واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری ایسنا: یکی از وکلای مدافع تعدادی از روزنامهنگاران گفت: بازپرس شعبه دوم دادسرای فرهنگ و رسانه مجددا نامهای را به پیوست نامه قبلی به معاونت داخلی وزارت اطلاعات نوشته و درخواست فوریت برای اعلام نتیجه موضوع پیامکهای تهدیدآمیز ارسالی به برخی از خبرنگاران کرده است.
سارا نجیمی با بیان این مطلب گفت: در تاریخ ششم مردادماه سال جاری بازپرس شعبه دوم دادسرای فرهنگ و رسانه نامهای را خطاب به وزارت اطلاعات فرستاد تا این وزارتخانه استعلامات و تحقیقات لازم را راجع به شماره تلفن ها و پیامک های ارسالی انجام دهد.
وی ادامه داد: بر همین اساس بازپرس مجددا نامهای را به پیوست نامه قبلی به معاونت داخلی وزارت اطلاعات فرستاد و درخواست فوریت برای اعلام نتیجه کرد و قرار است تا زمان حصول نتیجه، هر چند وقت یکبار این نامه تجدید شود.
نجیمی گفت: سرپرست دادسرای فرهنگ و رسانه امروز گله داشتند که متاسفانه رسانههای زرد اطلاعات غلطی را ارایه داده اند مبنی بر اینکه این پیامک ها مرتبط با قوه قضاییه بوده است؛ در صورتی که از زمانی که این پرونده تشکیل شده دادسرای فرهنگ و رسانه همکاری خوبی داشته است.
به گزارش ایسنا، آرش کیخسروی یکی دیگر از وکلای مدافع تعدادی از روزنامهنگاران 10 مرداد ماه سال جاری به خبرنگار ایسنا گفته بود: بازپرس شعبه دوم دادسرای فرهنگ و رسانه نامهای را به معاونت داخلی وزارت اطلاعات نوشته است تا کسانی که پیامکهای تهدیدآمیز به برخی خبرنگاران ارسال کرده بودند، شناسایی شوند.
وی افزود: شکایت برخی خبرنگاران در رابطه با ارسال پیامکهای تهدیدآمیز در شعبه دوم بازپرسی دادسرای فرهنگ و رسانه مطرح و در حال رسیدگی است. در همین زمینه یک بازپرس شعبه دوم دادسرای فرهنگ و رسانه نامهای را تهیه کرده و به معاونت داخلی وزارت اطلاعات ارجاع داده تا شخص یا اشخاصی که این پیامکها را ارسال کردهاند، شناسایی شوند.
کیخسروی با یادآوری اینکه امروز (10 مردادماه) نیز این نامه در دبیرخانه وزارت اطلاعات به ثبت رسید، گفت: امیدواریم با احساس مسوولیتی که مسوولان ذیربط خواهند داشت در کوتاهترین زمان ممکن شخص یا اشخاصی که با این شیوه غیرقانونی اقدام به ارسال پیامک تهدیدآمیز به خبرنگاران کرده بودند، شناسایی و محاکمه شوند و فضای امنی برای فعالیت خبرنگاران ایجاد شود.
بر اساس این گزارش، حجتالاسلام و المسلمین محسنیاژهای نیز در نشست خبری خود در 13 تیرماه در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه اخیرا پیامکهایی برای برخی خبرنگاران ارسال شده با این مضمون که هرگونه ارتباط و همکاری با عناصر معاند خارج از کشور ازطریق ایمیل و سایر وسایل ارتباطی عمل مجرمانه تلقی شده و موجب پیگرد قانونی است، آیا پرونده قضایی غیر از شکایت خصوصی در این زمینه تشکیل شده است؟ گفت: باید ببینیم زمانی که یک پیامک از یک شماره ناشناس ارسال میشود درست است یاغلط ، آیا نباید کسی که هشدار میدهد اگر از مرجع رسمی هست خودش را معرفی کند؛ لذا به نظرم اگر یک نهاد و ارگانی وارد موضوع شود و می خواهد هشدار بدهد بسیار خوب است که آدرس و نشان خود را بدهد و من اشکالی در این کار نمی بینیم. اما اگر ندانم که این پیامک از کجا و از سوی چه کسی ارسال شده و به قول شما اصلا ارتباطی با خارج ندارم که بخواهم آن را قطع کنم، دارای اشکال است. به نظرم این موضوع تهدید نیست به فرض که اگر کسی با عناصر ضد انقلاب ارتباط داشته باشد و به او بگوییم که همکاری اش را با عناصر معاند قطع کند نه تنها تهدید نیست بلکه بسیار خوب هم است چه بسا که ما موارد عدیده ای هم داشته ایم که برخی از افراد در دام عدهای قرار گرفتند. اگر فردی با عناصر ضد انقلاب ارتباط داشته باشد حتما جرم است و بسیار خوب است که به او متذکر شویم و اگر چنانچه این پیامک به دروغ مطالبی را عنوان کرده باشد و فرد مقابل هم ارتباطی نداشته باشد، جای اشکال دارد.
22 تیرماه نیز دادستان عمومی و انقلاب تهران این ادعا که قوهقضاییه و دادستانی تهران در ارسال پیامکهای تهدیدآمیز به خبرنگاران نقش داشته است را تکذیب کرد. در پی انتشار ادعای همکاری و هماهنگی قوهقضاییه و دادستانی تهران در ارسال پیامکهای تهدیدآمیز برای خبرنگاران، دادستان تهران روز سهشنبه 22 تیرماه در گفتوگو با خبرنگاران ضمن تکذیب این ادعا، تأکید کرد: دادستانی تهران پیش از هرگونه اقدامی، مراتب را بهطور رسمی اطلاعرسانی خواهد کرد.
۲۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]