضروری است اندیشه‌ای کرد. فلذا با اقتباس از راه‌اندازی و ایجاد شبکه گازرسانی در سراسر کشور که با موفقیت برگزار شد و افتخار بزرگی برای کشور و نظام مهندسی به حساب می‌آید، ایجاد شبکه آبرسانی و انتقال آب از خزر به پایین‌دست و از خلیج‌فارس و عمان به بالادست و همچنین انتقال آب از سدها و رودخانه‌ها با لوله به مراکز مصرف اعم از صنعتی، زراعی به مثابه آب شرب می‌تواند دربرگیرنده اهداف زیر باشد:


1- خیلی از آسیب‌های امنیتی، سیاسی و اجتماعی را مهار کند؛


2- کشاورزی ایران را که نقش مؤثری در ارزش‌افزوده، رشد اقتصادی و اشتغال پایدار کشور دارد در سطح مطلوب حفظ نماید؛


3- از نظر روانی، مردم را به زندگی در کشور بیش‌تر علاقه‌مند کند؛


4- کشور را از منظر مدیریت آب و کشاورزی به سطحی قابل‌قبول از نوسازی بکشاند؛


5- از نقطه‌نظر ملی، رکود و بیکاری را تحت‌تأثیر قرار دهد.


با نگرش به تبیین فوق پیشنهاد می‌گردد برای رفع بخش بزرگی از معضل پیشِ روی کشور یعنی بحران آب، ایده موصوف عملیاتی گردد. با این وصف انجام این کار در بازه زمانی 10 ساله‌ ـ‌ هر سال 10 درصد‌ ـ‌ حتی با مشارکت سرمایه‌گذاران داخلی، خارجی و ذی‌نفعان می‌توان آن را به بهینگی به حساب رساند. لذا خواهشمند است جهت اجرای آن به وزراء و مسئولین امر دستور اقدام لازم صادر فرمایید.


جهانبخش محبی‌نیا


نایب‌رئیس کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی





۰۲ مهر ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن