محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844262505
هیلاری کلینتون: مادرم الهام بخشم بود
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: ماهنامه زنان و زندگی - زهرا عزیزمحمدی: از زمانی که گمانه زنی ها درباره کاندیداتوری «هیلاری کلینتون» در انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 آمریکا به حقیقت پیوست تا امروز که این کاندیدا در رقابت با «دونالد ترامپ» بی پروا با تقریب زیادی رییس جمهوری آینده ایالات متحده شناخته می شود؛ سرحال و پرامید در تلاش است تا هر روز مصمم تر از روز قبل مسیر پرپیچ و خمی را برای از میدان به در کردن حریفان و افزودن به خیل طرفدارانش طی کند.
در این گزارش سعی شده تا نگاهی به زندگی سیاسی و دیدگاه های اجتماعی هیلاری 68 ساله، داشته باشیم و نقش او را در سال های فعالیت سیاسی اش به عنوان یکی از زنان سیاستمدار مطرح جهان و تنها زنی که امروز با اختلاف زیاد از دیگران در صدر اخبار سیاسی جهان قرار دارد، بررسی کنیم؛ آن هم وقتی که تنها چند هفته تا مشخص شدن سرنوشت سیاسی کشور آمریکا در چهار سال آینده باقی است.
هیلاری و ماهی فروشی
هیلاری دایان رودهام، در اکتبر سال 1948 میلادی در شیکاگو به دنیا آمد. پدرش «هیو السورث رودهام»، یک انگلیسی تبار بود که در صنعت نساجی فعالیت می کرد و مادرش «اما دوروتی رودهام» زنی خانه دار بود؛ زنی که هیلاری کلینتون در روز جهانی مادر با انتشار عکسی از دوران جوانی اش، او را اولین انسان الهام بخش زندگی خود معرفی کرد که با محدودیت های فراوانی رو به رو بوده؛ اما همواره هیلاری و برادرانش را برای برداشتن گام هایی بلند تشویق می کرده است.
هیلاری جوان تحصیلاتش در رشته علوم سیاسی را در سال 1969 میلادی و در کالج ولسلس به پایان رساند و مدرک دکترای حقوقش را در سال 1973 میلادی از دانشگاه ییل ریافت کرد، جایی که در آن با «بیل کلینتون» آشنا شد و دو سال بعد از آن به درخواست ازدواجش پاسخ مثبت داد.
کاندیدای کهنسال و دموکرات امروز آمریکا، تا 21 سالگی متاثر از مواضع سیاسی پدر و معلم تاریخ دبیرستانش- که اتفقا هر دو به شدت ضدکمونیست بودند- یک جمهوری خواه بود و حتی در انتخابات ریاست جمهوری سال 1964 میلادی در کمپین جمهوری خواه ها فعلایت می کرد؛ اما بعدها به جبهه دموکرات ها پیوست.
هیلاری زمانی که به عنوان پنجمین زن قدرتمند جهان شناخته شد، در مصاحبه ای درباره اولین شغلش پس از اتمام کالج گفته است که در سن 20 سالگی مدتی به آلاسکا رفته و در ماهی فروشی ای واقع در والدز مشغول به کار شده است. در آن زمان کارش تمیز و بسته بندی کردن ماهی سالمون بود؛ اما چون در این کار به اندازه کافی سریع نبود و زیان سوال می کرد مدام توسط رییس ژاپنی اش سرزنش می شد و در نهایت هم رییس او را اخراج کرد!
هیلاری پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه، در امور حقوقی فعالیت می کرد. بعد از ازدواج با بیل همراه او به آرکانزاس نقل مکان کرد و در مدت 12 سالی که بیل، دادستان کل و فرماندار آرکانزاس بود، بانوی اول این ایالت شد. او در این سال ها عضو هیئت علمی دانشکده حقوق دانشگاه آرکانزاس بود و به عضویت موسسه حقوقی «Rose law» هم درآمد.
در سال 1980 بیل و هیلاری صاحب دختری به نام چلسی شدند؛ چلسی کوچک که بیل و هیلاری نامش را از ترانه ای به نام «صبح چلسی» انتخاب کرده اند تنها فرزند و دردانه خانواده کلینتون است. او همپای مادر و پدرش به یک فعال سیاسی و البته خبرنگاری ثروتمند تبدیل شده است و اینک مادر دختری زیباست که با به دنیا آمدنش مثلث مادران و دختران خانواده کلینتون را تکمیل کرده است. دختر و نوه هیلاری کلینتون تا امروز نقش بسزایی در تبلیغات و کمپین انتخاباتی او ایفا کرده اند.
رویایی فراتر از بانوی اول آمریکا سال 1993، زمانی که هیلاری و بیل کلینتون به عنوان پیروز انتخابات ریاست جمهوری به کاخ سفید آمدند و او به بانوی اول آمریکا تبدیل شد را باید یک اتفاق بزرگ برای این زن سیاستمدار دانست، اگرچه به اعتقاد خود هیلاری، بانوی اول بودن برای آن چه او از فعالیت سیاسی می خواست کافی نبود به همین دلیل هم پا به کارزار دیگری گذاشت و در سال 2000 میلادی توانست به عنوان اولین سناتور زن نیویورک انتخاب شود.
پیروزی او در انتخابات سنای آمریکا سال 2006 هم تکرار و مقدمه ای شد برای قدمی بزرگ تر و شرکت در کارزاری سخت تر، یعنی انتخابات سال 2008 ریاست جمهوری آمریکا. هیلاری کلینتون در حالی در انتخابات مقدماتی دموکرات ها شرکت کرده بود که فضای حزب و اکثر نظرسنجی ها او را کاندیدای پیروز دموکرات ها می دانستند. امابزرگ ترین مانع او برای رسیدن به نامزدی نهایی دموکرات ها در انتخابات، «باراک اوباما»، سناتور جوان و سیاهپوست اهل ایلینوی بود. رییس جمهوری که یک سال بعد و دوره اول ریاستش، هیلاری کلینتون را به سمت وزیر امور خارجه خود برگزید.
هیلاری کلینتون طی سال های 2009 تا 2013 در وزارت خارج ایالات متحده آمریکا باید با طوفان های سیاسی شدیدی دست و پنجه نرم می کرد. انقلاب های زنجیره ای در خاورمیانه و شمال آفریقا تحت عنوان بهار عربی از جمله این حوادث بود که اظهارنظرهای جنگ طلبانه او در زمان سناتوری اش را هم یادآور می شد.
هیلاری کلینتون و مدافع مداخل نظامی در لیبی بود. او در زمان ریاست جمهوری جورج بوش هم از چهره های تاثیرگذاری بود که از جنگ افغانستان و عراق حمایت کرد و تا امروز که سعی دارد در انتخابات 2016 چهره ای نرم تر از آمریکا نشان دهد، همچنان مجبور به پرداخت هزینه ای است که از مواضع آن دوران خود به ارث می برد.
علاوه بر همه این ها خانم کلینتون در دوران وزارت خود در مسند وزارت امور خارجه میراث دیگری را هم بر جای گذاشت؛ فعالیت های عام المنفعه و حرکات اجتماعی او امروز و در آستانه انتخابات ریاست جمهوری بر چهره سیاسی اش به عنوان اولین رییس جمهور زن آمریکا تاثیر فراوانی گذاشته است.
«پساکلینتون» و «هیلاری افکت»
وزارت خارجه آمریکا، به خصوص در دوران هیلاری کلینتون در عرصه شهروندسازی فعالیت های گسترده ای انجام داد. این سازمان سعی در شناسایی و جذب زنان پیشرو و توانمند سایر جوامع داشت که به قدر کافی مورد توجه جامعه خود قرار نگرفته اند. کلینتون در سال 2009 علنا در این زمینه اظهار نظر کرد: «ظهور من به زنان عرصه ای می دهد که امکان تلاش و تغییر اولویت های دولت مردان آمریکا را خواهدداد.»
برای به دست آوردن معادله ای از برنامه های آینده هیلاری کلینتون و چگونگی مواجهه اش با جهانی که قصد تعامل با آمریکا را دارد می توان با کنکاش در عملکرد گذشته او باز هم پاسخ های روشن تری به پرسش هایی درباره دوران احتمالی ریاست جمهوری او رسید.
کلینتون بعد از شکست در انتخابات 2008 با یک تغییر لحن محسوس پا به عرصه انتخابات تازه آمریکا گذاشت. او در حالی کمپین امسال را شروع کرده است که برخلاف سال 2008 چهره ای مردمی تر از خود نشان می دهد. کلینتون در ویدتویی که برای اعلام کاندیداتوری خود منتشر کرد به صراحت گفت: «مردم آمریکا پیش از این در روزهای دشوار اقتصادی به سختی تلاش کرده و جنگیده اند؛ اما هنوز هم باد موافق برای کسانی می وزد که در طبقات بالاتر قرار دارند.»
نیویورک تایمز نامزدی هیلاری کلینتون از سوی حزب دموکرات را چالش برانگیز و رقابتی توصیف کرده و می نویسد: «هیلاری کلینتون می تواند اولین زنی باشد که از سوی یکی از احزاب عمده سیاسی آمریکا نامزد انتخابات ریاست جمهوری می شود.
به همین دلیل، آنچه می توان در نتیجه فعالیت های گسترده وزارت خارج آمریکا و به خصوص در دوره وزارت هیلاری کلینتون مشاهده کرد، رواج نام و چهره او به عنوان زنی الهام بخش برای حقوق زنان در سطح جهان و پیدایش اصطلاح «تاثیر هیلاری» (Hillary effect) است که پیش از آن که به عنوان وزیر امور خارجه انتخاب شود، د رکنفرانس 1995 پک بیان شده بود.
در ادامه نگاهی داریم به مهم ترین فعالیت های اجتماعی هیلاری کلینتون به خصوص در حوزه زنان که در دوره های مختلف مسئولیت خود انجام داده است:
هیلایری در سال 1977 بنیاد مدافعین کودکان و خانواده های آرکانزاس را تاسیس کرد. در سال 1978 نخستین رییس زن ابرشرکت خدمات قانونی و در سال 1979 نخستین شریک زن شرکت حقوقی روز شد. او به عنوان بانوی اول آرکانزاس از سال 1979 تا 1981 میلادی، و از سال 1983 تا 1992 میلادی، رهبری کارگروهی را برعهده داشت که سامانه مدارس دولتی آرکانزاس را اصلاح کرد، و در هیئت مدیره ابرشرکت هایی چون وال مار ت عضو بود. او همچنین در دوران فعالیتش در آرکانزاس هوادار سرسخت تامین رفاه برای کودکان و آموزش و پرورش مناسب و استاندارد بود.
با انتخاب بیل کلینتون به عنوان رییس جمهور، هیلاری هچنان فعالیت های عام المنفعه خود را ادامه داد و در سال 1993 مسئول گروه ویژه ای با نام «اصلاح مراقبت های سلامت» (Health Care Reform) شد که وظیفه اصلاحاتی را در بخش سلامت جامعه برعهده داشت.
در دوران وزارت هیلاری کلینتون در امور خارجه، این وازراتخانه با صرف هزینه ای هنگفت در مارس 2011 میلادی، 100 زن متخصص در حوزه های مختلف و فعال در تجارت، جامعه مدنی، حقوق، رسانه، و بخش خصوصی را از از 92 کشور جهان برای بازدیدی سه هفته ای به این کشور دعوت کرد تا ضمن دیدار با مقامات آمریکایی، از نزدیک با جامعه، مردم و فرهنگ آمریکا آشنا شوند.
در این طرح و برنامه های مشابه، عمل به توصیه متخصصین مدیریت سازمانی مبنی بر استفاده از ظرفیت های مردمی آمریکا و جاذبه های آن برای مردم سایر کشورها به عنوان جایگزینی برای چهره های سیاسی آمریکایی منفور در سطح بین الملل نیز به چشم می خورد.
اهمیت چنین اقداماتی در هدایت اذهان عمومی سایر کشورها در بحث شهروندسازی، زمانی روشن می شود که بدانیم در طول 70 سال گذشته، برنامه تبادل وزارت خانه آمریکا در مجموع بیش از 200 هزار شهروند سایر کشورها را به بازدید زندگی شهروندان آمریکایی در سرتاسر این کشور فراخوانده و از این میان 320 نفر از سران کشورها و بیش از هزاران تن را رهبران بخش های خصوصی یا عمومی اجتماعات تشکیل می داده اند.
هیلاری کلینتون در دسامبر سال 2011، همزمان با صدمین سالگرد اهدای جایزه نوبل، از ماری کوری به عنوان نماد دانشمندان زن یاد کرد و ابراز امیدواری که که بتواند به عنوان یک زن قدم های مثبتی برای حضور فعال تر زنان، در عرصه های مختلف جامعه نه تنها در آمریکا بلکه در سایر نقاط دنیا بردارد.
مشارکت جهانی زنان
از دیگر طرح ها می توان به برنامه «مشارکت جهانی زنان» اشاره کرد که هدف از آن ایجاد ارتباط میان زنان توانمند سایر کشورها از طریق میزبانی یک ماهه است. در این طرح زنان 24 تا 43 ساله و توانمند هر کشور در مواجهه حضوری با همتایان آمریکایی خود از حوزه های مختلف تجارت، سیاست و جامعه مدنی در شهرهای مختلف آمریکا، به منظور انتقال زنده فرهنگ و ارزش های آمریکایی از طریق رابطه ای شهروند- شهروند (و نه دولت- شهروند) قرار می گیرند.
مشارکت در آینده ای برابر
این برنامه در سپتامبر 2012 از سوی هیلاری کلینتون و «والری جارت» به نمایندگی از دولت آمریکا و در پاسخ به تاکید باراک اوباما بر لزوم توجه سران کشورها به مشارکت سیاسی و اقتصادی زنان راه اندازی و از سوی نهاد زنان سازمان ملل و بانک جهانی نیز به عنوان سازمانی غیرانتفاعی حمایت شد.
برنامه مشارکت خاورمیانه
این برنامه، طرح دیگری است که با حضور فعال هیلاری در وزارت خارجه آمریکا به ارائه کمک های مالی و آموزشی به گروه های مختلف جامعه مدنی در کشورهای خاورمیانه، از جمله جوانان و زنان، می پردازد. از طریق این طرح، وزارت خارجه آمریکا با 18 کشور خاورمیانه در ارتباط تبادلی در سطح جامعه مدنی قرار گرفته است. این طرح از سال 2002 در کشورهای شمال آفریقا و خاورمیانه فعال بوده و بالغ بر 600 میلیارد دلار برای بیش از یک هزار پروژه مرتبط هزینه کرده است.
زنان و فن آوری
زنان و فن آوری عنوان کارگروه دو روزه ای است که نهاد زنان سازمان ملل با مشارکت دفتر امور زنان بین الملل وزرات خارجه آمریکا در ژانویه 2013 با هدف بررسی جایگاه زنان در فن آوری اطلاعات، ارتباطات، و توسعه و با شرکت 75 نماینده از سطح جامعه مدنی، دانشگاهی، دولتی، و بخش خصوصی 20 کشور برگزار کرد.
از این کارگروه که در واشنتگتن دی سی برگزار شد، با عنوان آی. تی برای تغییر نیز یاد شده و هدف از آن، ایجاد ائتلافی بین المللی برای ایجاد تاثیر در بحث زنان و فن آوری اطلاعات ذکر شده است.
کنفرانس Tech Women را می توان بخشی از برنامه زنان و فن آوری سال 2011 هیلاری کلینتون نامید که دوران پساکلینتون وزارت خارجه را همچنان تحتنظارت سازمان متبوع هیلاری در باب امور زنان بین الملل نگاه می دارد. علاوه بر این، وزارت خارجه آمریکا در همکاری مستقیم با دسته ای دیگر از سازمان های فعال همین عرصه برای تبادل علمی و همکاری های مدنی زنان و دختران با سایر کشورهاست.
بنیاد کلینتون ها
خانواده کلینتون به تبعیت از یک سنت قدیمی که بین سیاستمداران بازنشسته آمریکایی رواج دارد در سال 2001 میلادی اقدام به تاسیس یک نهاد غیرانتفاعی به نام «بنیاد کلینتون» کرد که پیگیری توجه به مسایلی در حوزه سلامت، محیط زیست، توسعه اقتصادی، اعمال خیریه، و ایجاد تفاهم در مخاصمات سیاسی، قومی و مذهبی در راس برنامه هایش قرار دارد.
برخی از منتقدین بر این باورند که این بنیاد پتانسیل آن را دارد تا رقیب سرسختی برای بنیادهایی چون بنیاد «بیل و ملیندا گیتس» باشد. به ویژه اینکه علاوه بر درآمد حاصل از اهداکنندگان آمریکایی، از پیشینه سیاسی بیل و هیلاری به عنوان رییس جمهوری و وزیر خارجه سابق آمریکا و سایر سازمان های این کشور نیز برخوردار است.
بنیاد کلینتون، از طریق برنامه های خود در حوزه سلامت، توسعه و آب و هوا، اقدام به هدایت سبک زندگی افراد در اجتماعات دریافت کننده کمک های مالی به ویژه در منطقه آفریقا می کند. این بنیاد و شخص هیلاری کلینتون به طور ویژه در مباحث مربوط به زنان و دختران، جامعه مدنی، امر خیریه و خدمات عمومی ورود پیدا کرده به طوری که با راه اندازی جایزه «شهروند جهانی کلینتون» به فرهنگ سازی در حوزه رهبری جهانی و شهروندسازی اقدام کرده است.
«ملاله یوسف زی»، دختر پاکستانی حامی تحصیل دختران یکی از دریافت کنندگان این جایزه به شمار می آید (2013).
بنیاد کلینتون در دسامبر 2013 در اقدامی مشترک با بنیاد ویس (Wyss) همایشی جهانی به نام «بدون سقف: پروژه مشارکت کامل» برای ارزیابی پیشرفت وضعیت زنان در دوره 20 ساله بعد از چهارمین کفنرانس جهانی زنان سازمان ملل در پکن (2015-1955) برگزار کرد که در این نشست زنانی از کشورهای مختلف به همراه نمایندگانی بلندپایه از 20 سازمان مدنی به ارائه تجربیات خود پرداختند.
بنیاد کلینتون در طراحی موسوم به «ابتکار جهانی» با دعوت از پانزده هزار شرکت بزرگ تجاری اقدام به اجرای طرح هایی برای پیشبرد مشاغل زنان در سایر کشورها کرده است.
Womancard (کارت زنانه) فرصت تا تهدید؟
هیلاری کلینتون امروز در کارزار انتخاباتی را رقیبی دست و پنجه نرم می کند که نه تنها در اظهارنظرات سیاسی تندرو و حتی از منظری عقب افتاده نامیده می شود بلکه در بسیاری از موارد ادبیات اجتماعی و بینش انسانی اش هم مورد انتقاد قرار گرفته است.
«دونالد ترامپ» رقیب سرسخت هیلاری کلینتون چنان در رقابت های انتخاباتی خود با اظهارات و موضع گیری های شرم آورش درباره اقلیت های نژادی و مذهبی و همین طور زنان آرای بخشی از جامعه آمریکا را به دست آورده است که سبب شده تا چشم امید آن دسته از اقشار آمریکا که از این موضع گیری ها سخت برآشفته می شوند، به دهان هیلاری کلینتون و مواضع او در همین مباحث دوخته شود.
هیلاری در کمپین ها و مبارزات انتخاباتی خود بارها و بارها به عدم برابری دستمزد زنان و مردان جامعه اش اشاره کرده اس و وعده داده که برابری حقوق و دستمزد و از بین بردن تبعیض جنسیتی درمحیط کار را در اولویت برنامه های کاری خود، پس از ورود به کاخ سفید، قرار دهد. وی همچنین بارها و بارها با تاکید بر اینکه به عنوان یک زن شاغل می داند همسر، مادر و مادربزرگ بودن چه مسئولیت سخت و سنگینی است، توجه به زنان، خانواده و اقتصاد را به عنوان سه رکن مهم در لزوم اجرایی شدن طرح برابری دستمزد زنان و مردان، عنوان کرده است.
ترامپ در یکی از پر سر و صداترین جنگ های روانی خود با کلینتون او را متهم کرد که از «کارت زن بودن» خود استفاده می کند؛ برچسبی جنسیتی که خوردن آن به هیلاری باعث افزایش محبوبیت او و منفور شدن بیش از پیش ترامپ بود، چرا که ترامپ دقیقا دست روی چیزی گذاشت که تقریبا هر زن شاغلی با اندکی جاه طلبی برای رسیدن به اهداف خود در جوامع مردن وقتی در مسیر پیشرفت یا حتی کسب قدرت قرار می گیرد، با آن برخورد کرده است.
دونالد ترامپ در صحفه توییتر خود با انتقاد از اظهارات هیلاری کلینتون مبنی بر اینکه او به تبعیض جنسیتی علاقه دارد، نوشت: «هیلاری، من احترام بسیاری برای زنان قائل هستم. مواظب باش، تو در این رقابت از کارت زنانه ات استفاده می کنی! زمانی که تو درباره «میل به تبعیض جنسیتی» اعتراض می کنی، به چه کسی اشاره می کنی؟»
اما کلینتون در واکنش به چندین و چند هشدار ترامپ که از نظر افکار عمومی توهین جنسیتی قلمداد می شود، گفت: «من در واقع درباره لحن اظهارات ترامپ در مبارزات انتخاباتی دلسوزی می کنم. او برای تقسیم و جدایی مردم از این گونه لفاظی های التهابی استفاده می کند. این اولین بار نیست که ترامپ در اظهارات خود از کلمات جنسیتی استفاده می کند.»
کلینتون اعلام کرد که شخصا به این کاندیدای جمهوری خواه پاسخ نخواهد داد زیرا در این صورت ترامپ در دستیابی به هدف خود موفق می شود.
شاید آنچه را که ترامپ و مخالفان کلینتون در استفاده او از امتیاز زن بودن می بینند، بیش از هر چیز در وعده های انتخاباتی و منش سیاسی هیلاری مشهود است. هیلاری کلینتون به مردم آمریکا وعده داده که اگر به ریاست جمهوری برسد، نیمی از اعضای کابینه اش را از میان زنان انتخاب خواهدکرد. او اعلام کرده است: «می دانیم که 50 درصد جمعیت آمریکا زن هستند. من قرار است در دولتم کابینه ای داشته باشم که مثل ترکیب جمعیتی آمریکا به نظر برسد.»
این رویکرد او در انتخاب مشاورینش نیز قابل توجه است. از میان مشاوران ارشد هیلاری کلینتون نام زنانی همچون «هما عابدین» و «استفانی هنون» بیش از دیگران به چشم می آید. هما عابدین یکی از برجسته ترین و جوان ترین مشاوران هیلاری است که از مادری پاکستانی و پدری هندی متولد شده و دوران کودکی اش را در کشور عربستان سعودی گذرانده است. هما نفوذ زیادی در حلقه کلینتون دارد و به عنوان مشاور ارشد در کمپین او فعالیت می کند. این بانوی جوان در زمان وزارت کلینتون، ریاست دفترش را بر عهده داشته و همواره از سمت اوباما مورد حمایت بوده است.
هما عابدین از زمانی که در کاخ سفید صاحب قدرت شد همواره به خاطر مسلمان بودنش مورد توجه و در مورادی تردید از سوی دوستان و دشمنان دولت آمریکا قرار می گرفت. برخی بودند که با نگرانی از حضور و نفوذ او در دفتر وزیر خارجه ایالات متحده حرف و حدیث هایی را زده اند. از ادعای جمهوری خواهان محافظه کار درباره ارتباط او با اخوان المسلمین تا حاشیه سازی برای ازدواجش با یک سیاستمدار یهودی.
استفانی هنون، یکی از مدیران ارشد گوگل است که هیلاری کلینتون قبل از آغاز کمپین انتخاباتی خود، او را به عنوان مشاور خود در امور مرتبط با تکنولوژی به استخدام درآورده است. هنون پیش از این مسئولیت ایمن سازی چندین سرویس گوگل را بر عهده داشته است و در شرکت گوگل به عنوان مدیر نوآوری محصولات و تاثیر اجتماعی آن ها کار می کند. از جمله فعالیت های هنون در گوگل مپس می توان به ابزارهای خاصی که هنگام وقوع بلایای طبیعی برای این سرویس طراحی کرده بود، اشاره کرد.
او حالا به عنوان مشاور تکنولوژی کلینتون مشغول به کار است و به همین منظور با یک تیم از توسعه دهندگان و مهندسان ساز و کاری را برای افزایش رای های کلینتون در انتخابات ریاست جمهوری 2016 آمریکا طراحی می کند. استفانی علاوه بر گوگل سابقه کار در کمپانی فیسبوک، اینتل و سیسکو را هم در کارنامه خود دارد و اولین زنی است که به عنوان مشاور تکنولوژی در انتخابات ریاست جمهوری کار می کند.
۰۹ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 148]
صفحات پیشنهادی
هکر ایمیلهای هیلاری کلینتون به ۵۲ ماه حبس محکوم شد
هکر ایمیلهای هیلاری کلینتون به ۵۲ ماه حبس محکوم شد فردی که ایمیلهای نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را هک کرده بود به حبس ۵۲ ماهه محکوم شد به گزارش تسنیم به نقل از واشنگتن پست هکر رومانیایی که برای اولین بار از ایمیل های خصوصی هیلاری کلینتون در زمانی که وی وزیردردسر زندگی خصوصی مشاور هیلاری کلینتون! +تصاویر
دردسر زندگی خصوصی مشاور هیلاری کلینتون تصاویر از هما عابدین پیشتر با عناوینی چون دست راست هیلاری کلینتون یاد شده است افشای ارتباط پنهانی همسر عابدین با یک زن حامی ترامپ به هیچ وجه خبر خوبی برای کمپین دموکرات ها نیست با اعلام جدایی هما عابدین مشاور هندی تبار هیلاری کلینتون ادردسر زندگی خصوصی مشاور هیلاری کلینتون
دردسر زندگی خصوصی مشاور هیلاری کلینتون از هما عابدین پیشتر با عناوینی چون دست راست هیلاری کلینتون یاد شده است افشای ارتباط پنهانی همسر عابدین با یک زن حامی ترامپ به هیچ وجه خبر خوبی برای کمپین دموکرات ها نیست به گزارش نامه نیوز با اعلام جدایی هما عابدین مشاور هندی تبار هیلاریفیلم/ دونالد ترامپ: مشتاقانه در انتظار مناظره با هیلاری کلینتون هستم
فیلم دونالد ترامپ مشتاقانه در انتظار مناظره با هیلاری کلینتون هستم دانلود کلیدواژه ها ترامپ | مناظره | هیلاری کلینتون | نظر متنی نام کامل ایمیل نظر شما لطفآ از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین فینگیلیش خودداری نمائید همزمان با تأیترامپ: غارتگران واقعی، بیل و هیلاری کلینتون هستند - دولت بهار
دولت بهار نامزد جمهوریخواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در تازه ترین اظهارات علیه رقیب دموکراتش هیلاری و بیل کلینتون را غارتگران واقعی خوانده است به گزارش دولت بهار به نقل از فارس در ادامه مبارزات انتخاباتی در آمریکا نامزد جمهوریخواه با هدف کاهش حمایت های سیاه پوستان از رقیهواپیمای جدید هیلاری کلینتون+تصاویر
هواپیمای جدید هیلاری کلینتون تصاویر هیلاری کلینتون از این پس با هواپیمای جدید خود کمپین انتخاباتی اش را دنبال خواهد کرد هیلاری کلینتون در اولین مسافرگیری هواپیمای کمپین خود در وستچستر نیویورک میزبان جمعی از خبرنگاران بود تا با آنها به اوهایو پرواز کند رسانه های مختلف با انتشارنگاهی به پنج گزینه احتمالی معاونت «هیلاری کلینتون» در انتخابات آمریکا
نگاهی به پنج گزینه احتمالی معاونت هیلاری کلینتون در انتخابات آمریکا تهران-ایرنا- در حالی که فقط یک هفته تا برگزاری همایش دمکرات ها باقی مانده است هیلاری کلینتون نامزد دمکرات ها خود را برای معرفی معاون خود آماده می کند که انتظار می رود این فرد ازمیان پنج گزینه احتمالی زیر انتسندرز حمایت خود را از هیلاری کلینتون اعلام کرد
سندرز حمایت خود را از هیلاری کلینتون اعلام کرد نیویورک-ایرنا- برنی سندرز داوطلب نامزد ریاست جمهوری آمریکا پس از مذاکره با هیلاری کلینتون اعلام کرد که از وی درانتخابات ریاست جمهوری برای ورود به کاخ سفید حمایت خواهد کرد برنی سندرز سناتور دمکرات ایالت ورمونت که در فاصله یک ماه گذشتاعلام حمایت جمعی اعضای ارشد حزب جمهوریخواه از هیلاری کلینتون
اعلام حمایت جمعی اعضای ارشد حزب جمهوریخواه از هیلاری کلینتون نیویورکتایمز نوشت دستکم 110 نفر از اعضای ارشد حزب جمهوریخواه آمریکا در انتخابات ریاستجمهوری این کشور به ترامپ رأی نخواهند داد به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان روزنامه آمریکایی نیویورکتایمچرا هیلاری کلینتون همیشه کت پشمی میپوشد؟
مشرق نیوز در هفتههای اخیر بحثهایی جدی در فضای انتخاباتی آمریکا درباره وضعیت جسمانی و سلامت روانی هیلاری کلینتون به وجود آمده است و شماری از جمهوریخواهان او را مبتلا به بیماری پارکینسون خواندهاند یکی از کارگزاران کمپین انتخاباتی دانلد ترامپ در روزهای اخیر مدعی شد که هیلاری-
گوناگون
پربازدیدترینها