محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1852478580
تیغ دولبه واگذاری خانههای تاریخی به بخش خصوصی
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: اساسا تداخل بافتهای تاریخی وفرسوده و نحوه دخالت در آنها مدتها است که مورد بحث مدیران شهری، میراث فرهنگی و شرکتهای مختلف عمران و شهرسازی است، در این میان بیتوجهی به ارزشهای کالبدی، تاریخی و هویتی برخی بافتها و خانههای تاریخی از سوی بعضی شرکتهای مداخله کننده و نیز تعلل سازمان میراث فرهنگی و گردشگری در تعیین محدودههای تاریخی و تدوین ضوابط و سیاستهای جدید در نحوه مداخله در آنها، بیش از پیش این سازه های ارزشمند را در معرض تهدید قرار داده است.
ضرروت حفظ و نگهداری بناها و خانههای تاریخی بر کسی پوشیده نیست چراکه این بناها علاوه براینکه هویت، تاریخ و تمدن هر سرزمینی را تشکیل داده و میتوانند ثروتآفرینی را برای هر کشوری به دنبال داشته باشند در ارتقاء ارزش و جایگاه آنها در مجامع بینالمللی نیز تاثیر مستقیم دارد به همین دلیل است که کشورهایی که قدمت و تاریخ چشمگیری ندارند برای متمدن و تاریخدار جلوه دادن خود تلاشهای بسیاری میکنند و از حداقلهایشان نهایت بهره را در زمینههایی همچون گردشگری و... میبرند.
در ایران نیز با وجود توجه بیشتر به آثار تاریخی در چند سال اخیر هنوز مشکلات و بیتوجهی متعددی پیرامون این آثار به ویژه خانههای تاریخی وجود دارد و واگذاری آنها به بخش خصوصی بهعنوان اصلیترین طرح سازمان میراث فرهنگی و گردشگری با ایراداتی رو به رو است.
در این بین توانمندسازی صاحبان خانههای تاریخی، اجرای صحیح واگذاریها به بخش خصوصی به منظور کاهش هزینههای تحمیلی به سازمان میراث فرهنگی و حفظ و نگهداری مناسب از بناها، همچنین سودآوری و کسب بهره اقتصادی از طریق این واگذاریها با حفظ کاربری از جمله موضوعات مهم و اساسی است که دوستداران میراث فرهنگی نسبت به آن واکنش نشان داده و خواهان رفع نواقص در این زمینهها از سوی میراث فرهنگی هستند.
به همین منظور جمعی از نمایندگان خانه ملت در فرصتها و مجالهای مختلف و با مشاهده آسیبهایی که بناها و خانههای تاریخی پایتخت و دیگر شهرها وارد شده انتقادات خود را از کم کاریها ابراز کرده و با آسیب شناسی مسائل و ارائه راهکار قولهای مساعدی نیز برای حمایت از این آثار و متولیانشان دادهاند.
جلودارزاده: بودجه مشخصی برای حفظ آثار تاریخی در نظر گرفته شود/مجمع نمایندگان تهران، رسیدگی به خانههای تاریخی را در دستورکار قرار دهد
سهیلا جلودارزاده در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت در رابطه با وضعیت خانه در حال تخریب "شیح فضلالله نوری" و تخریب 800 خانه تاریخی در شهر تهران طی 15 سال اخیر، گفت: حفظ اماکن تاریخی به دلایل مختلفی همچون آگاهیدهی و آشنایی آیندگان با تمدن ایران و عبرتگیری آنها از گذشته ضروری است اما متاسفانه طی سالها و دهههای گذشته در حفظ امکان و ابنیه تاریخی شهر تهران و دیگر شهرها کوتاهیهایی صورت گرفته و حتی اماکنی که به ثبت ملی و جهانی رسیدهاند با قدمت چند صد یا چند هزار ساله را تخریب کردهایم.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در مجلس پنجم و ششم بودجه مشخصی برای حفظ آثار تاریخی در نظر گرفته شد و بهتر است این اتفاق در مجلس فعلی نیز بیفتد، افزود: با واگذاری این خانهها به نهادهای مردمی و خصوصی میتوان سبب حفظ، نگهداری و بهربرداری مالی و معنوی از آنها شد و این کار میتواند در دورانی که سازمان میراث فرهنگی و گردشگری بودجه کافی ندارد، راهکار مناسبی برای حل مشکلات باشد چراکه در این صورت با حفظ هویت خانهها میتوان بهربرداریهای اقتصادی نیز آنها کرد.
وی در ادامه افزود: معتقدم مجمع نمایندگان تهران باید این موضوع را در دستور کار خود قرار داده و ضمن تعامل با دولت در مسیر حل این مشکل و استفاده بهینه از این خانههای تاریخی اقدام کنند.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس تاکید کرد: نمیتوان این مراکز فرهنگی را به حال خود رها کرده یا با تغییر کاربری صددرصد آنها را مثلا صرفا تبدیل به رستوان کرد البته بهتر است برای تامین بخشی از هزینهها قسمتی از خانه را به این امور اختصاص داد اما نباید کاربری برخلاف موقعیت فرهنگی آنها تغییر کند.
به گزارش خبرگزاری خانه ملت، طبق آخرین اخبار خانه شیخ فضلالله نوری با 110 سال قدمت در خیابان بهشت تهران، وضعیت بسیار نامناسب و در حال تخریبی دارد، در حالی که مسئولان دو سال قبل قول ثبت ملی این خانه را دادهاند اما این خانه همچنان به حال خود رها شده است.
نجفی: تخریب خانههای تاریخی تهران غیرقابل مسامحه است
همچنین محمدرضا نجفی با انتقاد از روند رو به رشد تخریب خانههای تاریخی شهر تهران به خانه ملت، گفت: این ابنیه تاریخی سمبُلها و نمادهایی از گذشته و تمدن ایران زمین هستند که باید بهعنوان میراثی برای نسل آینده نیز باقی بماند؛ درواقع پیوند میان گذشته و آینده با وجود این بناها و تأثیر فرهنگیشان محقق خواهد شد.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: عدم مراقبت اصولی از بناهای تاریخی و بیتدبیری نسبت به سرمایههای معنوی متعلق به نسل حاضر و آینده، غیرقابل مسامحه است.
وی افزود: به نمایندگی از مجمع نمایندگان تهران از همه دستگاههای ذیربط از جمله شهرداری، سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و دیگر نهادهایی که مالکیت این آثار را بر عهده دارند، میخواهم که با دقت تمام این سرمایههای ملی را محافظت کنند.
نجفی با بیان اینکه فرزندان ما باید بتوانند بخشی از تمدن، گذشته و حتی آینده خود را در این مصادیق و نمادها جستجو کنند، گفت: ابنیه و آثار تاریخی میتوانند فرصتهای متعددی را برای ایران در عرصههای جهانی ایجاد کنند و نبودشان خلاء و نُقصان بسیاری در حوزههای فرهنگی، آموزشی و فکری به دنبال دارد که در نتیجه در مرحله نخست؛ از مسئولان مربوط تقاضای حفاظت از این آثار را داریم و در مرحله بعد؛ به صورت جدی از جایگاه قانونگذاری و نظارتی وارد شده و با هرگونه کوتاهی در حفظ سرمایههای ملی برخورد خواهیم کرد.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی در پایان تاکید کرد: مسامحهای از سوی مجلس و مشخصا از سوی نمایندگان شهر تهران درخصوص تخریب و نابودی خانهها و عمارتهای تاریخی این شهر صورت نخواهد گرفت.
به گزارش خبرگزاری خانه ملت، طبق آمار اعلام شده طی 15 سال گذشته 800 خانه تاریخی در شهر تهران تخریب شده است.
سیاوشی شاهعنایتی: طبق قانون آثار ملی ثبت شده به هیچ عنوان نباید تخریب شوند/ بررسی تخریب خانهای تاریخی در کمیسیون فرهنگی
بنابراین گزارش طیبه سیاوشی شاه عنایتی نیز با ابراز تاسف از تخریب یک خانه تاریخی در خیابان زعفرانیه تهران به خبرنگار خانه ملت، گفت: این اقدام از سوی هر فرد حقوقی و حقیقی خلاف قانون است و میراث فرهنگی باید از طریق دستگاه قضایی آن را پیگیری کنند چراکه تخریب این بنا به معنای از بین بردن هویت تاریخ این سرزمین است و طبق قانون آثار ملی ثبت شده به هیچ عنوان نباید تخریب شوند لذا بهتر بود میراث فرهنگی تعامل بیشتری با صاحب بنا برقرار میکرد.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اگرچه کاربری این ساختمان تغییراتی داشته اما بنای اصلی آن با قدمت بیش از 100 سال میراث مهمی برای ما محسوب میشد.
سیاوشی عنایتی با بیان اینکه در چند ماه اخیر چندین مورد دزدی و تخریب آثار تاریخی در تهران دیده شده است که البته این خُسرانها جیران ناپذیرند، گفت: وجود قوانین سخت و محکم و با نظارت دقیق تنها راه مقابله با تخریب بناهایی است که زمین آنها ارزش مادی بسیاری دارد.
وی با بیان اینکه کمیسیون فرهنگی به این مسئله ورود میکند تا چارهای برای آن اندیشیده شود، گفت: باید بررسی کرد خلاءقانونی یا نظارتی کجاست، یا اینکه چرا ضمانت قانونی برای این مسئله وجود ندارد، البته تخریب این خانه و سرقت کاشیهای سردر یک خانه قدیمی در تهران از مسائل مهم و قابل پیگیری کمیسیون فرهنگی خواهد بود.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس افزود: همه دستگاهها باید نسبت به میراث تاریخی کشور حتی اگر وظیفه قانونی در این زمینه ندارند، احساس مسئولیت کنند.
سیاوشی شاهعنایتی: تغییر کاربری خانههای مشاهیر قابل دفاع نیست/ هویت خانه سیمین و جلال نباید از بین برود
طیبه سیاوشی شاهعنایتی همچین در گفتگویی دیگر با خانه ملت با انتقاد از نحوه مرمت خانه جلال آلاحمد و سیمین دانشور، گفت: خرید این خانهها توسط شهرداری یا سازمان میراث فرهنگی و گردشگری جهت تبدیل به خانه-موزه اقدام پسندیدهای است که معمولا پس از فوت مشاهیر بزرگ اتفاق میافتد درواقع شهرداری با خرید این خانهها به حفظ بخش مهمی از فرهنگ این جامعه کمک میکند اما تغییر در شکل و شمایل آنها که هویتشان را به مخاطره بیاندازد، قابل دفاع نیست.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بهیقین آرا و نظرات متفاوتی در تبدیل خانه بزرگان فرهنگی به موزه وجود دارد که تأمین نظرات همگان امکان پذیر نیست اما بهتر است درباره تغییرات با خانواده و وراث هماهنگی شود و این تغییرات هویت خانه را دستخوش آسیب قرار ندهد.
وی با بیان اینکه مناقشات بر سر اموال خانم سیمین دانشور و همچنین بوروکراسیها به اندازه کافی روند تبدیل این خانه تاریخی و زیبا به موزه و البته بازسازی آن را به تأخیر انداخته است، افزود: اگر در بخشهایی از این منزل بهعنوان مرمت و بازسازی تغییر کاربری صورت گرفته باشد متولیان امر باید پاسخگو باشند.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه خانه سیمین و جلال آلاحمد میتواند به محفلی برای اهالی کتاب و ادب تبدیل شود، گفت: کشور ایران چه در زمان معاصر و چه در تاریخ کهن خود مفاخر و بزرگان فراوانی در زمینههای مختلف تحویل جامعه بشری داده است و وظیفه متولیان فرهنگی حراست از میراث آنها و شناساییشان به نسل جوان است.
به گزارش خبرگزاری خانه ملت، به تازگی خواهرزاده جلال آل احمد با گلایه از کند بودن مرمت منزل داییاش توسط شهرداری از تخریب و تغییر کاربری بخشهای از این منزل به نام مرمت، انتقاد داشته است.
محجوب: کمیته ویژهای برای نگهداری از خانههای تاریخی بهارستان تشکیل شود/ وضعیت خانه امجدالسلطنه به مرز هشدار رسیده
این گزارش می افزاید؛ علیرضا محجوب نیز در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با اشاره به وضعیت نابسامان خانه تاریخی امجدالسلطنه در میدان بهارستان و عدم همکاری بانک مرکزی بهعنوان صاحب بنا با سازمان زیباسازی شهرداری، گفت: میدان بهارستان یکی از تاریخیترین و غنیترین میادین شهر تهران به لحاظ دارا بودن اماکن و خانههای تاریخی محسوب میشود به همین دلیل جای تعجب دارد که مسئولان از این بناها در حوالی خیابانهای بهارستان و جمهوری به درستی حفظ و نگهداری نمیکنند.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دوگانگی خاصی در نوع برخورد با بناهای تاریخ شهر تهران وجود دارد، افزود: اگرچه برخی بناهای تاریخی پهلوی در خیابان ولیعصر به خوبی نگهداری میشوند اما در نگهداری خانه امجدالسلطنه در میدان بهارستان با قدمت بیش از ۱۱۰سال کوتاهی صورت میگیرد بنابراین با توجه به اینکه وضعیت این خانه از خط زرد گذشته باید به بانک مرکزی هشدار داد که در صورت وقوع هر گونه اتفاق ناخوشایند برای آن باید خسارتهای سنگینی متحمل شود.
وی ادامه داد: اکثر خانههای اطراف مجلس شورای اسلامی قدمتی به اندازه خود مجلس دارند که به همراه دیگر بناهای موجود، مجموعهای تاریخی را تشکیل میدهند لذا باید کمیته ویژهای برای نگهداری از آنها تشکیل شود.
محجوب با بیان اینکه محوطه تاریخی بهارستان پس از میدان ارگ و خیابان ناصرخسرو دومین محوطه تاریخی ارزشمند پایتخت است، تأکید کرد: متولیان با کوتاهیهای خود در حال از بین بردن این بناهای تاریخی ارزشمند هستند اما نباید در برابر بیمسئولیتیها سکوت کرد.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: کوتاهی در صیانت از این بنای تاریخی به هیچ عنوان پذیرفتنی نیست لذا شهرداری و سازمان میراث فرهنگی و گردشگری باید در مقابل بیقانونی بایستند و عدم برخورد آنها به مثابه دست داشتن در این تخلف محسوب میشود.
جعفرپور: سازمان میراث فرهنگی به مالکان خانههای تاریخی، نه اجازه بازسازی میدهد نه فروش
همچنین جمشید جعفرپور به خانه ملت درباره طرح «حمایت از احیا و مرمت بافتهای فرهنگی تاریخی و توانمندسازی ساکنین و مالکین آنها»، گفت: حفظ بافتهای تاریخی به معنای حفظ هویت و تاریخ چندین هزار ساله ایران زمین است و با توجه به افزایش نفوذ و هجوم فرهنگی حفظ این هویت باید جزء اهداف مهم مدیران باشد؛ به همین دلیل طرحی که بتواند از این بافتها و ساکنین آنها حمایت کند، ضرروی به نظر میرسد.
نماینده مردم لارستان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سازمان میراث فرهنگی، شهرداری و وزارت راه و شهرسازی هر کدام به نوعی متولی حفاظت از بافتهای تاریخی هستند، افزود: متاسفانه سازمان میراث فرهنگی و گردشگری روی بسیاری از این خانهها دست گذاشته و حتی اجازه بازسازی را به مالکین نمیدهد و آنها علاوه بر اینکه اجازه بازسازی ندارند، میراث فرهنگی نیز این آثار را از آنها نمیخرد و این مسئله سبب در تنگنا قرار گرفتن آنها شده است؛ درحالی که خود این سازمان نیز بودجه لازم برای این رسیدگی را ندارد.
وی با بیان اینکه وزارت راه و شهرسازی باید به کمک میراث فرهنگی بیاید، گفت: یکی از راه های حل مشکل خانهها و بافتهای تاریخی این است که وزارت راه پول خرید این خانهها را بپردازد و بعد این اماکن در اختیار نهادهای فرهنگی دولتی قرار بگیرد تا علاوه بر حفظ بنای تاریخی از آن استفاده فرهنگی نیز شود، البته این طرح در شهرستان لارستان جواب داده و میتوان آن را به کل کشور نیز تسری داد.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه راه دیگر حفظ بناهای تاریخی توانمندسازی مالکان آنها است، ادامه داد: باید مالکان را به حفظ این کاربری مجاب کرد چراکه معمولا وامها و تسهیلات بانکی سودها و بهرههای بالا دارند به همین دلیل مالکان با چنین وام هایی به سختی موافقت خواهند کرد، بنابراین بهتر است با حفظ کاربری از این اماکن بهره اقتصادی برد، مثلا برپایی سفرهخانه یا رستوران سنتی در بخشهایی از این اماکن میتواند مشکل را حل کند.
نیکفر: لزوم نظارت کافی و عدم بهرهبرداری اداری در بناهای تاریخی/بخش خصوصی در اولویت واگذاریها باشد
ذبیح الله نیکفر نیز در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با اشاره به اینکه با واگذاری بناهای تاریخی به بخش خصوصی میتوان از ظرفیت موجود در این بخش در راستای مرمت و احیای اماکن تاریخی بهره برد، گفت: البته واگذاری آثار تاریخی به بخش خصوصی، تیغ دولبه است که گاهی میتواند موجب تخریب بنا و آثار تاریخی شود؛ از این رو مسئولان این سازمان باید در واگذاریها به بخش خصوصی دقت و نظارت ویژهای داشته و این اقدام کاملا در چارچوب قانون انجام شود.
نماینده مردم لاهیجان و سیاهکل در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در اجرای این طرح امکان واگذاری اماکن تاریخی به بخش خصوصی داخلی و خارجی وجود دارد، ادامه داد: سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در واگذاریها، بخش خصوصی داخلی را در اولویت قرار دهد.
وی با انتقاد از وجود برخی کاربریهای اداری در فضاهای تاریخی، تصریح کرد: به هیچ عنوان نباید از بناهای تاریخی بهرهبرداری اداری شود؛ از این رو سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری باید نسبت به رفع این مشکل و بازپسگیری اماکنی که مورد بهرهبرداری اداری میشود سریعا اقدام کند.
این نماینده مردم در مجلس دهم با اشاره به اینکه برخی از آثار تاریخی شناخته شده به دلیل کمبود بودجه و عدم ترمیم و مرمت، قابل بازدید و استفاده برای عموم مردم نیستند، افزود: میتوان با مرمت و احیای مجدد چنین بناهایی فضای مناسبی برای آشنایی بیشتر مردم و گردشگران خارجی با تاریخ و فرهنگ ایران اسلامی فراهم کرد.
سخنگوی فراکسیون میراث فرهنگی، گردشگری، صنایع دستی و مناطق آزاد مجلس شورای اسلامی اجرای صحیح طرح واگذاری بناهای تاریخی به بخش خصوصی را فرصتی برای کاهش هزینههای سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در زمینه نگهداری و مرمت بناهای تاریخی دانست و گفت: با احیای مجدد این بناها و تغییر کاربری درست میتوان زمینه اشتغال بسیاری از افراد جامعه را فراهم کرد.
۱۵ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]
صفحات پیشنهادی
۷۰۰ بنای تاریخی با مشارکت بخش خصوصی مرمت می شود
مدیر عامل شرکت صندوق احیا کشور ۷۰۰ بنای تاریخی با مشارکت بخش خصوصی مرمت می شود شناسهٔ خبر 3760724 - یکشنبه ۱۴ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۴ ۵۶ استانها > قزوین jwplayer display inline-block; قزوین- مدیر عامل شرکت صندوق احیا کشور گفت ۷۰۰ بنای تاریخی برای احیاء مرمت و بهره برداری در۱۲ خانه تاریخی در خوزستان در نوبت واگذاری به بخش خصوصی هستند
مدیرعامل صندوق حفظ و احیای آثار تاریخی ۱۲ خانه تاریخی در خوزستان در نوبت واگذاری به بخش خصوصی هستند شناسهٔ خبر 3757935 - چهارشنبه ۱۰ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۹ ۱۰ استانها > خوزستان jwplayer display inline-block; اهواز ـ مدیرعامل صندوق حفظ و احیای آثار تاریخی کشور گفت ۱۰ تا ۱۲ خادر جلسه غیر علنی شورای شهر تهران مطرح شد رد یک فوریت واگذاری فروشگاه شهروند و شهر آفتاب به بخش خصوصی
