تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):گناه نکردن آسان تر از طلب توبه است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867510201




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شمارش معکوس نقض برجام توسط آمریکا


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
شمارش معکوس نقض برجام توسط آمریکا
شمارش معکوس نقض برجام توسط آمریکا در حالی قائم مقام وزیر راه و شهرسازی وعده ۱۰ روز دیگر برای صدور مجوز اوفک جهت فروش هواپیما به ایران را داده که مقام مافوق وی یعنی آخوندی در این‌باره گفت: زمان صدور مجوز اوفک را باید از آمریکایی‌ها پرسید.


به گزارش فرهنگ نیوز، اصغر فخریه کاشان قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در امور بین‌الملل از صدور مجوز اوفک برای فروش هواپیماهای ایرباس، بوئینگ و ای تی آر به ایران تا پایان ماه سپتامبر 2016 میلادی یعنی حدود 10 روز دیگر خبر داده است.
 
وی دراین‌باره گفته بود:‌ «ایالات متحده آمریکا و اتحادیه اروپا موظفند فروش هواپیمای مسافرتی به ایران را بدون هیچ محدودیتی اجرایی کنند. از این‌رو اگر تاکنون این اتفاق نیفتاده باید براساس برجام در آینده نزدیک اجرایی شود و در صورت عدم صدور مجوز آمریکا به منزله نقض توافق هسته ای بین تهران و قدرت های جهانی (برجام) خواهد بود.»
 
وی در نشست تامین مالی صنعت هوانوردی ایران در تهران گفت: «امروز ما انتظار داریم (مجوز دولت آمریکا) برای بوئینگ، ایرباس و ای تی آر تا پایان ماه سپتامبر(کمتر از 2 هفته دیگر) صادر شود.»
 
این در حالی است که دیروز در حاشیه مراسم افتتاح 10 کیلومتر از طرح دو بانده کردن محور هراز خبرنگار تسنیم زمان صدور مجوز اوفک برای هواپیماهای تفاهم شده با ایرباس، بوئینگ و... را از وزیر راه و شهرسازی پرسید. عباس آخوندی در پاسخ گفت: «این سئوال را از آنها -آمریکایی‌ها- بپرسید، نباید از من بپرسید.»
 
وزیر راه و شهرسازی همچنین در برابر این پرسش که آیا در صورت عدم صدور مجوز اوفک برای فروش هواپیما به ایران از سوی آمریکایی‌ها، جایگزینی برای خرید هواپیما دارید سکوت کرد و شانه‌هایش را بالا انداخت.
 
آخوندی 24 خردادماه امسال در جلسه علنی مجلس با بیان اینکه "ناوگان هوایی ایران برای کسب رقابت‌پذیری در منطقه به 400 فروند هواپیمای میان‌برد و دوربرد و 100 فروند هواپیمای کوتاه‌برد نیاز دارد که این موضوع به مفهوم 50 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری است"، گفته بود: رقبا و منتقدان ما این موضوع را آرزو می‌دانستند و می‌گفتند تامین این همه منابع ناممکن به نظر می‌ رسد، اما ما در وزارتخانه همزمان با شروع مذاکرات هسته‌ای به صورت موازی برنامه تامین هواپیما برای ناوگان ملی را آغاز کردیم و پیش‌نویس خرید 118 فروند هواپیمای ایرباس تهیه شد.
 
وی با بیان این‌که همچنین در آینده توافق با بوئینگ نیز اعلام می‌شود، افزود: اجرای این قرارداد 16 سال به طول می‌انجامد که به مفهوم امنیت بلند مدت اقتصاد ایران است، این موضوع به مفهوم استفاده از موقعیت ایران در سطح بازارهای بین‌املللی و به نفع ایران است.
 
آخوندی با بیان اینکه ما دست تمام واسطه‌ها و دلال‌ها را از این معاملات قطع کردیم، گفت: اگر بخواهید بدانید راجع به چه رقم دلالی صحبت می‌کنم باید بگویم آخرین توافقی که پیش از من برای خرید 6 فروند هواپیمای A320 انجام شد با رقم بین 5 تا 7 میلیون دلار متفاوت بود، لذا ما می‌دانیم چه می‌کنیم.
 
وزیر راه و شهرسازی دولت تدبیر و امید از دیماه سال گذشته مذاکره برای خرید هواپیما را به انواع و اقسام مختلف مورد تمجید قرار داده و حتی یکبار آنرا یک "شاهکار" دانست. آخوندی تاکید کرده که  "ما می‌دانیم چه می‌کنیم"، اما آیا واقعا وزیر حقوق شهروندی می‌داند چه می‌کند؟ اگر این‌گونه است چرا وی پاسخ زمان صدور مجوز اوفک برای فروش هواپیما به ایران را به آمریکایی‌ها حواله داد و این‌که چرا وی در برابر این پرسش که "برنامه جایگزین شما در صورت عدم صدور مجوز اوفک چیست" سکوت کرد.
 
به گفته قائم مقام وزیر راه و شهرسازی وزارت خزانه‌داری آمریکا کمتر از دو هفته دیگر مجوز فروش هواپیماهای ایرباس، بوئینگ و ATR را به ایران صادر می‌کند. 10 روز دیگر سپتامبر وعده داده شده از سوی فخریه‌کاشان برای این منظور به پایان می‌رسد. اما باید به این نکته اشاره شود در صورت صادر نشدن مجوز اوفک برای فروش هواپیما به ایران علاوه بر خالی ماندن دست مسئولان وزارت راه و شهرسازی، برجام نیز نقض خواهد شد، "برنامه جامع اقدام مشترک" که دولت تدبیر و امید آنرا یک دستاورد تاریخی می‌داند.
 
در این شرایط باید دید وزارت راه و شهرسازی چه برنامه‌ای برای نوسازی ناوگان هوایی پیر کشور دارد. آیا آخوندی باز هم با طعنه و کنایه عملکرد دولت قبل در خرید هواپیما در شرایط تحریم را زیر سئوال می‌برد؟
 


منبع: تسنیم


95/6/30 - 11:48 - 2016-9-20 11:48:38





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن