تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 24 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سه ويژگى است كه در هر كس يافت شود، ويژگى هاى ايمان كامل مى گردد: آن كه وقتى خشنود گر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829408401




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

با کودکان لوس چگونه رفتار کنیم؟


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
با کودکان لوس چگونه رفتار کنیم؟
با کودکان لوس چگونه رفتار کنیم؟ یک روانشناس می‌گوید: والدین اولین و اصلی‌ترین عامل ایجاد لجبازی در کودکان بوده و نوع برخورد با فرزندان از اهمیت بسیاری برخوردار است.


به گزارش فرهنگ  نیوز،فرشته کریمی روانشناس کودک گفت: مهم‌ترین عاملی که ویژگی لجبازی را در کودکان ایجاد و تقویت می‌کند، نوع برخورد پدر و مادر با فرزندشان است.

کریمی در ادامه افزود: زمانی که پدر و مادر نتوانند قوانین خانه را به طور کامل مدیریت کنند، این تصور در کودکان ایجاد می‌شود که می توانند هر کاری انجام دهند و از آزادی بی حد و حصر برخوردارند.

وی تصریح کرد: زمانی که پدر و مادر خواسته و رفاه فرزندانشان را در اولویت قرار داده و آنها را نسبت به خواسته های خودشان ترجیح می‌دهند، به مرور زمان کودک یاد می گیرد همه چیز باید حول محور او بچرخد و موضوعات دیگر صرفاً حاشیه است.

کریمی اضافه کرد: وقتی کودک شروع می‌کند به جیغ و فریاد زدن، معمولاً پدر و مادر برای ساکت کردن فرزندشان، خواسته او را برآورده می‌کنند. این مسئله باعث می شود فرزند آنها لوس بار بیاید و در آینده نتواند از پس مشکلات خود برآید. چنین کودکانی در آینده در برقراری روابط با دیگران دچار مشکلات فراوانی می‌شوند.

وی اظهار کرد: با ورود به مدرسه مشکلات این کودکان آغاز می شود. کودکان لوس و لجباز در مهد کودک، مدرسه و اجتماع های کوچک فامیلی معمولا طرد می شوند و همین مسئله می تواند ضربه احساسی بدی را به آنها وارد کند.

این روانشناس بیان کرد: به طور کلی پدر و مادر برای اینکه فرزندانشان از این حالت خارج شوند باید نسبت به قوانینی که در حد توان فرزندشان وضع می کنند، جدیت بیشتری داشته باشند. این بدان معنا است که کودک نباید احساس کند می تواند از انجام قوانین شانه خالی کند.

وی در خصوص رفتار مناسب پدر و مادرها با فرزندانشان توصیه کرد: والدین باید در تمام حالات با فرزندشان به یک شیوه رفتار کنند. به عبارتی اگر کودکی فریاد می زند و پا بر زمین می کوبد، پدر و مادر باید  این حرکت او را ندید بگیرند و فکر نکنند که با انجام چنین رفتاری بلافاصله باید خواسته او را محقق کنند. از طرفی کودک باید بفهمد که پدر و مادر می توانند شرایط را کنترل کنند تا فکر نکند با جیغ و فریاد می تواند آنها را متقاعد به انجام خواسته‌هایش کند.

کریمی در ادامه صحبت‌هایش تصریح کرد: والدین باید بدانند که هیچ بچه ای لوس به دنیا نمی آید و این پدر و مادرها هستند که بچه ها را لوس و لجباز بار می آورند. همچنین رفتار صحیح پدر و مادر است که می تواند بچه ها را از این حالت نجات دهد.

وی با تاکید بر اینکه بی‌تفاوتی پدر و مادرها نسبت به این ویژگی در فرزندانشان شیوه مناسبی نیست، افزود: در واقع پدر و مادرها با بی توجهی به رفتارهای نامناسب اجتماعی فرزندشان به مشکلات بزرگتری دامن می‌زنند به طوری که فرزند در آینده بسیار منزوی شده و در روابط دوستانه، زناشویی و کاری خود شکست می خورند.

این روانشناس کودک تنبیه بدنی و تحقیر کودکان لجباز را به دلیل جریحه‌دار شدن احساسات و توقعاتشان نامناسب خواند و اضافه کرد: بهترین نوع تنبیه، قهر کردن با فرزند بوده و در صورت مشاهده رفتار نامناسب باید او را برای مدتی از شرایط دلخواهش محروم کرد. از طرفی نباید نسبت به رفتارهای نامناسب فرزند بی‌تفاوت بود. بر این اساس تشویق رفتار صحیح در شرایطی که فرزند به درستی رفتار می‌کند و تذکر شفاهی در مورد رفتارهای نامناسب نقش بسزایی در پرورش ویژگی های صحیح اخلاقی آنها دارد.

کریمی با بیان اینکه خانواده ها در برخورد با کودکان باید حد اعتدال را برقرار کنند، یادآور شد: محبت و توجه بیش از حد و همچنین بی توجهی پدر و مادر به کودک هر دو می تواند به آینده فرزندشان لطمه وارد کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران


95/6/17 - 07:41 - 2016-9-7 07:41:12





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن