تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 16 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):تکمیل روزه به پرداخت زکاة یعنى فطره است، همچنان که صلوات بر پیامبر (ص) کمال نماز ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1850812296




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رسیدگی به وضعیت کودکان معتاد اولویت وزارت رفاه


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: رسیدگی به وضعیت کودکان معتاد اولویت وزارت رفاه
وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی عنوان کرد: امروز با تغییر الگوی مصرف و زنانه شدن اعتیاد مواجه‌ایم اما اولویت خود را بر روی کودکان معتاد قرار داده و منابع و انرژی خود را برای کودکان درگیر اعتیاد متمرکز خواهیم کرد.
آفتاب‌‌نیوز : به گزارش ایسنا، علی ربیعی در افتتاحیه دهمین کنگره دانش اعتیاد که امروز در محل سالن همایش‌های رازی تهران برگزار شد، گفت: در حال حاضر هنوز هم مسائلی چون فقر، حاشیه نشینی و ... از عوامل اصلی اعتیاد در نظر گرفته می‌شود که هرچند این عوامل را موثر و آنها را جزء علل کلاسیک گرایش به اعتیاد می‌دانم اما معتقدم که امروزه علت اصلی گرایش به اعتیاد «ناآرامی‌های روانی و اجتماعی» است.

وی ادامه داد: علت اصلی گرایش به اعتیاد امروزه تنهایی‌های ناشی از تحولات ساختاری عمیق و سبک‌های تعاملات اجتماعی جامعه امروزه ایران است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: علاوه بر آن، مصرف همراه با توزیع مواد مخدر در جهت تأمین معیشت فرد مصرف کننده نیز از دیگر عوامل افزایش اعتیاد در جامعه امروز است.

ربیعی افزود: فاصله بین منحنی انتظار از زندگی و واقعیت زندگی و شکاف بین انتظارات و واقعیات که ناشی از بر هم خوردن سنت‌های خانواده در برابر نیازهای روحی، روانی فرزندان است نیز از علل اصلی اعتیاد محسوب می‌شود.

وی در ادامه ضمن طرح این پرسش که آیا دانش امروز ما برای پیشگیری و کاهش اعتیاد کافی است؟ گفت: ممکن است اعتیاد در کشورهای اروپایی و آمریکایی دارای علل همه جانبه و همه گیر باشد؛ اما ساختارهای اجتماعی، اقتصادی و حتی سیاسی جوامع در علل نوین گرایش به اعتیاد بسیار موثر هستند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: معتقدم امروز روش‌های مقابله با اعتیاد با علت‌های گرایش به این پدیده همخوانی لازم و کافی را ندارند.

ربیعی در ادامه ضمن بیان آنکه به عنوان مسئول تراز اول در حوزه بیمه‌ها، اشتغال و مسائل اجتماعی خودانتقادی می‌کنم گفت: امروز برای مقابله با آسیب اعتیاد باید پیش از هر چیز علت‌ها را بشناسیم و بدانیم این ناآرامی‌های روانی و اجتماعی، اعتیاد را در کشور افزایش می‌دهد و پس از آن با ارائه راهکارهای مناسب راه حل ساماندهی این ناارامی‌ها را پیدا کنیم. زیرا برای مثال با متادون درمانی نمی‌توان ناآرامی افراد را بهبود بخشید.

وی با تاکید بر ارائه روش‌های گفت‌وگو محور و غلبه ذهنی معتاد بر اعتیاد افزود: تا فرد معتاد بر اعتیاد خود غلبه ذهنی پیدا نکند نمی‌توان کاری از پیش برد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: مهمترین روش‌های نوین مقابله با اعتیاد باید متکی بر نقش اجتماعی باشند به همین دلیل باید نهادهای اجتماعی مناسبی را در جامعه ایجاد کنیم.

ربیعی در ادامه ضمن تاکید بر دانایی محوری در سازمان‌های اجتماعی گفت: سازمان‌های موجود باید راهکارهای مختلف مقابله با اعتیاد را اعم از راهکارهای پزشکی، اجتماعی و ... مشخص و ضریب تاثیرگذاری هر یک از آنها را معین کند.

وی با اشاره به اینکه سازمان‌ها باید از روش‌های علمی استفاده کنند، ادامه داد: نیاز است از استراتژی غلتان و ترکیبی برای کاهش آسیب اعتیاد در کشور استفاده شود و همچنین نیز سازمان‌های اقماری از نو تعریف شوند.

ربیعی در ادامه ضمن تاکید بر ایجاد مرکز مدیریت دانش در کشور گفت: پیشنهاد می‌کنم سازمان بهزیستی کشور به عنوان مرکز مدیریت دانش در کشور معین و پس از آن با ایجاد پایگاهی مطالعات نظری دستگاه‌ها و تجارب آنها را ثبت کند زیرا در حال حاضر پایگاه ثبت دانش در کشور نداریم.

وی در ادامه خطاب به رئیس سازمان بهزیستی کشور اظهار کرد: باید برای ایجاد مرکز مدیریت دانش در کشور برنامه ریزی کرده و تمامی دستگاه‌ها، سازمان‌ها و NGOها را نیز پای کار بیاوریم.

ربیعی همچنین اعلام کرد: معتقدم مهمترین مسئله ما پیش از رسیدگی به فرد معتاد توجه به افراد در معرض اعتیاد است.

وی در ادامه عنوان کرد: نیاز است یک برنامه جامع برای آگاهی بخشی افراد در معرض اعتیاد، کودکان و زنان در کشور ارائه شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه ضمن بیان آنکه زنان به دلیل موانع فرهنگی اعتیاد خود را پنهان می‌کنند گفت: زنان و کودکان به لحاظ تفاوت‌های بیولوژیکی و جامع شناختی بیش از مردان در مواجهه با پدیده اعتیاد آسیب پذیرند که باید در برنامه ریزی‌های خود این مسئله را مد نظر داشته باشیم.

به گزارش ایسنا، محمدتقی جغتایی، مشاور وزیر بهداشت در امور توانبخشی نیز در افتتاحیه دهمین دوره کنگره دانش اعتیاد بر لزوم پیشگیری و درمان علمی اعتیاد تاکید کرد و گفت: ریشه کنی اعتیاد باید اولویت اول نظام سلامت باشد و اولویت اصلی مراکز تحقیقاتی باید به این موضوع اختصاص داده شود.

رییس دهمین کنگره بین‌المللی دانش اعتیاد با اشاره به این که باید کار تحقیقاتی منسجم در این حوزه انجام شود، ادامه داد: دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقاتی و پژوهشی باید حضوری فعال‌تر در این زمینه داشته باشند و در این کنگره سعی می‌شود راهکارهای کاربردی برای پیشگیری و درمان ارایه شود.

وی، تعداد مقالات پذیرفته شده در این کنگره را 900 مقاله اعلام کرد و گفت: تعداد زیادی پنل در حوزه‌های مختلف در سه روز برگزاری کنگره برگزار خواهد شد.

رییس دهمین کنگره بین‌المللی دانش اعتیاد همچنین به حضور خیرین در این حوزه نیز اشاره کرد و گفت: خیرین علاوه بر ارایه خدمات درمانی و پیشگیری، در حوزه تحقیقاتی و پژوهشی هم ورود کرده‌اند.

جغتایی با اشاره به نقش رسانه‌ها در این زمینه، افزود: همه ما باید تلاش کنیم تا علاوه بر ارایه خدمات درمانی و آموزش، اقدامات تحقیقاتی به نحو مطلوب انجام شود.

وی  پیشگیری از اعتیاد، مداخلات مختلف درمانی و شناخت اعتیاد، جنبه‌های مربوط به حقوق اجتماعی و حمایت از خانواده‌های معتادین را از جمله محورهای این همایش برشمرد و گفت: پیشگیری و درمان از مهم‌ترین اولویت‌های این حوزه است و پنج پنل دراین زمینه طراحی و برگزار خواهد شد.



۲۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 73]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن