واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری یرنا: ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه درباره پیروزی بی سابقه حزب حاکم این کشور در انتخابات دوما (مجلس) اعلام کرد: حمایت بی سابقه مردم از حزب روسیه واحد نتیجه فشار خارجی و تحریم های ضد روسی بود.
حزب حاکم روسیه واحد در انتخابات هشتمین دوره دوما که دیروز (یکشنبه) برگزار شد به صورت بی سابقه ای توانست متکی به آرای اخذ شده کرسی های خود را از جمع دو فهرست حزبی و انفرادی یا مستقل به 343 کرسی برساند که نسبت به دوره هفتم 105 کرسی بیشتر شده است.
در نتیجه جابجایی آرا، حزب کمونیست از 92 کرسی دور قبلی دوما به 42 نماینده بسنده کرد و کرسی های حزب لیبرال دموکرات نیز از 56 به 39 و روسیه عادل از 64 کرسی به 23 کرسی سقوط کرد.
پوتین روز دوشنبه در نخستین اظهار نظر پس از اعلام نتایج انتخاباتی گفت: ملت روسیه با حضور در حوزه های رای گیری، دیدگاه خود را نسبت به وقایع ابراز کردند و با احساس مسئولیت انتخاب ها را انجام دادند.
وی ادامه داد: برای نیروهای سیاسی حاکم و پیشرو حزب روسیه واحد نتایج خوبی به دست آمد که این دستاوردهای مطلوب در شرایط مشکلات بزرگ اقتصادی و اجتماعی و در حالیکه در آمد مردم کاهش یافته، حاصل شده است.
رئیس جمهوری روسیه تاکید کرد: افزون بر این، واکنش مردمی در نتیجه انتخابات دوما پاسخی به تلاش ها برای اعمال فشار بر روسیه، تهدیدها، تحریم ها و تلاش برای متزلزل کردن اوضاع از داخل است.
پوتین همچنین پیام انتخابات دوما را توجه به خواسته های تمامی نیروهای سیاسی روسیه حتی احزاب بدون نماینده در پارلمان، گسترش نظام چند حزبی، توسعه جامعه مدنی، انجام اصلاحات متوازن در عرصه های اقتصادی و اجتماعی، افزایش کارآمدی اقتصاد و پشتیبانی از شهروندان نیازمند حمایت دولت اعلام کرد.
دوما یا مجلس سفلی با 450 کرسی مسئولیت تصویب قوانین، نظارت بر کار دولت، گزارش گیری از برنامه های وزیران را بر عهده دارد و مصوبات این مجلس به شورای فدراسیون روسیه به عنوان سنا یا علیا با 178 نماینده فرستاده می شود که در صورت تائید و سپس امضای رئیس جمهوری اعتبار اجرایی می یابد و ترکیب این دو مجلس عنوان پارلمان فدراسیون روسیه را دارد.
روابط مسکو و کی یف از مارس سال 2014 و پس از برگزاری همه پرسی در کریمه در کناره دریای سیاه که نتیجه آن جدایی از اوکراین و پیوستن به روسیه بود، بسیار تیره شد واز آن زمان تاکنون به اعمال تحریم های گسترده ضد روسی غرب و اتحادیه اروپا و همچنین واکنش متقابل مسکو در این عرصه منجر شده است.
این منطقه 25 هزار و 500 کیلومتری که اکنون دو میلیون و 413 هزار نفر شامل یک میلیون و 450 هزار روس، 576 هزار اوکراینی و 245 هزار تاتار جمعیت دارد، سال 1954 بنا به دستور نیکیتا خروشچف رییس جمهوری وقت شوروی که زادگاهش اوکراین بود در قالب تغییرات نقشه ای به این کشور تعلق گرفت.
۲۹ شهريور ۱۳۹۵ - ۲۳:۳۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]