تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اگر باطل با حق درنياميزد، بر حقيقت جويان پوشيده نمى مانَد و اگر حق با باطل آميخته ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868742051




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قدیمی‌ترین صنعت کشور در آستانه ورشکستگی


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: کارخانه سیمان دورود به عنوان یکی از قدیمی‌ترین صنعت کشور اکنون به دلیل فرسودگی تجهیزات و افزایش قیمت تولید در آستانه ورشکستگی است و مسئولان تنها راه رونق مجدد آن را اجرای فاز چهارم این کارخانه می‌دانند. به گزارش تسنیم،کارخانه سیمان دورود به‌عنوان یکی از قدیمی‌ترین صنایع استان لرستان فعالیت خود را از سال 1338 آغاز کرد تا در وهله نخست روزانه 400 تن تولید داشته باشد. با فعال شدن سه فاز این کارخانه در سال 59 تولید روزانه این کارخانه به سه هزار تن افزایش یافت تا زمینه کار و اشتغال برای بیش از 800 نفر فراهم شود اما اکنون این کارخانه پس از سال‌ها تولید، براثر مستهلک شدن تجهیزات دیگر رمقی برای تولید ندارد و روزبه‌روز بر بدهی‌های آن افزون می‌شود و مسئولان نیز تنها چاره کار را در راه‌اندازی واحد جایگزین می‌دانند تا با رونق دوباره آن چراغ این صنعت پیرخاموش نشود. اما این روزها فرسودگی کارخانه سیمان دورود تنها به کاهش تولید، عدم فروش محصول و انباشته شدن بدهی ختم نمی‌شود چراکه این کارخانه مستهلک جان کارگران آن را نیز تهدید می‌کند به‌طوری در چهارم تیرماه 95 یکی از کارگران این کارخانه به علت قطع شدن دست و خونریزی جان خود را از دست داد و اخیر نیز کارگر دیگری براثر سوختگی ناشی از حرارت کوره جان باخت. مجید کیانپور نماینده مردم دورود وازنا در مجلس در گفت‌وگو با تسنیم در رابطه با مشکلات کارخانه سیمان دورود اظهار داشت: ازآنجاکه سه فاز کارخانه سیمان دورود به دلیل تکنولوژی ساخت قدیمی بوده اکنون هزینه تولید بسیار بیشتر از قیمت عرضه به بازار است.

لزوم راه‌اندازی فاز چهار کارخانه سیمان دورود وی قیمت تمام‌شده هر تن سیمان را 117 هزار تومان و قیمت فروش را حدود 90 هزار تومان دانست و افزود: کارخانه سیمان دورود به دلیل هزینه بالا و تکنولوژی قدیمی نیاز به احداث واحد جایگزین دارد. نماینده مردم دورود وازنا به لزوم احداث فاز چهار کارخانه سیمان دورود تأکید کرد و گفت: هدف از اجرای فاز چهار توسعه این کارخانه نیست بلکه جایگزینی سه واحد فرسوده است تا سیمانی با استانداردهای روز ساخته شود. وی احداث فاز چهارم کارخانه دورود را مطالبه مردم استان دانست و عنوان کرد: کارخانه سیمان دورود یک برند برای غرب کشور بود ولی اکنون شایسته نیست با بی‌توجهی مواجه شود بنابراین لازم است مسئولان مربوطه به این موضوع رسیدگی کنند. کیان پور با تأکید بر اینکه در بحث کارخانه سیمان باید موضوع اشتغال در نظر گرفته شود، بیان کرد: با احداث فاز چهار کارخانه سیمان دورود هیچ تعدیل نیروی انجام نمی‌شود.

وجود 400 نیروی مازاد در کارخانه سیمان دورود ماشاالله نعمتی فرماندارشهرستان دورود نیز با اشاره به فرسوده بودن کارخانه سیمان دورود بیان کرد: این کارخانه 400 نیروی مازاد دارد و برای ادامه حیات آن لازم است فاز جایگزین آن اجرایی شود. وی کارخانه سیمان دورود را زیرمجموعه کارخانه فارس خوزستان دانست و تصریح کرد: این شرکت برای رفع مشکلات کارخانه سیمان دورود علاقه زیادی نشان نمی‌دهد و عملاً حاضر به سرمایه‌گذاری نیستند و در آینده مشکلات بیشتری به وجود می‌آید. فرماندارشهرستان دورود بابیان اینکه کارخانه سیمان دورود در یک شرایط بحرانی قرارگرفته است اظهار داشت: برای ادامه کار این کارخانه اراده‌ای از سوی مسئولان شرکت فارس خوزستان نمی‌بینیم.فوت کارگران کارخانه سیمان به دلیل مستهلک بودن تجهیزات وی به بدهی‌های زیرساختی این کارخانه اشاره کرد و افزود: به دلیل فرسوده بودن تجهیزات این کارخانه در همین هفته یک کارگر فوت کرد و یک نفر براثر سوختگی جان باخت.

مسعود رضا معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن تجارت لرستان در گفت‌وگو با تسنیم اظهار داشت: کارخانه سیمان دورود سال 38 به بهره‌برداری رسیده و ظرفیت تولید آن سه هزار تن در روز  و یک‌میلیون تن در سال است. وی در رابطه با مشکلات کارخانه سیمان دورود افزود: اکنون قیمت تمام‌شده این کارخانه به دلیل  بحث تکنولوژی و 400 نیروی سربار بیشتر شده است به‌طوری‌که تا پایان سال 94 برای هر تن سیمان بیش از 117 هزار تومان هزینه می‌شد اما فروش آن 84 هزار و 100 تومان بود.16 میلیارد تومان زیان انباشته کارخانه سیمان دورود معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن تجارت لرستان عنوان کرد: کارخانه سیمان دورود از سال گذشته 16.6 دهم میلیارد تومان زیان انباشته دارد و امسال نیز زیان انباشته آن 15 میلیارد تومان پیش‌بینی‌شده است. وی بیان کرد: حقوق بالای کارگران کارخانه، از دست دادن بازار صادرات عراق با دلیل تحرکات داعش و رکود در بخش ساختمان سبب تا کارخانه سیمان دورود با شرایط سختی خود را نگه دارد که باوجوداین مشکلات زیان انباشته بیشتر می‌شود.

رضا تصریح کرد: تا پایان سال گذشته 57 درصد فروش این کارخانه تنها صرف دستمزد کارگران شده است که همین رقم بسیار بالایی در قیمت تمام‌شده دارد. وی گفت: بر اساس قانون تجارت اگر زیان انباشته یک شرکت به نصف سرمایه ثبتی نرسد مشمول ماده 141 تجارت می‌شود که این به معنای ورشکستگی است. معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن تجارت لرستان اظهار داشت: ازآنجاکه هولدینگ فارس خوزستان با کارخانجاتی که دارد یک‌سوم بازار کشور را در دست گرفته است باید برای این رونق کارخانه سیمان مستهلک دورود عزم جدی داشته باشیم تا فاز چهار آن‌که جایگزین این کارخانه است اجرایی و نیروی مازاد آن تعیین تکلیف شوند. شهناز حمزه لویی مدیرکل تأمین اجتماعی لرستان نیز در کمیسیون کارگری لرستان در رابطه با بدهی‌های این کارخانه، عنوان کرد: با توجه به مشکلات این کارخانه تاکنون همکاری‌های زیادی داشته‌ایم به‌طوری‌که در چهار سال اخیر بدون شرط از نیروهای این کارخانه حمایت کرده‌ایم.

مطالبات 8 میلیارد تومانی بازنشستگان صنعت سیمان وی بابیان اینکه کارخانه سیمان دورود تنها از یک حسابرسی 16 میلیارد تومان بدهکار است، گفت: حدود شش هزار نفر فقط بازنشسته صنعت سیمان هستند که مطالبات آن‌ها بالاتر از هشت میلیارد تومان است که به آن‌ها پرداخت می‌شود. علی آشتاب مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان نیز کارخانه سیمان دورود را پیشانی صنعت لرستان دانست و اظهار داشت: صنعت سیمان را به نام کارخانه سیمان دورود می‌شناسند ولی همین صنعت اکنون به دلیل فرسودگی و متأثر شدن از ناامنی بازار منطقه‌ای (بازار عراق) دچار مشکل شده است. وی تعداد نیروهای انسانی کارخانه سیمان دورود را حدود 800 نفر برشمرد و افزود: استهلاک تجهیزات و تکنولوژی سبب شده تا قیمت تمام شده تولید بیشتر از قیمت عرضه شود. مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی لرستان مهم‌ترین علاج درد کارخانه سیمان دورود را ایجاد فاز چهار دانست و عنوان کرد: با سرمایه‌گذاری چهار میلیارد تومان استارت کار زده می‌شود.

۲۹ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن