تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 7 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خوشى و آسايش، در رضايت و يقين است و غم و اندوه در شكّ و نارضايتى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834597075




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دنبال ترسیم آینده ای درخشان برای دانش آموزان ایران هستیم


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: رئیس مركز ملی پرورش استعدادهای درخشان ودانش پژوهان جوان: دنبال ترسیم آینده ای درخشان برای دانش آموزان ایران هستیم رئیس مركز ملی پرورش استعدادهای درخشان ودانش پژوهان جوان گفت: دنبال ترسیم آینده ای درخشان برای دانش آموزان ایران هستیم.
۱۳۹۵ يکشنبه ۲۸ شهريور ساعت 15:14

خبرگزاری پانا+

به گزارش سرویس آموزش و پرورش پانا، حسین شجاعی، در مراسم افتتاحیه دوره آموزشی کتاب‌های تکمیلی تازه تالیف ویژه مدارس استعدادهای درخشان که در مشهد برگزار شد با اشاره به سیر تاریخی مدارس استعدادهای درخشان، عنوان کرد: مدارس استعدادهای درخشان و به طور کلی سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان امسال وارد سال چهلم فعالیت خود می‌شود، در دهه 40 ، مدارس تیزهوشان وجود داشته و در سال 55 سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان تاسیس شده است.  
وی اضافه کرد: هدف این سازمان تربیت دانش‌آموزان دارای استعدادهای برتر به طور ویژه و با برنامه درسی خاص بوده است در سال 55 حدود 256 دانش‌آموز دختر و پسر در تهران و 21 دانش‌آموز در شهر کرمان برای مدارس تیزهوشان انتخاب می‌شوند بنابراین دو مدرسه استعدادهای درخشان در این سال فعالیت داشته است.
 
 
 شجاعی با اشاره به برگزاری کلاس‌های چرخشی در مدرسه استعدادهای درخشان تهران، خاطرنشان کرد: از همان زمان عنوان دروس متفاوت از عناوینی بوده که در آموزش و پرورش کشور وجود داشته است به طور مثال درس فن بیان تدریس می‌شده است و در پایه اول راهنمایی درس علوم به درس‌های فیزیک، شیمی و زیست‌شناسی تفکیک شده بود.
 
 
رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش‌پژوهان جوان کشور گفت: هیچ سندی در آموزش و پرورش پیدا نخواهید کرد که در مقطع راهنمایی درس علوم تفکیک شده باشد همچنین کلاس‌های علوم در آزمایشگاه‌ها تشکیل می‌شده است.
 
 
شجاعی با بیان اینکه تا سال 57 تعداد مدارس استعدادهای درخشان تهران افزایش یافت و در شهر مشهد هم 23 دانش‌آموز وارد این مدارس شدند، عنوان کرد: پس از پیروزی انقلاب به همت جمعی از معلمان، مدارس استعدادهای درخشان تهران از بین نرفت، در آن روزها هیچ‌کس به مدارس استعدادهای درخشان توجه نمی‌کرد، سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان منحل نشد، اما کاملا به حاشیه رفت.
 
 
 رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان کشور تصریح کرد: مدارس تهران در هم ادغام شدند و تفکیک جنسیتی انجام شد از سرنوشت مدارس استعدادهای درخشان کرمان و مشهد نیز هیچ اطلاعی نداریم.
 
 شجاعی گفت: با موافقت وزیر آموزش و پرورش وقت یعنی شهید رجایی که بعدها رئیس جمهور شد در سال 59 جریان تازه‌ای به راه افتاد که مدارس تیزهوشان یا همان مدارس سمپاد فعلی دوباره ورودی بگیرند اولین ورودها بعد از انقلاب در سال 62 وارد این مدارس شدند.
 
 شجاعی عنوان کرد: در آن سال‌ها آنچه که جزوات تکمیلی بود و مفهومی فراتر از درس داشت صرفا از جانب معلمان تولید می‌شد، محتوای مدونی در این راستا تدوین نمی‌شد و معلمان سعی می‌کردند نیاز دانش‌آموزان سمپاد را تا حدی تامین کنند، اما در این زمینه خطاهایی وجود داشت به طور مثال بعضی مطالب متناسب با سن دانش‌آموزان نبود.
 
 
رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش‌پژوهان جوان کشور با اشاره به نقش معلمان در مدارس سمپاد اظهار کرد: در این مدارس دانش‌آموزان همان قدر که از معلمان دینی می‌توانند درس اخلاق و ... بگیرند و تحت تاثیر آنان باشند این تاثیر را از معلمان ریاضی، علوم و ... هم دریافت می‌کنند.
 
 
وی خاطرنشان کرد:در سال 66 و 67 دو مصوبه برای سمپادبدست آمد؛ در سال 67 ماده واحده‌ای در شورای عالی فرهنگی تصویب شد که مدارس سمپاد احیا شوند در سال 77 نیز اساس‌نامه سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان به تصویب رسید اولین اتفاق در این راستا تاسیس مدارس استعدادهای درخشان در سایر شهرها بود.
 
 
رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش‌پژوهان جوان کشور اظهار کرد: جزوات تالیفی که توسط معلمان قدیم مدارس سمپاد تهیه می‌شد توسط نشر سمپاد چاپ شد و در اختیار مدارس قرار گرفت.
 
 
شجاعی با بیان اینکه در سال 88 مدارس استعدادهای درخشان کشور به ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها واگذار شد و تنها پنج مدرسه تهران آن هم با قاعده‌ای خاص از این قانون مستثنی شدند، افزود: در سال 88 مسئولین آموزش وپرورش با این بیان که مدرسه‌داری کار سمپاد نیست پنج مدرسه تهران را هم که تعدادشان افزایش یافته به شهر تهران واگذار کرد.
 
 
رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش‌پژوهان جوان کشور گفت: در سال 89 تلخ‌ترین اتفاق افتاد،با مصوبه شورای عالی اداری دو نهاد سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان و مرکز دانش‌پژوهان جوان که مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را داشتند و در اساس‌نامه آن‌ها ذکر شده هرگونه تغییری در این نهادها باید به تصویب شورای عالی برسد، در هم ادغام شدند.
 
 
وی با اشاره به اینکه شورای عالی انقلاب فرهنگی هم تراز مجلس شورای اسلامی است و تنها در صورتی قوانین آن از بین می‌رود که مجلس شورای اسلامی وارد عمل شود، گفت: دو مرکز مهم پرورش استعدادهای درخشان که یک مرکز هیات امنایی و مستقل در آموزش و پرورش بود و مرکز دانش‌پژوهان جوان که متولی المپیادهای علمی بود و تقریبا یک سازمان مردم‌نهاد در آموزش و پرورش بود در هم ادغام شده، تنزل درجه گرفتند و تمام اختیارات اداری و ... از آن‌ها سلب شد.
 
 
شجاعی اظهار کرد: در این جا جمع شده‌ایم تا با هم افزایی بتوانیم ریشه کتاب‌های تازه تالیف ویژه مدارس استعدادهای درخشان که سه سال است ریشه دوانیده محکم‌تر کنیم در حال حاضر تعداد این کتاب‌ها محدود است..
 
 
وی افزود: این کتاب‌ها می‌تواند برای هر مدرسه‌ای که می‌خواهد علاوه بر سیستم جاری و حداقلی آموزش و پرورش مطلبی به دانش‌آموزان آموزش دهد برای دانش‌آموزانی که علاقه بیشتری دارند مورد استفاده قرار بگیرند.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن