واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: عضو هیات رئیسه مجلس دهم گفت: خوشبختانه مجلس دهم به حوزههای اقتصادی به خصوص اقتصاد مقاومتی توجه خوبی دارد.
به گزارش ایسنا، امیرحسین قاضی زاده شب گذشته در سلسله جلسات بصیرتی خط 57 که با موضوع اقتصاد مقاومتی، حقوقهای نجومی، قردادهای نفتی و FATF در حسینیه قرآن و عترت مشهد برگزار شد، اظهار کرد: وظیفه ما در هیئت رئیسه مجلس ایجاد یک التزام و یک مجموعه هدفمند در بررسی لوایح و مباحث است که در حال حاضر با توجه به شرایط کشور عمده لوایح مباحث اقتصادی است، مباحثی که عمدتا به رونق کسب و کار و بحثهای معیشتی مردم مربوط است.
وی افزود: حوزههای نظارتی مجلس شورای اسلامی هم اکنون دقت و توجه خوبی به مسئله اقتصاد دارند و توجه بسیاری دارند که در روند اجرایی شدن قوانین و همچنین تغییر شرایط، مردم کشور از تکانهای اقتصادی مصون بمانند و کمترین نوسان را شاهد باشند.
قاضی زاده خاطرنشان کرد: در حال ایجاد تغییراتی در قانون بیمه سلامت هستیم که بتوانیم در قانون ششم توسعه برای کودکان از همان ابتدای تولد نظارتی را به وجود بیاوریم که با تغییر زمان و شرایط از اقشار نیازمند حمایتهایی انجام شود و در زندگی از ایمنی مناسبی برخوردار شوند البته تمامی این مسائل بستگی به شرایط مالی کشور دارد.
عضو هیات رئیسه مجلس دهم اظهار کرد: دولت با تغییرات در بیمه تامین اجتماعی کمی مخالفت دارد زیرا تامین منابع در شرایط فعلی کمی سخت است اما جلساتی با سازمان برنامه و بودجه برگزار شده است و نقاط مختلف این طرح به صورت شفاف تبیین شده، اگر کمی دولت جسارت نشان دهد با تصویب این طرح و اجرایی شدن آن ما جامعهای مقاوم و ایمن خواهیم داشت.
وی در پایان یادآور شد: بحث اقتصاد مقاومتی مربوط به تمامی دستگاهها و مسئولین است و مقام معظم رهبری تمامی حوزهها و تاکیدات خود را در فرمان 24 بندی خود ابلاغ کردهاند که باید توسط مسئولین مورد توجه قرار گیرد.
توجه ویژه کمیسیون فرهنگی به مباحث مربوط به اقتصاد مقاومتی
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: اقتصاد مقاومتی فقط مربوط به یک حوزه نیست و نیاز به فعالسازی در تمامی حوزهها دارد.
به گزارش ایسنا، نصرالله پژمانفر شب گذشته در سلسله جلسات بصیرتی خط 57 که با موضوع اقتصاد مقاومتی، حقوقهای نجومی، قردادهای نفتی و FATF در حسینیه قرآن و عترت مشهد برگزار شد، اظهار کرد: اقتصاد مقاومتی در تمامی حوزههای جامعه وجود دارد و ما هم در دوره گذشته مجلس و در این دوره در کمیسیون فرهنگی توجه ویژهای به بحث اقتصاد مقاومتی داشتهایم و همواره از سوی من و دیگر نمایندگان تاکید شده که اقتصاد مقاومتی باید در تمامی زمینههای اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی تحقق پیدا کند.
وی افزود: باید دستگاهها به یکدیگر کمک کنند به طور مثال برای رونق در کارخانههای تولید کاغذ ایرانی با وزارت آموزش و پرورش و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی وارد مذاکره شدیم تا بتوانیم فضا و فرصتهایی را برای تولید کنندگان این عرصه در داخل به وجود بیاوریم و همچنین با همکاری سازمان صنعت، معدن و تجارت و همچنین گمرک نظارت بیشتری حوزه به وجود آوردیم، ماحصل این موضوع سبب شده تا امروز کارخانههای تولید کاغذ کشور به صورت سه شیفت مشغول به فعالیت باشند و به صورت یک الزام موظف هستند تا در بازه زمانی دو سال کیفیت و میزان تولید خود را به محصولات مشابه خارجی برسانند.
پژمانفر خاطرنشان کرد: رویکرد فرهنگی در اقتصاد مقاومتی از اهمیت بالایی برخوردار است زیرا اساسا نمیتوان هیچ فعالیت و بحث اقتصادی را بدون رویکرد و مولفههای فرهنگی در جامعه توسعه بخشید، از طریق مباحث فرهنگی میتوان بسیاری از محصولات داخلی را برای جامعه ارزش آفرینی کرد، یا میتوان نسبت به این موضوع و حمایت از کالا و تولیدکنندگان داخلی برای جامعه دغدغه ایجاد کرد.
نماینده مردم مشهد در بخش پایانی سخنان خود تاکید کرد: اگر فرهنگ سازی در مسائل و مباحث مورد تاکید نظام و انقلاب در هر زمینهای صورت گیرد دیگر ما شاهد از دست رفتن فرصتها و یا به وجود آمدن معضلات اقتصادی و فرهنگی نخواهیم بود، دستگاهها باید به حوزه فرهنگ سازی در اجرایی ساختن برنامهها و اهداف خود توجه داشته باشند.
تحقق کامل اقتصاد مقاومتی نیازمند اصلاح نظام بانکی کشور
یک عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: تا نتوانیم نظام بانکی فعلی کشور را اصلاح کنیم نمیتوانیم برای تحقق کامل اقتصاد مقاومتی موفقیتی بدست بیاوریم.
به گزارش ایسنا، محمدحسین حسینزادهبحرینی نیز اظهار کرد: اقتصاد مقاومتی بحث گستردهای است که برای تبیین آن زمان و فرصت زیادی نیاز است، اما به صورت عملیاتی اقتصاد مقاومتی یک ایدهای بود که سیری تکاملی داشت، ابتدا مقام معظم رهبری این ایده را در یک جمع دانشجویی بیان فرمودند اما بعدها با گسترش آن به صورت یک فرمان عملیاتی از سوی ایشان به نهادها و دستگاهها ابلاغ شد.
وی افزود: پس از ابلاغ این فرمان از سوی مقام معظم رهبری، مردم و نهادهای نظارتی شاخصهای روشن و شفافی از این فرمان دارند به طوری که اگر مسئولی ادعای حرکت در مسیر تحقق اقتصاد مقاومتی را انجام دهد، مردم میتوانند بر اساس 24 بند ابلاغی مقام معظم رهبری در خصوص شخص مسئول قضاوت کنند.
بحرینی خاطرنشان کرد: زمانی در گفتوگو با وزیر اقتصاد نظر آقای طیب نیا را در خصوص فرمان مقام مظم رهبری جویا شدم و ایشان به صراحت گفت به عقیده من و بسیاری از کارشناسان اقتصادی کشور مبنای پیشرفت و توسعه کشور تحقق کامل 24 بند سیاست ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه اقتصاد مقاومتی است.
نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: کمیسیون اقتصادی این دوره مجلس شورای اسلامی کشورمان نسبت به دوره گذشته قویتر است و افراد متخصصی در آن حضور دارند، به این دلیل که در این دوره افراد متقاضی بیشتری برای حضور در کمیسیون داوطلب بودند و همین امر سبب شد که افراد متخصص و کاردان به عضویت این کمیسیون در آیند، در حال حاضر هم مهمترین اولویت این کمیسیون بحث اصلاح نظام بانکی کشور است.
وی تصریح کرد: تا نظام بانکی کشور ما اصلاح نشود تحقق اقتصاد مقاومتی بیشتر شبیه به تعارف است، ما در دوره گذشته مجلس شورای اسلامی تلاش بسیاری برای اصلاح نظام بانکی کشور داشتیم اما متاسفانه در مجلس نهم دولت کمی موانع ایجاد کرد تا این طرح به مجلس دهم انتقال پیدا کرد، اما در این دوره با توجه به اعتقاد خودم بر این طرح، تلاش کردم که امضا نمایندگان را برای این طرح جمع آوری کنم و تا کنون 225 امضا جمع شده است.
بحرینی عنوان کرد: مسئولین بانک مرکزی کشورمان در این دوره هماهنگی خوبی از خود نشان دادهاند و برای تصحیح این لایحه و همچنین تسریع در روند مطرح سازی آن در صحن مجلس تلاش خوبی انجام دادهاند.
نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی یادآورشد: مسئله مورد توجه دیگر بازاریابی شبکهای است و طی جلساتی که با مسئولین سازمان صنعت، معدن و تجارت برگزار شده است تا بتوانیم با دستگاههای مربوطه و دفاتر مراجع، نهادهای نظارتی و همچنین مسئولین این حوزه برای تصحیح ساختار و نظاممندی آن برنامه ریزی کنیم، در حال حاضر بازاریابی شبکهای که مخاطب بسیاری از جوانان ما است بی توجه در حال فعالیت است و با ادامه این روند در آینده تبدیل به یک معضل و یا بحران خواهد شد.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در پایان تاکید کرد: بند بند فرمان مقام معظم رهبری در اقتصاد مقاومتی به یکدیگر وابسته است و برای تحقق اقتصاد مقاومتی باید تمامی مولفهها تحقق پیدا کند در غیر این صورت شاهد اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی نخواهیم بود.
۲۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]