در جلسه غیر علنی شورای شهر تهران مطرح شدرد یک فوریت واگذاری فروشگاه شهروند و شهر آفتاب به بخش خصوصی در جلسه غیرعلنی شورای اسلامی شهر تهران یک فوریت واگذاری فروشگاه شهروند و شهر آفتاب به بخش خصوصی رد شد مجتبی شاکری در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس اظهار داشت صبح امروپیشنهاد NGOها به مجلس؛ میراثفرهنگی را وزارتخانه کنید/ نابودی خانههای تاریخی، به خاطرِ مدیریت شهری
جامعه > میراث فرهنگی و گردشگری - روز گذشته نشستی میان سازمانهای مردمنهاد میراث فرهنگی و گردشگری با هیأترییسهی فراکسیون میراث فرهنگی گردشگری صنایع دستی و مناطق آزاد مجلسِ شورای اسلامی و جمعی دیگر از نمایندگان برگزار شد در این نشست سمنها به طرح مشکلات و نارساکشف بخشی از کاشیهای مسروقه خانههای تاریخی/ سارق متواری شد
مدیرکل میراث فرهنگی تهران خبرداد کشف بخشی از کاشیهای مسروقه خانههای تاریخی سارق متواری شد شناسهٔ خبر 3754271 - یکشنبه ۷ شهریور ۱۳۹۵ - ۱۴ ۳۱ فرهنگ > میراث فرهنگی و گردشگری jwplayer display inline-block; حدود ۲۵۰ قطعه کاشی سالم و ۳۰۰ قطعه کاشی شکسته در یک عملیات توسط نبهزیستی برای اداره کمپهای ترک اعتیاد در مضیقه است/ بخش خصوصی فرمایشی ورود نکند
بهزیستی برای اداره کمپهای ترک اعتیاد در مضیقه است بخش خصوصی فرمایشی ورود نکند عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت سازمان بهزیستی از نظر بودجه و منابع در مضیقه است و هماکنون توان این را ندارد که کمپهای ترک اعتیاد را سرپرستی کند مسعود رضایی در رابطه با واگذاری کمپهای ترک اعتیاد بهواگذاری ۷۰۰ بنای تاریخی به بخش خصوصی
واگذاری ۷۰۰ بنای تاریخی به بخش خصوصی مدیرعامل صندوق احیاء و بهرهبرداری از بناهای تاریخی گفت واگذاری ۷۰۰ بنای تاریخی به بخش خصوصی در دستور کار این صندوق است محمدرضا پوینده مدیرعامل صندوق احیا و بهرهبرداری از اماکن تاریخی و فرهنگی در همایش یازدهمین اجلاس شهرداران جاده ابریشم گفبنای تاریخی کاروانسرای دودهک دلیجان به بخش خصوصی واگذار شد
بنای تاریخی کاروانسرای دودهک دلیجان به بخش خصوصی واگذار شد خمین - ایرنا - نماینده صندوق احیا و بهره برداری از بناهای تاریخی و فرهنگی استان مرکزی گفت بنای تاریخی کاروانسرای دودهک در شهرستان دلیجان به منظور توسعه گردشگری و تحقق اصل اقتصاد مقاومتی به بخش خصوصی واگذار شد سید مهدی حرقابت سنگین بر سر کرسی ریاست پارلمان بخش خصوصی
صبح روز یکشنبه 14 شهریورماه 95 تکلیف ریاست پارلمان بخش خصوصی روشن می شود تا حالا دستکم 3 گزینه برای ریاست بر کرسی ریاست نام شان مطرح است غلامحسین شافعی که سابقه ریاست بر اتاق را دارد مسعود خوانساری که در حال حاضر ریاست اتاق تهران را برعهده دارد و البته علا میرمحمد صادقی از چهاحداث 820 هتل توسط بخش خصوصی در کشور
احداث 820 هتل توسط بخش خصوصی در کشور معاون رئیس جمهور گفت برای استفاده از ظرفیتهای گردشگری یک برنامه 10 ساله را تنظیم کردیم که قصد داریم طی این برنامه شمار گردشگران خارجی کشور را تا سال 2025 به بیست میلیون نفر افزایش دهیم مسعود سلطانیفر در نخستین اجلاس وزرای گردشگری مجمع گفت-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها