تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):هرگاه صبح مى‏شد پيامبر صلى‏الله‏عليه‏و‏آله دست نوازش بر سر فرزندان و نوه هاى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869594757




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هزینه سفر نمایندگان مجلس به برزیل از جیب بیت المال!


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: در روزهای گذشته، سفر پنج نماینده مجلس به برزیل برای دیدن بازی های پاراالمپیک خبرساز شد. این سفرکه گویا به دعوت کمیته ملی پاراالمپیک انجام شده، با انتقادات بسیاری از سوی رسانه ها و برخی نمایندگان مجلس شورای اسلامی روبه رو شده است.

به گزارش «تابناک»، بیشترین انتقادات صورت گرفته به این سفر، مربوط به هزینه های افراد سفر کرده ای است که به بیت المال تحمیل شده است. البته مجلس شورای اسلامی اعلام کرده که هزینه نمایندگان حاضر در برزیل، از سوی مجلس تأمین نشده و این افراد با سهمیه کمیته ملی پاراالمپیک به این سفر رفته اند.

هرچند قرار نبوده که مجلس هزینه سفر این افراد را پرداخت کند، به هر حال، این هزینه ها باید از محل های دولتی و از بودجه سرانه ارگان های دیگر تأمین شود، که با توجه به نوع سفر، به نظر می رسد، سفر پر هزینه ای نیز بود و همین عامل باعث شده تا حتی خود نمایندگان نیز به آن اعتراض کنند، به گونه ای که برخی از آنها خواستار پرداخت این هزینه ها توسط خود نمایندگان نیز شده اند.


نمایندگان برای سفر به برزیل چقدر هزینه رو دست مردم گذاشتند/ قیمت بلیت برزیل چند؟
 



در همین زمینه، چندی پیش، یکی از نماینگان مجلس گفته بود: استفاده این نمایندگان از پول بیت‌المال برای این سفر تفریحی حرام بوده و باید آن را بازگردانند.

حجت‌الاسلام حسین ابراهیمی، عضو جامعه روحانیت مبارز در گفت‌وگویی، با اشاره به سفر پنج نماینده مجلس به برزیل برای بازی‌های پاراالمپیک با هزینه بیت‌المال اظهار داشت: اگر کسی بخواهد از هزینه بیت‌المال استفاده شخصی کند، حرام است و نمی‌تواند چنین کاری انجام دهد، چون پولی که برای او هزینه شده، متعلق به مردم است.

ابراهیمی ضمن انتقاد از تفریحی بودن این سفر، آن را عذری بدتر از گناه عنوان کرد و گفت:‌ این نمایندگان باید هزینه‌های سفرشان را به بیت‌المال بازگردانند. وی تأکید کرد:‌ این نمایندگان وقتشان را ـ که مربوط به حضور در مجلس شورای اسلامی بوده ـ صرف سفر کرده‌اند؛ بنابراین، با توجه به ضایع شدن این زمان، نباید برای این مقدار حقوقی بگیرند.

با توجه به سخنان گفته شده، یکی از دلایلی که باعث ایجاد این هجمه ها علیه این نماینده ها شده، هزینه بالای این سفر بوده است؛ یک حساب سرانگشتی در محاسبه این سفر نشان می دهد که حضور هر یک از افراد در این کشور بار مالی سنگینی بر دولت تحمیل کرده است.

برزیل میزبان جام جهانی که نزدیک به 117 هزار کیلومتر با ایران فاصله دارد، یکی از گرانترین جام جهانی ها را ـ حداقل برای ایران ـ برگزار کرده است.

بنا بر این گزارش، تقریبا در همه فصول سال، تورهای سفر به برزیل فعال اند و بسیاری از مردم که وضع مالی خوبی دارند نیز وسوسه می شوند، در ایام نوروز به این کشور بروند. گرانترین آگهی دیده شده تا پیش از آگهی های جام جهانی، 5 میلیون و 500 هزار تومان بوده است. در این تور 9 روزه، مسافران در سه شهر و در هتل های 5 ستاره اقامت می کردند .

اما با آغاز بازی های المپیک، قیمت های ارایه شده آژانس های مسافرتی تفاوت های بسیاری با قبل از آن نشان می دهد. به این ترتیب که اگر نوروز سال گذشته ایرانی ها می توانستند با 5 میلیون و 500 هزار تومان به برزیل سفر کنند، حالا باید سفر بالای 20، 30، 40 و حتی 50 میلیون تومان داشته باشند! رقم ها بسیار درشت است و احتمالا خیلی از طرفداران ایرانی که تصمیم داشتند به برزیل بروند و بازی های ایران را از نزدیک ببینند، منصرف شده اند.

پس از بررسی ها مشخص شد یکی از ارزان ترین تورها برای سفر به برزیل، مربوط به آژانسی است که 29 میلیون و 300 هزار تومان برای اتاق دو تخته دریافت می کند؛ هتلی که در اختیار طرفداران قرار می گیرد، سه ستاره است و در لابلای خدمات ارایه شده هم خبری از بلیت بازی نیست! یعنی آژانس فوق تنها به خاطر سفر به برزیل و اسکان دادن هواداران در هتل سه ستاره برای 12 شب، 29 میلیون و 300 هزار تومان از هر نفر دریافت می کند!

البته ارقام اعلام شده در بالا رقم هایی است که از سوی تورهای مختلف برای سفر به برزیل داده می شود و به احتمال زیاد هزینه سفر نمایندگان به این کشور قدری متفاوت خواهد بود. اما جالب است بدانید که هزینه بلیت یک طرفه هواپیما به برزیل در کمترین حالت، حدود 5 هزار دلار است که معادل ریالی آن چیزی حدود 20 میلیون تومان برآورد می شود

هزینه بلیت هواپیما از برزیل به امارات

























۲۵ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن