واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: روزنامه صبا: گزارشگر 20:30 عنوان کرد با هماهنگی معاونت سیاسی و برای ساخت مستند به ریو رفته است.
چند روز پیش یادداشتی دستبهدست در گروههای رسانهای فضای مجازی چرخید که در بخشی از این مطلب درباره یکی از گزارشگرهای تلویزیون که در 20:30 فعال است آمده بود: رضوانی از طرف صداوسیما به کمیته معرفی نشده و گویا برای همین، داخل سازمان هم از این اتفاق شاکی هستند. چون این دفعه دومی است که خبرنگار مشهورشده صداوسیما از طریق دیگری به مسابقات بینالمللی اعزام میشود. حالا باید این سوال را کرد که کمیته ملی المپیک چگونه به کسی که سابقه مستندسازی ندارد، بهعنوان مستندساز اعتماد کرده است؟
علی رضوانی؛ گزارشگر «خارج از گود» با تکذیب همه این حواشی به «صبا» توضیح داد: همیشه منظور از مستند، فیلم مستندی نیست که قرار است به جشنواره برود و اکران شود. ما در عرصه خبر هم مستند داریم که میتوانیم پشتصحنه رویدادها را ثبت و ضبط کنیم و از نمای دیگر، یک واقعه را به مردم نشان دهیم، اتفاقا نام همین کار مستند است. منظور ما از مستند، فیلمی نبوده که در جشنواره و در مراسم خصوصی اکران شود. مستند ما به این نحو بود که دوربین پشتصحنه رقابتها، اتاق ورزشکاران، حواشی بعد از بازی، شکستها و پیروزیها را ضبط کرده است و کار ما در برزیل، دقیقا همین بود.
رضوانی درباره رابطه مستندسازی و خبرنگاری گفت: کسی که 10 سال خبرنگار تلویزیون است قطعا این توانمندی را دارد که حداقل گاهی در زمینه تصویرسازی فعالیت کند و واقعیتها را به مردم نشان دهد. این کار کاملا اسمش مستندسازی است که برخیها گفته بودند مستندسازی کار من نیست.
وی ادامه داد: اولین قسمت گلچینشده از این مستند، بهمدت 10دقیقه در «خارج از گود» برنامه 20:30 پخش شد. شش قسمت آن هم در حال تدوین است که از شب گذشته از اخبار ورزشی پخش شد. مخاطبان با دیدن مستند «ریو2016» متوجه خواهند شد که این مستند همان کار همیشگی من است ولی با یک رویکرد متفاوت که همه چیز واقعی است و بین خود ورزشکاران رقم خورده است.
رضوانی در پاسخ به شایعههایی که او بدون هماهنگی سازمان به برزیل رفته است توضیح داد: این شایعه برای من واقعا خندهدار است، مگر میشود من بدون اجازه سازمان صداوسیما و بدون اجازه مدیرانم به برزیل بروم؟ در آنجا کار کنم و در اینجا هم مستند را پخش کنیم. مگر چنین چیزی امکان دارد؟ ما برای این که بتوانیم به مسابقات المپیک برویم باید از کمیته المپیک درخواست کمک میکردیم تا ID کارتمان را تهیه کنیم. حرفهایی در اینباره زده شده است که هیچ منطقی پشت آن نیست به هر حال این کار همیشگی من بوده است. من 10 سال است که خبرنگار ورزشی هستم و از پشتصحنه المپیک مستند ساختهام که بدون شک با اجازه مدیران بوده و حالا این حجم از حرف به چه دلیل است را نمیدانم. امیدوارم که خدا هدایتشان کند و این اندازه سر عناد داشتن با دیگران، برای من جای سوال است.
رضوانی؛ گزارشگر «خارج از گود»، با بیان فعالیتش در 20:30 و چالشهایی که دامنگیرش شده، گفت: حدود شش سال است که من در برنامه 20:30 هستم درواقع خودم را موظف میدانم که در این برنامه باشم. البته فکرها و ایدههایی را هم مطرح کردهام ولی دوست دارم در همین برنامه به کارم ادامه بدهم. گزارشگری را دوست دارم و فعلا نمیخواهم وارد حیطه دیگری شوم. من چالش دردسر دارم و بعد از هر برنامه هزاران هجمه و فشار و حرفهای بیمنطق راجع به من زده میشود ولی دیگر عادت کردهام.
علی رضوانی در پایان گفت: وقتی کسی زبان نقد داشته باشد و بخواهد صادقانه حرفش را به مردم بگوید طبیعی است که برخی نمیپسندند و برخی هم شاید منفعتشان به خطر میافتد. اما بهطور قطع بعضی مسائل و مشکلات از همین نقدها درست میشود. وقتی راه درست را انتخاب کنیم جای هیچ نگرانی نیست و این حرفها و شایعهها اهمیتی نخواهد داشت. اگر کسی ادعایی دارد باید یک سند و مدرکی برای آن ادعا بیاورد.
۱۰ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 10]