تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 10 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هيچ جلسه قرآنى براى تلاوت و درس در خانه‏اى از خانه‏هاى خدا برقرار نشد، مگر اين...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862664086




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وزیر ورزش: باید در المپیک 49 ام می‌ شدیم


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: وزیر ورزش: باید در المپیک 49 ام می‌ شدیم
رتبه 25 ایران که با 3 مدال طلا یک نقره و 4 برنز در بازی های المپیک ریو به دست آمده با 10 کشور برتر در شاخه‌های مختلف قابل مقایسه است.
وزیر ورزش و جوانان در اولین نشست روسای فدراسیون‌های ورزشی بعد از بازی‌های المپیک نتایج ورزشکاران در این رویداد را رضایت‌بخش و بهرورانه توصیف کرد.

به گزارش پایگاه خبری وزارت ورزش وجوانان، محمود گودرزی در اولین نشست با روسای فدراسیون‌های ورزشی بعد از بازی‌های المپیک ریو، به پیام امید بخش مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت که این پیام مضامین ارزشمندی داشته از جمله قدر و منزلت قهرمانی که در اجتماع نشاط آفرین است، اذعان  به ناداوری‌ها و ارزش تلاش و کوشش ورزشکارانی که به مدال دست پیدا نکردند و همچنین اهمیت پوشش بانوان ایران و پرچمداری بانوی ایرانی.

وزیر ورزش وجوانان با قدردانی از توجه رهبر معظم انقلاب گفت: درحاشیه  دیدار اعضای هیئت دولت بارهبر معظم انقلاب، ایشان باردیگر تاکید کردند که قدر ورزشکاران را می‌دانند و از من خواستند به شما ابلاغ کنم .

در ادامه این نشست، وزیر ورزش و جوانان محتوای پیام رئیس‌جمهور را تحلیل کردند.

گودرزی اراده نمایش اعتماد به نفس، اخلاق، اهتزاز پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران، ناداوری‌ها، نمایش توانمندی زن ایرانی با رعایت اصالت مذهبی، مبارزه غیرتمندانه و توانمندی داوران کشورمان در قضاوت فینال فوتبال المپیک را از جمله مضامین پیام ریاست جمهوری دانست.

وزیر ورزش و جوانان با اشاره به تقدیر رئیس جمهوری از همه دست‌اندرکاران، به سال‌ها برنامه‌ریزی و تلاش در راستای این موفقیت اشاره و به تداوم حمایت موثر دولت در ابعاد قهرمانی و همگانی تاکید کردند. حمایتی که به گفته او مایه امیدواری جامعه ورزشی است.

گودرزی با اشاره به مطالعه تطبیقی که در بازی‌های المپیک صورت گرفته است، روند مدال‌آوری کاروان‌های ورزشی ایران از بازی‌های المپیک 1948 لندن تا 2016 ریو را تحلیل کرد.

وزیر ورزش و جوانان به مصاحبه‌ای که در 16 بهمن سال گذشته با رسانه ملی انجام داده بود، اشاره کرد: در آن گفت‌وگو میانگین کسب مدال را 4 مدال اعلام کرده بودم و پیش‌بینی 8 مدال را داشتم. پیش بینی من بر اساس نرخ روند مدال‌آوری کاروان‌های ورزشی ایران بوده و بر همین اساس احتمال وقوع 8 مدال را دادم، اما ظرفیت و پتانسیل ورزش ایران بالاست .

گودرزی بار دیگر با اشاره به نتایج ادوار گذشته، افت ناگهانی نتایج کاروان‌های ایران بعد از یک دوره خوب را یادآور شد و عدم فرایند استعدادیابی، استعدادپروری و استعداد گزینی علمی در ورزش کشور را از دلایل این نوسان خواند. او گفت: روسای فدراسیون‌های المپیکی باید به تدوین برنامه‌های استعدادیابی که از سوی وزارت ورزش و جوانان صورت گرفته، توجه ویژه‌ای داشته باشند، این برنامه می‌تواند مشکل ورزش قهرمانی را در دستیابی به توسعه پایدار در نتایج حل کند. مقایسه دستاورد کاروان ایران با کشورهای دیگر و به ویژه همسایگان، بخشی دیگر از سخنان وزیر ورزش و جوانان در جمع روسای فدراسیون‌ها بود.

گودرزی گفت: رتبه 25 ایران که با 3 مدال طلا یک نقره و 4 برنز در بازی های المپیک ریو به دست آمده با 10 کشور برتر در شاخه‌های مختلف قابل مقایسه است. در مجموع نتایج کاروان ورزشی امام رضا با توجه به توان مالی و دیگر شاخصه‌ها بهره‌ورانه و رضایت‌بخش بود.

به گفته گودرزی جایگاه ورزش ایران بر اساس جمعیت باید 65 می‌شده، بر اساس تولید ناخالص داخلی چهل و نهم و بر اساس نسبت مدال به ورزشکار باید در رده بیست و یکم قرار می‌گرفتیم .

وزیر ورزش و جوانان میزان صرف هزینه سه کشور ایران استرالیا و انگلستان را مورد مقایسه قرار داد و با بیان اینکه ایران برای حضور در بازی‌های المپیک حدود دو سال زمان صرف کرد، اظهار داشت: در حالت خوش‌بینانه برای المپیک  200 میلیارد تومان هزینه کردیم اما انگلستان معادل یک هزارو 750 میلیارد تومان و استرالیا هم معادل یک هزار و 182 میلیارد تومان هزینه کرده است.




تاریخ انتشار: ۱۸:۳۰ - ۱۹ شهريور ۱۳۹۵ - 09 September 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 114]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن