تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 15 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):از خنديدنِ بى تعجّب [و بى جا] يا راه رفتن و سخن گفتنِ بى ادبانه بپرهيز.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1850352101




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پرسش هایی که کلینتون بی پاسخ گذاشته است


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
پرسش هایی که کلینتون بی پاسخ گذاشته است
پرسش هایی که کلینتون بی پاسخ گذاشته است آیا کلینتون هنوز همان سیاستمدار میانه روی مجلس سنا یا کاندیدای انتخابات 2008 است؟


به گزارش فرهنگ نیوز؛ هیلاری کلینتون به عنوان یک سناتور، کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری 2008 و وزیر امور خارجه دولت اول باراک اوباما سابقه طولانی در سیاست خارجی دارد. او حالا به عنوان نامزد حزب دموکرات در حال تبیین سیاست خارجی بازتعریف شده ای است که اساسش دیدگاه های پیشین و برخی موارد اصلاح شده است.

فضای انتخاباتی ایالات متحده تاکنون نشان داده که در عصر جهانی شدن، امور بین المللی از تجارت و تروریسم گرفته تا مهاجرت و دیگر مسائل، غالبا سیاست داخلی را هم شکل می دهند. دونالد ترامپ و برنی سندرز با درک این که بخش بزرگی از جامعه آمریکا خواستار تغییرات هستند، انتظارات معمول از تشکیلات سیاسی را به هم زدند و هیلاری کلینتون مجبور بود که با این شرایط مقابله کند. بنابراین او به دکترینی در سیاست خارجی رسیده که متشکل از عناصر زیر است:

رهبری جهانی ایالات متحده. کلینتون در سیاست خارجی یک میانه رو است. او عقیده دارد که ثبات بین المللی نیازمند رهبری ایالات متحده بر جهان است. کلینتون صراحتا از ساختارهای ائتلافی به رهبری آمریکا در اروپا و شرق آسیا که پس از جنگ جهانی دوم شکل گرفته اند، حمایت می کند. باور کلینتون این است که در مسایل جهانی مانند تغییرات جوی، آمریکا نقش اصلی را در تسریع پیشرفت امور دارد. اما مساله این است که ما در دوره ای زندگی می کنیم که منابع محدود هستند. چگونگی برقراری توازن میان نیازهای داخلی مثلا، تحرک بخشیدن به اقتصاد، از یک طرف و ملزومات رهبری جهان از سوی دیگر مساله ای است که ستاد انتخاباتی کلینتون کمتر به آن پردخته است. همچنین ما هنوز نمی دانیم که آیا کلینتون هنوز همان سیاستمدار میانه روی مجلس سنا یا کاندیدای انتخابات 2008 است؟ آیا او شاگرد باراک اوباما است که نسبت به رهبری ایالات متحده بر جهان نگاهی کاملا محتاطانه دارد؟   

اولویت های جهانی. کلینتون به سیاست های اوباما برای ادغام با اقتصاد جهانی وفادار مانده است. او هنوز هم از توسعه تجارت آزاد حمایت می کند، گرچه به دلیل فشارهای ناشی از رقابت های انتخاباتی از حمایت معاهده تجارت آزاد ترنس پاسیفیک دست کشیده و درباره توافق تجارت آزاد آمریکای شمالی نیز به صراحت اعلام نظر نکرده است. کلینتون پیشتر به عنوان وزیر امور خارجه یکی از حامیان تخصیص بودجه برای توسعه همکاری های اقتصادی بوده است. حمایت او از توافق های زیست محیطی اوباما هم نشان می دهد که کلینتون مایل است آمریکا برای رفع تهدیدهای این چینی حداقل در کوتاه مدت بار اقتصادی بیشتری را تحمل کند. کلینتون همچنین معتقد است که می توان از نیروی نظامی برای رسیدن به اهداف دیپلماتیک استفاده کرد. در این جا ستاد انتخاباتی کلینتون به این پرسش پاسخ نداده که با توجه به حمایت سندرز از او به عنوان یکی از مخالفان سرسخت توافق های تجارت آزاد، آیا وزیر امور خارجه سابق توافق های تجاری دولت اوباما را کنار گذاشته و دغدغه های حامیان برنی سندرز چپگرا را اولویت خود قرار می دهد یا خیر؟

حمایت از قوانین سهل گیرانه مهاجرتی. حمایت کلینتون از قانونی شدن مهاجران غیرقانونی، هم کسانی که به طور غیرقانونی وارد ایالات متحده شده اند و هم کسانی که بیش از مدت ویزایشان در این کشور مانده اند، با پیشنهادهایی مبنی بر تشدید تدابیر امنیتی در مرزها یا سختگیری برای صدور ویزا همخوانی ندارد. او کمتر دراین باره صحبت کرده اما صراحتا طرح اوباما برای محدود کردن اخراج مهاجران را تایید کرده است. کلینتون همچنین از ورود 6500 مهاجر سوری به ایالات متحده حمایت کرده و درباره این که چگونه به جنبش های گسترده احتمالی مهاجران در آینده پاسخ خواهد داد، سکوت کرده است.  

تعامل با قدرت های بزرگ و متخاصم. کلینتون به عنوان وزیر امور خارجه استراتژی امنیت ملی دولت اوباما را پذیرفت و اجرا کرد که شامل تعامل با دشمنان و قدرت های متخاصم بود. او طرح احیای روابط با روسیه را کلید زد که مستلزم واگذاری امتیازاتی از جمله در حوزه سیستم دفاع موشکی اروپا بود. کلینتون همچنین به دنبال گسترش تعاملات با چین بود. او که چین را بخشی دوست و بخشی دشمن می خواند، در مورد روسیه رویکرد نسبتا سخت گیرانه تری دارد و مثلا خواستار ارائه کمک های نظامی به اوکراین (برای مقابله با مسکو) است. وزیر امور خارجه سابق آمریکا همچنین یکی از حامیان جدی دولت اوباما در توافق هسته ای با ایران است. کلینتون باید به این پرسش پاسخ دهد که چگونه می تواند میان تعامل با قدرت های بزرگ متخاصم و مهار آنان تعادل برقرار کند؟

مقابله با اسلامگرایان تکفیری و تروریسم. زمانی که به عنوان سفیر ایالات متحده در افغانستان حضور داشتم، هیلاری کلینتون را (که سناتور بود) دیدم. او درک عمیقی از مسائل این کشور و خطرات به قدرت رسیدن طالبان برای افغان ها داشت. با این حال کلینتون به عنوان بخشی از دولت اوباما هیچ گاه تمایل نداشته که درباره تهدید جنبش های افراطی و تکفیری صحبت کند. کلینتون و دولت اوباما رویکردی کارآمدی برای مقابله با افراط گرایی ایدئولوژیک نداشتند. کلینتون حالا هم درباره افراط گرایی اسلامی صحبت می کند با این حال هیچ استراتژی برای مقابله با این چالش ترسیم نمی کند. پرسش های مهم در این باره هنوز بی پاسخ مانده اند. پرسش هایی چون با کشورهایی مانند پاکستان که از بنیادگرایی و تروریسم حمایت می کنند چه خواهد کرد، چطور به جنگ های عراق و سوریه که آبشخور بنیادگرایی و تروریسم است پایان خواهد داد، چطور روابط ایالات متحده را با متحدان سنتی تقویت خواهد کرد و آتش رقابت های منطقه ای و جنگ نیابتی قدرت های محلی در خاورمیانه را فرو خواهد نشاند.   

تردیدها درباره ملت سازی. در حالی که کلینتون از سرنگونی رژیم های سیاسی در افغانستان، عراق، لیبی و سوریه با استفاده از نیروی نظامی حمایت کرده، هنوز مشخص نکرده است که چه برنامه هایی برای روزهای پس از جنگ دارد. کلینتون در افغانستان از تعهد پایداری و برنامه های دولت سازی حمایت کرده است. او در عراق و سوریه با تصمیم عدم مدخله دولت اوباما موافق بود. او در لیبی هم هیچ اقدام موثری برای بازسازی نظم سیاسی و امنیتی پس از معمر قذافی نداشت که نتیجه اش ایجاد هرج و مرجی شبیه سومالی در این کشور بود. در سوریه، کلینتون خواستار مسلح کردن گروه های مخالف دولت و حملات هوایی ایالات متحده بود، با این حال هیچ طرحی برای پایان دادن منطقی این جنگ وجود نداشت.

منبع: دیپلماسی ایرانی


95/6/17 - 08:37 - 2016-9-7 08:37:54





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 103]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن