تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):نزدیکترین حالات بنده به پروردگارت حالت سجده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869717853




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نخستین نشست سران اتحادیه اروپا بدون حضور بریتانیا


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: نخستین نشست سران اتحادیه اروپا بدون حضور بریتانیا
رایزنی‌های سران اتحادیه اروپا در براتیسلاوا در حالی آغاز شده که اختلاف نظر درباره مسائلی چون ورود پناه‌جویان به این کشورها همچنان ادامه دارد. آنگلا مرکل می‌گوید اعضای اتحادیه باید نشان دهند توان بهتر شدن را دارند.
به گزارش نامه نیوز به نقل از دویچه وله، آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان در آستانه نشست فوق‌العاده سران اتحادیه اروپا از همتایان خود خواست از فرصت دیدار در براتیسلاوا برای فرستادن پیام همبستگی به اروپاییان استفاده کنند.

او هنگام ورود به پایتخت اسلواکی با اشاره به معضل پناه‌جویان گفت: «ما در یک موقعیت بحرانی قرار داریم و باید نشان دهیم که می‌توانیم بهتر عمل کنیم.»

بنابر گزارش‌ها بهتر شدن اتحادیه اروپا در نظر مرکل باید پیش از هر چیز در سیاست‌های امنیتی، همکاری در حوزه‌های دفاعی و مقابله با تروریسم رخ دهد.

صدراعظم آلمان تاکید کرد که پیام نشست براتیسلاوا باید این باشد که کشورهای عضو اتحادیه خواهان همکاری و حل معضلات موجود هستند و این تنها راه جلب اعتماد شهروندان اروپایی است.

دیدار روز پنج‌شنبه (۲۶ شهریور/ ۱۶ سپتامبر) نخستین نشست سران اتحادیه اروپا از زمان همه‌پرسی و رأی اکثریت شهروندان بریتانیایی به خروج از این اتحادیه (برکسیت) است.

ابتدای تابستان امسال نزدیک به ۵۲ درصد از شرکت‌کنندگان در همه‌پرسی برکسیت به خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا رأی موافق دادند. مرکل این تصمیم را "ضربه‌ای به وحدت اروپا" توصیف کرد.

روبرت فیکو، نخست وزیر اسلواکی می‌گوید اعضای اتحادیه اروپا باید نشان دهند که به رغم برکسیت "پروژه اتحادیه اروپا" همچنان ادامه خواهد داشت.

از نظر صدراعظم آلمان موضوع پناه‌جویان و مهاجران در صدر مسائل مورد اختلاف در میان ۲۷ کشور باقیمانده در اتحادیه اروپا قرار دارد.

او تصریح کرده که مسئله حفاظت از مرزهای خارجی اتحادیه اروپا و مبارزه با علت آواره شدن انسان‌ها در کشورهای بحران‌زده، به طور طبیعی از مهم‌ترین موضوع‌های رایزنی‌ها در براتیسلاوا است.

آنگلا مرکل روز گذشته همراه با رئیس جمهور فرانسه، فرانسوا اولاند پیشنهادهای مشخصی برای تقویت بنیه دفاعی اتحادیه اروپا ارائه کرد.

درباره چگونگی حفاظت از مرزهای خارجی اتحادیه اروپا و جلوگیری از ورود گسترده پناه‌جویان و مهاجران میان کشورهای اروپایی اختلاف نظر شدیدی وجود دارد.

ویکتور اوربان، نخست وزیر مجارستان، پیش از آغاز نشست براتیسلاوا نرده‌کشی مرزها را "راه حل" جلوگیری از ورود مهاجران و پناه‌جویان به کشورهای عضو اتحادیه اروپا عنوان کرده است.

اوربان که پیش از این نیز موضع‌گیری‌های بحث‌برانگیزی درباره پناه‌جویان داشته روز گذشته در یک گفت‌وگوی رادیویی تاکید کرد که وقتی آمریکا با ایجاد مانع در مرزها جلوی مهاجرت غیرقانونی را می‌گیرد قابل قبول نیست که اروپا قادر به این کار نباشد.

او بدون نام بردن از فرد مشخصی از سیاست‌مدارانی که به جای بستن مرزها بحث پذیرش پناه‌جویان را مطرح می‌کنند به شدت انتقاد کرد.

آلمان که در جریان موج جدید ورود مهاجران و پناه‌جویان به اروپا بیشترین تعداد از آنها را پذیرفته بارها دیگر کشورهای اروپایی را سرزنش کرده که به تعهدات خود در این زمینه عمل نمی‌کنند.

رئیس جمهور فرانسه گفته است که برای جلب دوباره اعتماد شهروندان اروپایی مهم‌ترین محورهای رایزنی‌ها در براتیسلاوا باید موضوع‌های امنیت، توانایی‌های سیاست‌خارجی و اشتغال‌زایی باشد.

در نشست غیررسمی سران ۲۷ کشور اروپایی در پایتخت اسلواکی درباره آینده اتحادیه اروپا پس از برکسیت بحث و رایزنی خواهد شد. انتظار می‌رود کشورهای عضو اتحادیه اروپا درباره "نقشه راهی" برای شش ماه آینده به توافق برسند.




۲۷ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن