تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 31 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):فال بد زدن شرك است و هيچ كس ازما نيست مگر اين كه به نحوى دستخوش فال بد زدن مى شود، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817194332




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تبعیض نژادی هنری به روایت نیویروک تایمز


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
تبعیض نژادی هنری به روایت نیویروک تایمز
تبعیض نژادی هنری به روایت نیویروک تایمز زمانی که اسکار در ژانویه، نامزدهای تک‌رنگ سفیدپوست هنرپیشگی خود را اعلام کرد، طوفانی از اعتراض به تبعیض نژادی در هالیوود با «هشتگ اسکار خیلی سفید» #OscarsSoWhite به‌راه افتاد.


به گزارش فرهنگ نیوز؛ نیویورک‌تایمز در شماره دیروز خود یادداشتی با موضوع نابرابری نژادی در هالیوود به قلم مانولا دارگیس منتشر کرد. در ادامه چکیده‌ای از برگردان این نوشته را می‌خوانید:

زمانیکه اسکار در ژانویه نامزدهای تک‌رنگ سفیدپوست هنرپیشگی خود را اعلام کرد، طوفانی از اعتراض به تبعیض نژادی در هالیوود با «هشتگ اسکار خیلی سفید» #OscarsSoWhite به‌راه افتاد. این موج بر تک‌نژادی ملال‌آور فیلم‌های آمریکایی متمرکز بود.

پاییز امسال همراه می‌شود با انتشار چندین فیلم شاخص در مورد آمریکایی‌های آفریقایی تبار از جمله مستند «سیزدهمین» اثری از آوا دو ورنی، «تولد یک ملت» از نیت پارکر، «مهتاب» از بری جنکینز، و «حصارها» از دنزل واشنگتن.

ظهور اینچنین فیلم‌هایی اثبات کننده حرکت در صنعتی است که به شدت «سفید» است. این آثار در بحبوحه بازداشت‌های جمعی، خشونت پلیس و بحث و جدل‌های تعریف نژاد و نژادپرستی به سالن‌های سینما می‌آیند. بحث، فقط و فقط مساله نژاد سیاه و سفید است. اما آنچه را که اقتصاددان سوئدی گونار میردال «دوراهی آمریکایی» را میراث بردگی آفریقایی و سروری سفیدپوستان نامید به صورت دوقطبی باقی می‌ماند. از این رو در آستانه انتشار فیلم‌های پاییزی و ماه‌های منتهی به پایان دوران ریاست جمهوری باراک اوباما، نظر به شرایط موجود و آنچه باید انجام داد، بررسی مساله نژادپرستی حیاتی و ضروری است.

هیچ‌کس نمی‌خواهد به فیلم‌سازان بگوید چه داستانی روایت کنند یا از چه عواملی در فیلم‌هایشان استفاده کنند، لیکن با تاکید بر حرمت هنر و حق شخصی هنرمند برای دنبال کردن یک دیدگاه، می‌تواند راهی برای انکار واقعیت‌های زشت سیستماتیک باشد. شما ضرورتا نمی‌توانید فیلم خاصی را با موضوع مشقت‌های یک آدم سفیدپوست سرزنش کنید اما مطمئنا واقعیت این است که آنگاه که 90 درصد فیلم‌های منتشره حول آدم‌های سفیدپوست بچرخد، این توصیف، خود یک معضل است و این نه تنها برای هنرپیشه‌های آمریکایی آفریقایی‌تباری که برای حق‌شان مبارزه می‌کنند بلکه در سوی دیگر حتی برای سفیدپوستان و منتقدین فیلم که از این ساز و کار ذینفع می‌شوند و اغلب نابخردانه از آن هنجارها و تعصبات حمایت می‌کنند و این تجارت می‌تواند بهانه‌های خود را جور کند و فرضیات مشکوک حول آنچه که مخاطبان می‌خواهند بهانه‌ای می‌شود برای حمایت انواع تجارب تبعیض.

به هردلیلی چه هنر، طمع، بی‌تفاوتی، جهل، تعصب، همچنان فیلم‌های آمریکایی بر مبنای جدایی و نابرابری تعریف می‌شوند. در تحقیقی که در سال 2015 در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی انجام گرفت نشان داده شد که هنرپیشه‌های سیاه‌پوست باز به نسبت جمعیتی‌شان بهتر از افراد لاتین‌تبار در مشارکت‌ها سهیم هستند، ولی ارقام گمراه کننده هستند زیرا همانطور که می‌دانیم، سوپر استار سفید‌پوستی همچون لئوناردو دی‌کاپریو تقریبا همیشه در مقایسه با ساموئل ال‌جکسون سیاه‌پوست نقش اصلی را ایفا می‌کند، روزاریو داوسن می‌آید و می‌رود و جان چو در حد چند خط به صحنه می‌آید و می‌رود تا زمانیکه به گمان من، سینماروهای آمریکایی بگویند دیگر بس است...

منبع: فارس


95/6/29 - 07:48 - 2016-9-19 07:48:23





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن