تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 10 اسفند 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه خداوند خير بنده اى را بخواهد، واعظى از درون او برايش قرار مى دهد كه او را به ك...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862657375




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ادعای بلومبرگ از چرایی اجرای FATF در ایران


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: بلومبرگ با بیان این که توافق ایران با FATF به توصیه صندوق بین المللی پول انجام شده است نوشت: تلاش های بانک مرکزی ایران برای بهبود وضعیت ایران در چشم FATF باعث شده تا بانک های ایرانی بخش هایی از نیروهای مسلح این کشور را تحریم کنند.


به گزارش تسنیم، بلومبرگ طی گزارشی در مورد توافق ایران با FATF نوشت: روزنامه های مهم روز شنبه تصاویری از نامه هایی را منتشر کردند که ظاهرا از سوی دو بانک ملت و سپه ارسال شده و در آنها اعلام شده بود که این بانک ها حاضر به ارائه خدمات به شرکت ها و افراد وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیستند.


هرچند توافق بین ایران و قدرت های جهانی بخشی عمده ای از تحریم های اقتصادی علیه این کشور را لغو کرده، اما بانک های جهانی به دلیل نگرانی از گرفتار شدن در تحریم های همچنان پابرجای دولت آمریکا علیه نهادهایی همچون سپاه، از همکاری با ایران خودداری می ورزند. تلاش برای جذب سرمایه گذاری خارجی به مشکلی جدی برای دولت روحانی تبدیل شده که قصد دارد در رقابت های انتخاباتی سال آینده از معدود مزیت های توافق هسته ای دفاع نماید.


تلاش های بانک مرکزی ایران برای بهبود وضعیت ایران در چشم گروه کاری اقدام مالی (اف ای تی اف)، مستقر در پاریس موجب شده تا تعدادی از بانک های دولتی و خصوصی ایرانی بخش هایی از نیروهای مسلح این کشور را تحریم کنند.


بانک سپه به درخواست اظهارنظر در این خصوص پاسخی نداده و تماس ها با بانک ملت نیز بی پاسخ مانده است. رئیس کل بانک مرکزی ایران با انتشار بیانیه ای به بانک ها توصیه کرده که هیچ محدودیتی در زمینه فعالیت با هیچ نهاد ایرانی ای قائل نشوند.


آمریکا تلاش کرده تا مانع از منتفع شدن گروه های مقاومت تحت حمایت ایران نظیر حزب الله لبنان از لغو تحریم ها شود. بر اساس قانونی که در ماه دسامبر در آمریکا تصویب شد، بانک ها از همکاری با این گروه شیعه منع شده اند. پس از آنکه مقامات لبنانی برای پیشگیری از تبعات بعدی علیه بانک های ای کشور، این قانون را به اجرا گذاشتند، بانک های لبنانی برخی از حساب های متعلق به بیمارستان ها، موسسات رسانه ای و خیریه وابسته به حزب الله لبنان را بستند.


 روحانی به دستاوردهای دولت خود در مهار قیمت ها و افزایش رشد اقتصادی کشور می بالد. بر اساس نظرسنجی ای که در ماه جولای از سوی موسسه ایران پل و به سفارش مرکز مطالعات بین المللی و امنیتی دانشگاه مریلند منتشر شد، کمتر از 20 درصد از ایرانی ها نظری «نامساعد» نسبت به روحانی دارند.


اما با توجه به بیکاری یک چهارم جوانان ایرانی و عدم تحقق اهداف مربوط به جذب سرمایه گذاری خارجی، بعضی تحلیلگران معتقدند، موقعیت روحانی در انتخابات سال آینده آسیب پذیر خواهد بود.


بانک مرکزی در ماه مارس به توصیه صندوق بین المللی پول، اقداماتی را به منظور منطبق ساختن نظام بانکی ایران با مقررات اف ای تی اف صورت داد. در نتیجه این اقدامات، گروه کاری اقدام مالی در ماه ژوئن «اقدامات متقابل» خود علیه سیستم بانکی ایران را به مدت 12 ماه به حالت تعلیق درآورد.


ولی الله سیف، دیروز با انتشار بیانیه ای اعلام کرد، نه توافق هسته ای و نه «تعهدات بین المللی» کشور نباید بانک ها را از ارائه خدمات به نهادهای ایرانی منع نماید. اما وی از اشاره مستقیم به نام گروه کاری اقدام مالی یا سپاه پاسداران خودداری کرد.


۱۶ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن