تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هرگاه نيت فاسد شود، بلا و گرفتارى پيش مى آيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867246197




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

صنعت خودرو ایران احیا شد


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری ایسنا: عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت گفت: یکی از مهمترین دستاوردهای دولت تدبیر و امید احیای ساختار صنعت خودرو ایران بوده است.

امیرحسن کاکایی اظهار کرد: صنعت خودرو در سال ۱۳۹۱ مورد شدیدترین تحریم‌های خارجی قرار گرفت و حتی فعالیت شرکت‌های قطعه‌سازی خصوصی نیز با مشکل مواجه شد.

وی با بیان اینکه کشورهای غربی در عملکردی استعمارگونه واردات مواد اولیه صنعت خودرو به ایران را تحریم اما واردات خودروهای آماده را آزاد گذاشتند، خاطرنشان کرد: جالب بود که در سال‌های ۱۳۹۱ و ۱۳۹۲ صنعت خودروی داخلی تحت شدیدترین تحریم‌های خارجی قرار گرفت اما همزمان واردات خودروهای آماده تولیدی کشورهای تحریم‌کننده به ایران، افزایش یافت.

این کارشناس صنعت خودرو ادامه داد: این وضعیت نشان می‌داد که کشورهای غربی می‌خواهند از یک سو با تحریم واردات مواد اولیه و از سوی دیگر با تسهیل شرایط واردات خودروهای تولیدی خود به ایران، صنعت خودروی داخلی را زمین‌گیر و نابود کنند.

وی افزود: نتیجه چنین اقدامات خصمانه‌ای پایین آمدن شدید کیفیت خودروهای تولیدی در ایران و همچنین کاهش تیراژ تولید بود که به موازات آن خودروسازان بزرگ داخلی نیز با زیان‌های چند هزار میلیارد تومانی مواجه شدند.

کاکایی با بیان اینکه در چنین شرایطی با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید و برخی تغییرات مدیریتی در خودروسازان بزرگ، احیای این صنعت در دستور کار قرار گرفت، تصریح کرد:‌ به دنبال اقدامات اصلاحی در سال ۱۳۹۳ حتی در شرایطی که هنوز برجام امضا نشده بود تیراژ تولید خودرو در حد قابل توجهی افزایش یافت.

وی ادامه داد: همچنین خودروسازان از اواخر سال ۱۳۹۳ و پس از رشد تیراژ تولید بر روی افزایش کیفیت خودروهای تولیدی تمرکز کردند که نتیجه آن جبران افت کیفی ایجاد شده در خودروهای تولیدی در سال‌های ۱۳۹۱ و ۱۳۹۲ بود.

عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت افزود: در نتیجه اقدامات اصلاحی دولت با اجرایی شدن برجام چندین قرارداد و تفاهم‌نامه بزرگ بین خودروسازان داخلی و خارجی منعقد شد که نتیجه آن رشد قریب‌الوقوع تنوع و کیفیت خودروهای تولیدی در ایران خواهد بود.

وی با بیان اینکه به نظر می‌رسد افزایش کیفیت و تنوع خودروهای تولیدی به عنوان بخشی از مطالبات مردم از خودروسازان داخلی در حال تحقق است، تصریح کرد: البته مردم مطالبه دیگری در حوزه قیمت خودروهای تولیدی از خودروسازان دارند که با توجه به شرایط اقتصاد ایران چندان قابل تحقق نیست.





۰۹ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن