تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 4 دی 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):کسی که از روی بی میلی،بدون عذر و علت نمازجماعت را که اجتماع مسلمانان است ترک کند...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1843811440




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فائو و ژاپن به کمک دریاچه ارومیه آمدند


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرآنلاین: دبیر ستاد احیای دریاچه ارومیه گفت: سال گذشته حدود 50 درصد منابع مالی احیای دریاچه تامین شد اما از ابتدا سال تاکنون فقط منابعی از آبهای مرزی که حدود 200 میلیارد تومان است تامین شده است.

صبح امروز مراسم امضای اسناد فائو در پروژه ستاد احیاء دریاچه ارومیه با حضور عیسی کلانتری دبیر ستاد احیاء دریاچه ارومیه، مسعود تجریشی، مدیر دفتر تلفیق و برنامه ریزی ستاد احیای دریاچه ارومیه، سفیر ژاپن و برخی از اعضای یک تیم ژاپنی برگزار شد.

وضعیت کنونی دریاچه ارومیه

عیسی کلانتری در ابتدا با خوش آمد گویی به اعضا تیم ژاپنی گفت: خوشبختانه 2 دو سال دوران تثبیت ما برای احیا دریاچه ارومیه به اتمام رسیده است و حال باید به فکر احیا آن باشیم.

او افزود: در طول این مدت آب دریاچه ارومیه 2.2 برابر شد و وسعت آن 40 درصد زیاد شده است. تقریبا شرایط کنونی آب دریاچه مشابه 4 سال پیش است و امیدواریم این برنامه ریزی که دانشگاه شریف به همراه برخی از دانشگاه های داخلی و دیگر کشور ها انجام داده است به اهدافش برسد.

دبیر ستاد احیای دریاچه ارومیه افزود: اکنون مساحت دریاچه دو هزار و 600 کیلومتر مربع است که قرار است تا سال 1402 به وسعت چهار هزار و 200 کیلومتر با حددو 15 میلیارد متر مکعب آب برسد که لازمه آن تداوم روند احیاء و سرمایه گذاریها است.

وی گفت: امسال نسبت به سال گذشته حدود 15 سانتی متر بر عمق دریاچه اضافه شد چون آب ورودی به دریاچه این قابلیت را داشت که نمک ها را حل کند که با این کار به عمق اضافه شد، این نشان می دهد دریاچه پتانسیل احیا شدن را دارد اما به شرطی که روند احیا ادامه و سرمایه گذاری ها تداوم یابد.

سفیر ژاپن در ایران هم با تصدیق بهتر شدن شرایط دریاچه ارومیه گفت: اما همچنان دریاچه ارومیه شرایط بحرانی دارد.

او بیان کرد: احیا دریاچه ارومیه یک شب نمی تواند انجام شود اما امیدوارم احیا دریاچه با بهبود زندگی مردم  در اطراف آن صورت بگیرد.

احیا دریاچه ارومیه حتمی است

کلانتری تاکید کرد: آنهایی که می گویند دریاچه احیاء نمی شود تخصص ندارند؛ وضعیت دریاچه نشان داده است پیش بینی ستاد احیاء و دانشگاه شریف مبنی بر قابلیت احیای دریاچه صحیح بوده و در این مدت نه تنها وضعیت دریاچه تثبیت شد بلکه به عمق آن نیز اضافه شده است.

وی تاکید کرد: به نظر من هر دولتی که بر سر کار بیاید مجبور است دریاچه را احیاء کند زیرا هزینه احیاء حدود 6 تا 7 میلیارد دلار است اما هزینه خشک شدن دریاچه بیش از هزار میلیارد دلار است زیرا جابجایی شهرهایی مانند ارومیه و تبریز با این مبلغ امکان پذیر نیست.

دبیر ستاد احیای دریاچه ارومیه گفت: سال گذشته حدود 50 درصد منابع مالی احیای دریاچه تامین شد اما از ابتدا سال تاکنون فقط منابعی از آبهای مرزی که حدود 200 میلیارد تومان است تامین شده است.

وی افزود: اعتبار امسال برای احیاء هزار و 900 میلیارد تومان یعنی حدود 500 میلیون دلار است که دولت باید تامین کند.

تفاهم فائو و همکاری با ژاپن

کلانتری درباره اهداف تفاهم فائو که برای نجات دریاچه ارومیه، گفت: فائو برای توسعه اجتماعی در ایران و معاش جایگزین کشاورزان اطراف دریاچه برنامه ریزی می کند.

به گفته کلانتری ژاپنی هم موظف هستند 4 سال با ایران در زمینه دریاچه ارومیه همکاری کنند و 3.8 میلیون دلار هم به ایران در این رابطه کمک مالی کنند.

مسعود تجریشی هم در این رابطه گفت: این پروژه مطالعاتی است و آنچه از نتایج آن به دست می آید باید توسط دستگاه های اجرایی انجام شود.

او ادامه داد: ما مطالعات خود را از جنوب دریاچه شروع می کنیم و این کار ها را در 5 محوری که در برنامه وجود دارد انجام می دهیم.

سرج ناکوزی، نماینده فائو در ایران هم در این رابطه گفت: من می خواهم همه را مطمئن کنم که در رابطه با مشکلات محیط زیست همکاری کنیم.

او افزود: امید واریم این تلاش های فائو برای مردم و ملا ایران مفید باشد.

سفیر ژاپن در ایران هم در رابطه با همکاری های ژاپن با ایران گفت: بیشتر توجه ما در ایران بر روی مشکلات زیست محیطی است. چندی پیش بازدیدی از دریاچه ارومیه داشتم شرایط آنجا نامطلوب است به همین دلیل ژاپن به کمک هایش ادامه می دهد.

او همچنین عنوان کرد که همه تلاش خود را می کنند تا بعد از 4 سال به کمک های خود ادامه دهند.

آب در اطراف دریاچه تلف می شود

کلانتری درباره شرایط کشاورز ها اطراف دریاچه گفت:حدود 16 واحد درصد ازآب رودخانه زرینه رود که 50 درصد از آب دریاچه ارومیه را تامین می کند کم کردیم که با این کار نه تنها درآمد کشاورزان کم نشد بلکه بررسی ها نشان می دهد 18 درصد افزایش تولید داشتند.

دبیر ستاد احیاء دریاچه ارومیه ادامه داد: چون در آن منطقه آب به شدت هدر داده می شود و به جای 8 دهم ضریب تبخیر و تعریق که باید آبیاری کنند 1.4 دهم واحد تبخیر و تعریق آب مصرف می کنند یعنی حدود 45 درصد آب اضافه مصرف می شود که این مسئله خود کاهش محصول را به دنبال دارد.

کلانتری درخصوص معیشت جایگزین کشاورزان در حوضه آبریز دریاچه ارومیه گفت : بر این اساس در جاهایی که صرف جویی آب موجب کاهش درآمد شود معیشت جایگزین اعمال می شود و ما معتقدیم شاید اصلا نیازی به معیشت جایگزین نباشد اما ادر صورت نیاز حتما اقدام هایی را انجام می دهیم.





۱۶ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 94]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن