تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نادان كسى است كه نافرمانى خدا كند، اگر چه زيبا چهره و داراى موقعيتى بزرگ باشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869446288




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بانک مرکزی آمریکا باز هم نرخ بهره را افزایش نداد


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: بانک مرکزی آمریکا بعد از قول‌های مکرر باز هم نرخ بهره را افزایش نداد، رئیس این بانک در واکنش به سخنان ترامپ که گفته بود رئیس بانک مرکزی با بازی نرخ بهره به دنبال منافع سیاسی است، گفت: هیچ قصد سیاسی ندارم.


به گزارش فارس به نقل از وال‌استریت ژورنال، بانک مرکزی آمریکا در پایان نشست ماه سپتامبر بیانیه‌ای منتشر کرد که براساس آن نرخ بهره این کشور بدون تغییر باقی ماند و هم‌چنان در محدوده 0.25 تا 0.50 درصد ثابت نگه داشته شد.


براساس این بیانیه، تصمیم به عدم تغییر سیاست نرخ بهره با 7 رأی موافق و 3 رأی مخالف به تصویب رسیده است.


گزارش‌ها حاکی از این است که بعد از تثبیت نرخ بهره در این کشور، بازارهای بورس آسیا به شدت رشد داشته است و دلار به کمترین میزان چهار هفته گذشته سقوط کرده است.


هم‌چنین خانم جانت یلن رئیس فدرال رزرو آمریکا، اتهاماتی مبنی بر اینکه بانک مرکزی این کشور از طریق بازی با نرخ بهره، به دنبال بحث‌های سیاسی است را رد کرد و گفت: ما تنها به دنبال ادامه سیاست‌های اقتصادی هستیم و بحث سیاسی نداریم، پیش از این رونالد ترامپ نامزد جمهوری‌خواه ریاست جمهوری آمریکا اعلام کرده بود که جانت یلن با بازی نرخ بهره به دنبال بازی‌های سیاسی است.


جانت یلن طی یک سال گذشته که به ریاست فدرال رزرو آمریکا منصوب شد مدام قول افزایش نرخ بهره را در این کشور را داده اما هر بار زمان را به تعویق انداخته است. یلن با توجیه اینکه وضع اقتصادی آمریکا بهتر شده و شاخص‌های اقتصادی نیز آن را نشان می‌دهد، قول افزایش نرخ بهره را می‌داد.


طی یک سال گذشته، تنها یک بار نرخ بهره در این کشور به 0.25 تا نیم درصد افزایش یافت. طی 10 سال گذشته نرخ بهره در این کشور در محدوده صفر باقی مانده بود.


بانک مرکزی آمریکا طی این مدت تصمیم گرفت تا نرخ بهره را در یک سال آینده به 2  درصد افزایش دهد. اما تاکنون این مسئله عملی نشده است، در هر قولی که جانت یلن به افزایش نرخ بهره در این کشور می‌دهد، بازار جهانی به ویژه طلا و بورس به هم می‌ریزد. بسیاری کارشناسان نیز معتقدند رئیس بانک مرکزی آمریکا به دنبال بهره‌برداری از این نوسان بازار است.


۰۱ مهر ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن