تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):هیچ بنده ‏اى حقیقت ایمانش را کامل نمى ‏کند مگر این که در او سه خص...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867661404




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حساب شرکت نفت در انگلیس مسدود شد


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری مهر: معاون وزیر نفت با بیان اینکه انگلیس پول حاصل از مشارکت ایران در بهره‌برداری میدان گازی رهوم را به حساب شرکت نفت واریز کرده است، گفت: فعلا این پول از حساب شرکت نفت قابل برداشت نیست.

علی کاردر درباره آخرین وضعیت آزادسازی منابع مالی حاصل از مشارکت شرکت ملی نفت ایران و برتیش پترولیوم انگلیس در میدان گازی «رهوم» در دریای شمال، گفت: مذاکرات با انگلیسی‌ها برای آزادسازی منابع مالی حاصل از مشارکت در میدان گازی رهوم ادامه دارد.

معاون وزیر نفت با اعلام اینکه هم اکنون منابع مالی از مشارکت در این میدان گازی به حساب شرکت ملی نفت ایران واریز شده است، تصریح کرد: در شرایط فعلی این منابع مالی در حساب شرکت ملی نفت در انگلیس موجود بوده اما فعلا شرکت ملی نفت ایران امکان برداشت منابع ارزی از این حساب را ندارد.

مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران همچنین در خصوص وصول مطالبات نفتی ایران از سایر شرکت‌های پالایشگاهی جهان هم اظهار داشت: هم اکنون تقریبا به طور کامل مطالبات نفتی ایران وصول شده و طلب قابل توجه‌ای از شرکت‌های خریدار نفت ایران نداریم.

این مقام مسئول در مورد وصول بدهی‌های نفتی از پالایشگاه‌های هندی هم توضیح داد: شرکت ملی نفت طلبی از پالایشگاه‌های هندی ندارد اما دولت و بانک مرکزی مطالباتی داشته‌اند که در حال وصول است.

تاریخچه طلب گازی ایران از انگلیس

به گزارش مهر، شرکت ملی نفت ایران و برتیش پترولیوم به عنوان بزرگترین شرکت نفتی انگلیس با مشارکتی حدود ۶۵۶ میلیون دلاری از سال ۲۰۰۵ میلادی تولید گاز از میدان فراساحلی «رهوم» در آب‌های ساحلی اسکاتلند در دریای شمال را آغاز کردند.

با گذشت پنج سال از آغاز بهره برداری مشترک این میدان گازی توسط ایران و انگلیس و با ظرفیت تولید روزانه حدود ۱۹۰ میلیون فوت مکعب، با افزایش تحریم‌ها و دستور دولت انگلیس، تولید گاز از میدان رهوم در سال ۲۰۱۰ میلادی متوقف شد.

همزمان با توقف تولید این میدان که حدود پنج درصد گاز مورد نیاز انگلیسی‌ها را تامین می‌کند، سهم شرکت ملی نفت ایران هم از محل مشارکت و بهره‌برداری در حساب یکی از بانک‌های اروپایی بلوکه شد. با این وجود از حدود سه سال قبل بهره‌برداری از این میدان گازی بار دیگر توسط انگلیس از سرگرفته شد اما سهم دلاری ایران از تولید این میدان گازی کماکان بلوکه است.

همزمان با آغاز تولید گاز از میدان رهوم وزارت انرژی انگلیس با انتشار بیانیه‌ای، اعلام کرد: دولت لندن از تولید دوباره در میدان گازی رهوم حمایت می‌کند، این موضوع برای جلوگیری از آسیب‌های احتمالی زیست محیطی و ضرر به ارزش این میدان فراساحلی ضروری است.

در این بین شهریور ماه سال گذشته امیرحسین زمانی نیا معاون امور بین‌الملل وزیر نفت در خصوص آزادسازی سهم دلاری شرکت ملی نفت ایران در بهره برداری میدان رهوم با «آجای شارما» کاردار سفارت انگلیس در تهران گفتگوهایی را آغاز کرد.

زمانی نیا پس از برگزاری گفتگوهای خود با کاردار انگلیس با بیان اینکه انگلیس اعلام آمادگی کرد سهم ایران از میدان مشترک گازی رهوم را بعد از لغو تحریم‌ها بپردازد، گفته بود: در صورت لغو تحریم ها، مشکلی برای پرداخت دلارهای توقیف شده ایران وجود ندارد.

با گذشت حدود ۹ ماه از اجرای برجام و لغو تحریم‌های نفتی و گازی، هنوز دلارهای توقیف شده ایران از محل بهره برداری میدان گازی رهوم آزاد نشده، این درحالی است که دور جدید مذاکرات شرکت ملی نفت ایران و برتیش پترولیوم برای امضای قرارداد فروش نفت و همکاری‌های نفتی آغاز شده است.

بر این اساس، امیرحسین زمانی‌نیا معاون وزیر نفت اردیبهشت ماه امسال در حاشیه گفتگو با «لرد لامونت» نماینده ویژه تجاری نخست وزیر انگلیس در امور ایران و رئیس اتاق بازرگانی انگلیس- ایران بار دیگر درباره وصول طلب گازی ایران از شرکت برتیش پترولیوم مذاکراتی را انجام داد.

معاون وزیر نفت همچنین پس از پایان مذاکرات با طرف انگلیسی درباره سرنوشت دلارهای گازی ایران از محل بهره برداری میدان رهوم، اظهار داشت: «انگلیسی‌ها برای حل و فصل مشکلات قول همکاری داده اند.»

به گزارش مهر، میدان گازی رهوم یا رام یک میدان گازی کوچک فراساحلی است که توسعه مشترک آن با سرمایه گذاری مشترک ایران و انگلیس انجام شده است. این میدان در ۴۰۰ کیلومتری شهر ابردین در آبهای ساحلی اسکاتلند در دریای شمال قرار دارد. قرارداد اکتشاف این میدان در سال ۱۹۷۳ منعقد و در سال ۱۹۷۷ میلادی به کشف میدان انجامید.





۲۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن