تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):رستگـار نمی شوند مـردمـى که خشنـودى مخلـوق را در مقـابل غضب ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816644123




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عامل تشدید «طلاق عاطفی» چیست؟


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
عامل تشدید «طلاق عاطفی» چیست؟
عامل تشدید «طلاق عاطفی» چیست؟ یک پژوهشگر مسائل اجتماعی گفت: با توجه به تغییراتی که در سبک زندگی خانواده‌ها به‌وجود آمده، علاوه بر طلاق قانونی، طلاق عاطفی در میان زوجین نمود بسیاری در جامعه پیدا کرده است.


به گزارش فرهنگ نیوز؛ آذر رشتیانی با اشاره به دلایل افزایش میزان طلاق در جامعه اظهار کرد: علل فروپاشی در میان خانواده‌ها در ابعاد فردی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی قابل بررسی است و هر کدام از این ابعاد،  شامل شاخصه‌هایی می‌شود که در ایجاد تزلزل در بین خانواده‌ها مؤثر است.
 
وی اذعان کرد: از جنبه فردی عوامل گوناگونی از جمله تحصیلات فردی، سن، ویژگی و خصوصیات شخصی، بهداشت روانی، سبکهای دلبستگی، مهارتهای ارتباطی فرد که چطور هیجان خود را کنترل کند، چگونگی برقراری ارتباط با همسر، نحوه‌ بروز صمیمیت و توانایی حل مسائل هنگام مشکلات از عوامل تأثیرگذار در تزلزل نهاد خانواده هستند همچنین در ابعاد دیگر، مشکلات موجود در جامعه، شرایط اقتصادی و شغلی نامناسب از نظر کار و  وضعیت درآمد فرد بسیار مؤثر است؛ اعتیاد  و رضایتمندی جنسی زوجین  از فاکتورهای موثر و مهم طلاق است.
 
این پژوهشگر مسائل اجتماعی تصریح کرد: با توجه به تغییراتی که در سبک زندگی خانواده‌ها به‌وجود آمده، علاوه بر طلاق قانونی، طلاق عاطفی در میان زوجین نمود بسیاری در جامعه پیدا کرده است؛ این تغییرات سبک زندگی در خانواده‌ها باعث شکاف بین آنها شده است؛ استفاده ناصحیح از شبکه‌های مجازی و اجتماعی باعث شده تا در میان زوجین که در یک خانه و در کنار یکدیگر زندگی می‌کنند، فاصله ایجاد کند و به حوزه فردی خود، نسبت به نقش همسر بودن در چارچوب محیط خانواده بیشتر توجه کنند؛ افرادی که قصد ازدواج دارند، با رویکرد تعقل‌گرا معیار‌های خود را مدنظر قرار دهند.
 
وی خاطرنشان کرد: برای فرهنگسازی کراهت طلاق از چند جنبه باید اقدام صورت گیرد؛ آموزش و اطلاع‌رسانی به جامعه از طریق مدرسه، دانشگاه، رسانه و نهادهایی که متولی آموزش هستند باید مهارتهای ارتباطی زوجین را آموزش و انتقال دهند تا افراد در مواجهه با مشکلات به‌جای طلاق، راه‌حلهای مناسبی بیندیشند؛ اصلاح شیوه همسرگزینی خصوصاً برای دختران و مشورت با والدین برای انتخاب همسر از عواملی است که در کاهش طلاق مؤثر است.
 
این پژوهشگر مسائل خانواده با اشاره به اینکه طلاق برای فرد، جامعه و اقتصاد کشور پیامدهای نامناسبی دارد، اظهار کرد: از بُعد فردی، شخص پس از طلاق دچار افسردگی، انزوا، احساس تنهایی، احساس دوگانگی نقش و ترس از آینده می‌شود و گاهی به سمت اعتیاد گرایش پیدا می‌کند؛ از بُعد خانوادگی فرد در شرایطی قرار می‌گیرد که با افرادی که پس از طلاق با وی زندگی می‌کنند، معمولاً کینه‌توزانه و پرخاشگرانه رفتار می‌کند و برای کارهای خود به دنبال مقصر است و از بُعد اجتماعی افراد مطلقه در جامعه معمولاً باعث فحشاء، ارتکاب جرم، کاهش نفوذ اجتماعی، فرار از خانه و انحرافات جنسی می‌شوند که پیامدهای اجتماعی آن بسیار گسترده است.
 
وی تصریح کرد: قطعاً مشاوره قبل ازازدواج می‌تواند تاثیرگذار باشد اما به بحث طلاق باید ریشه‌ای نگاه کرد؛ هنگامی که ازدواج جوانان در سنین بالا اتفاق می‌افتد، به بُعد اقتصادی مرتبط است؛ اشتغال و شرایط مسکن که زیربنایی برای تشکیل خانواده هستند باید رفع شود.
 
رشتیانی گفت: آموزش در خصوص انتخاب همسر، قبل از تشکیل خانواده و چه رفتاری با همسر در حین زندگی داشته باشند، بسیار موثر است؛ اگر هر کدام از سازمانها و نهادهای مرتبط با مقوله ازدواج و طلاق وظایفی که برای آنها در آئین‌نامه‌هایشان تعریف شده است را عمل کنند، قطعاً بسیاری از مشکلات رفع خواهد شد.

منبع: تسنیم


95/6/21 - 10:01 - 2016-9-11 10:01:17





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 102]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن