واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: حجت الاسلام فاضلیان خبر داد؛ تحصیل بیش از 60 هزار طلبه در 450 مدرسه علمیه خواهران کشور نماینده معاونت مالی و اداری مرکز حوزه های علمیه خواهران با بیان اینکه در حال حاضر بالغ بر 60 هزار طلبه در حوزه های علمیه خواهران مشغول به تحصیل هستند، گفت: این تعداد طلبه در بیش از 450 مدرسه در سطح کشور در جریان تعلیم و تربیت قرار گرفته اند.
۱۳۹۵ دوشنبه ۲۹ شهريور ساعت 12:27
به گزارش خبرنگار پانا از استان چهارمحال و بختیاری ، حجت الاسلام فاضلیان، نماینده معاونت مالی و اداری مرکز حوزه های علمیه خواهران، درنشست مجمع نمایندگان چهارمحال و بختیاری درمجلس شورای اسلامی بامدیران مدارس حوزه های علمیه خواهران این استان، با بیان اینکه بیش از نیمی از جمعیت کشور را بانوان تشکیل می دهند، افزود: به یقین این جمعیت آماری رسالت سنگینی را بر دوش نمایندگان مجلس شورای اسلامی در راستای قانونگذاری و حمایت همه جانبه خواهد گذاشت.
وی با تأکید بر اینکه نقش بانوان در اداره کشور، خانواده و تربیت فرزندان، نقش حساس تری نسبت به آقایان است، گفت: به حمدالله امروز حوزه های علمیه خواهران در این راستا خوش درخشیده اند و نقش مهمی را در کشور در راستای تربیت بانوان دینی و در نهایت جامعه اسلامی بر عهده دارند.
حجت الاسلام فاضلیان با بیان اینکه در حال حاضر بالغ بر 60 هزار طلبه در حوزه های علمیه خواهران مشغول به تحصیل هستند، ابراز کرد: این تعداد طلبه در بیش از 450 مدرسه در سطح کشور در جریان تعلیم و تربیت قرار گرفته اند و این در حالی است که تا به امروز بیش از 50 هزار طلبه از حوزه های علمیه خواهران فارغ التحصیل شده اند.
وی با اشاره به رسالت حوزه های علمیه خواهران در شرایط کنونی نظام تصریح کرد: اگر خانمی که در حوزه های علمیه خواهران تحصیل می کند، هیچ کاری انجام ندهد جز اینکه خانواده خود را از هجمه های ضد فرهنگی نگه دارد، برای آینده کشور بسیار مؤثر خواهد بود.
نماینده معاونت مالی و اداری مرکز حوزه های علمیه خواهران با تأکید بر اینکه حساسیت نمایندگان مجلس در حمایت از مجموعه حوزه های علمیه خواهران باید خیلی بیشتر باشد، افزود: تواقع ما این است که نمایندگان مجلس از طرحها و لوایح پیرامون حوزه های علمیه حمایت همه جانبه کنند و اگر نقصی در طرحها وجود دارد، برطرف شوند تا در نهایت به نفع این مجموعه باشد.
این مقام مسؤول با اشاره به اینکه امکاناتی در سطح کشور و استان وجود دارند که بدون استفاده مانده اند، گفت: این امکانات مصوبات قانونی برای استفاده در حوزه های علمیه دارند اما متأسفانه سازمانهای مربوطه کمتر زیر بار می روند که می طلبد نمایندگان مجلس در این راستا همکاری لازم را انجام دهند.
وی تخصیص اعتبارات و بودجه ها در استانها برای حوزه های علمیه خواهران را نیازمند همکاری همه جانبه نمایندگان مجلس دانست و ابراز کرد: به یقین نقش نمایندگان مجلس در واگذاری زمین برای ساخت مدارس حوزه های علمیه خواهران غیر قابل انکار است.
در ادامه این نشست نیز نیز آقای بهرامی، نماینده دیگر معاونت مالی و اداری مرکز حوزه های علمیه خواهران با بیان اینکه دشمن در حال کار کردن است و برای مبارزه با ارزشهای اسلامی برنامه ریزی کرده است، اظهار کرد: به یقین تقویت حوزه های علمیه خواهران نقش مهمی در رشد و ارتقاء همه جانبه جامعه اسلامی خواهد داشت که می طلبد این امر مورد توجه جدی همگان خصوصا نمایندگان مجلس قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه امکان همکاری بانکها در راستای ساخت و ساز مدارس علمیه حوزه های خواهران وجود دارد، گفت: در این راستا کمک نمایندگان مجلس و به کارگیری بانکها برای کمک به حوزه های علمیه خواهران غیرقابل انکار است.
بهرامی در پایان خواستار همکاری همه جانبه نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای استفاده از ظرفیتهای سایر مراکز دولتی برای حوزه های علمیه خواهران شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 99]