تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بهترين سخن، كتاب خدا و بهترين روش، روش پيامبر صلى لله  عليه  و  آله و بدترين ام...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816843170




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

به کودکان خجالتی کمک کنیم!


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: به کودکان خجالتی کمک کنیم!
بررسی مطالعات انجام گرفته در مورد کمرویی و خجالتی بودن کودکان حاکی از وجود نکات هشداردهنده‌ای برای والدین است.
آفتاب‌‌نیوز : در این مطالعات کمرویی و "بازداری رفتاری" در کودکان که با بروز رفتارهای توام با خجالت و خودداری کودک از قرار گرفتن در موقعیت‌های جدید همراه است می‌تواند کودک را در سنین بالاتر دچار اختلال اضطراب (به ویژه اضطراب اجتماعی) کند.


همچنین تحقیقات حاکی از آن است که تاکید و پافشاری والدین برای حفاظت و حمایت از کودک خجالتی، وضعیت او را وخیم‌تر می‌کند. اما روانشناسان و محققان فعال در زمینه مسائل رشد کودک همواره راهکارها و شیوه‌های موثری را برای حمایت از کودکان خجالتی ارائه کرده‌اند. یکی از این روش‌ها، تشویق کودکان به کسب تجربه در شرایطی غیر از آنچه مطلوبشان است، عنوان می‌شود؛ بدون آنکه آنها را وادار کنیم در جهت تغییر ریشه‌ای خلق و ذات طبیعی‌شان تلاش کنند.


روانشناسان خجالتی بودن را تمایل فرد به دور بودن از برخوردها و تعاملات اجتماعی تعریف می‌کنند. همچنین این افراد در تعاملات اجتماعی دچار تنش و فشار می‌شوند. متخصصان همچنین در بررسی روی کودکانی که دچار بازداری رفتاری هستند به این نکته رسیده‌اند که آنان هم در مواجهه با افراد و هم هنگام روبرو شدن با موقعیت‌های جدید دچار مشکل می‌شوند.


خجالتی بودن بخشی از خلق و خوی کودک است و روانشناسان دریافته‌اند این یک رفتار پیوسته و مداوم است. در سال ۱۹۸۸ مطالعه‌ای انجام گرفت که در آن مشاهدات رفتاری کودکان چهار ساله با رفتارهای آنان در سن هفت سالگی مقایسه و مشخص شد کودکانی که در سن چهار سالگی ترسو بوده‌اند در هفت سالگی نیز همین رفتار را داشته‌اند در حالیکه کودکان اجتماعی همچنان خلق و خویی گرم و اجتماعی داشته‌اند.


همچنین در یک مطالعه دیگر مشخص شد مردانی که در سن کودکی خجالتی بوده‌اند کمتر احتمال دارد ازدواج کرده و صاحب فرزند شوند و به طور کلی کمتر در مشاغل ثابت فعالیت داشته‌اند. از طرف دیگر زنان خجالتی بیش از زنان اجتماعی احتمال دارد ازدواج کرده و صاحب فرزند شوند و همچنین در خانه ماندن را انتخاب کنند. البته ممکن است امروزه این نتایج متفاوت باشد که دلیل آن، تغییر نقش‌های جنسیتی در جوامع است.


همچنین نتایج مطالعات دیگر حاکی از ارتباط ابتلا به "بازداری رفتاری" با بروز اضطراب در سال‌های آتی و سنین بالاتر است. بررسی انجام شده در سال ۲۰۱۲ نشان می‌دهد کودکانی که دچار کمرویی شدید هستند هفت برابر بیش از کودکان دیگر احتمال دارد دچار اضطراب شوند.


برای درمان کمرویی رفتاری، مشاوره‌های کارشناسانه متخصص می‌تواند برای کودکان و حتی افراد بزرگسال موثر باشد. همچنین ارائه راهکارهای لازم برای کنترل اضطراب یا انتخاب فعالیت‌هایی مناسب با خلق و خوی آنان کمک کننده و مفید است.


به گزارش سایت مادر نیچر نت‌وورک، علاوه بر این، حمایت و حفاظت از کودک به هنگام قرار گرفتن در شرایط جدید مساله سختی نیست اما بررسی‌ها نشان می‌دهد رفتارهای حمایتیِ افراطی از کودک خجالتی توسط والدین می‌تواند در تداوم بازداری رفتاری نقش داشته باشد. در واقع رفتار حمایتی افراطی والدین بیشتر آسیب زننده است.
منبع: ایسنا



۱۵ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۸:۱۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 95]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن