تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 30 دی 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):افطارى دادن به برادر روزه دارت از گرفتن روزه (مستحبى) بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1854920196




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ایران حق دارد به فریز نفتی نپیوندد


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: ایران حق دارد به فریز نفتی نپیوندد
درحالی که اعضای اوپک و برخی کشورهای غیرعضو این سازمان خود را برای نشستی غیررسمی در الجزایر آماده‌ می‌کنند تا درباره اقدامی عملی برای فریز احتمالی تولید نفت تصمیم‌گیری کنند و زمینه را برای بالا بردن قیمت‌ها آماده سازند؛ ایران همچنان به رسیدن به سطح تولید نفت پیش از تحریم‌ها اصرار دارد.
آفتاب‌‌نیوز : خبرگزاری ترند آذربایجان در گزارش ویژه‌ای نوشت: در سال ٢٠٠٨ ایران روزانه بالغ بر ٣,٩ میلیون بشکه نفت‌خام تولید می‌کرد؛ آماری که پس از تحریم‌ها کاهش یافت، اما هم اکنون به حدود  ٣.٧ میلیون بشکه در روز رسیده است.


ایران قصد دارد امسال  ٩٠ هزار بشکه از میدان های غرب کارون به تولید نفت خود اضافه کند و تا سال ٢٠١٨ تولید نفت این میادین را از ٤٥٠ هزار بشکه به ٧٠٠ هزار بشکه در روز برساند. ایران همچنین قصد دارد تولید میعانات گازی خود را از ٤٥٠ هزار بشکه به یک میلیون بشکه در روز افزایش دهد. میادین دیگری مانند چنگوله و سلمان هم هستند که ایران درحال توسعه آن‌هاست.


در همین‌حال، محمد بارکیندو، دبیرکل سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) فردا پنجم سپتامبر ٢٠١٦ و پیش از نشست الجزایر به تهران سفر می‌کند تا مذاکراتی برای پیوستن ایران به طرح فریز نفتی داشته باشد.


دکتر فریدون برکشلی، مدیر گروه تحقیقات انرژی اتریش و مدیرکل اسبق امور اوپک وزارت نفت ایران به ترند می‌گوید که طرح فریز نفتی درمورد ایجاد ظرفیت تولید در میان اعضای اوپک صدق نمی‌کند. وی می‌گوید: سرمایه‌گذاری باهدف تقویت ظرفیت تولید توسط ایران یا هرعضو دیگر اوپک ارتباطی با فریز یا مدیریت تولید نفت اعضای اوپک ندارد. کشورها همیشه از تمام ظرفیت تولید خود استفاده نمی‌کنند. نظام سهمیه‌بندی تولید اوپک در اواسط دهه ١٩٨٠ ایجاد شد و علت آن هم رسیدن به همین هدف بود. اقدامات شرکت ملی نفت ایران برای ایجاد ظرفیت تولید مغایر با همراهی ایران با برنامه فریز نفت یا هرگونه سیاست اوپک که تولید نفت اوپک را محدود کند نخواهد بود.


وی با این‌حال معتقد است که سیاست اوپک مبنی بر معرفی یک برنامه محدودکننده بر تولید، به طور کلی مثبت است و مانع از سرمایه‌گذاری در رشد تولیدی خواهد شد که تقاضایی برای آن در بازار وجود نداشته باشد. دلیل اشاره به این موضوع این است که سرمایه‌گذاری ایران در میدان های مختلف ازجمله میادینی که با کشورهای همسایه در اشتراک است اختلالی در سیاست این کشور مبنی بر حمایت از فریز ایجاد نخواهد کرد.


همه این مسایل درحالی رخ می‌دهد که قیمت سبد نفتی اوپک از محدوده ١٠٥ دلار در نیمه اول سال ٢٠١٤ به محدوده ٤٥ دلار رسیده است. علت این بوده است که مازاد عرضه نفت، مدت طولانی است که در بازار نفت به چشم می‌خورد و توازن عرضه نست به تقاضا بسیار بالاتر بوده است.


درباره ساختار میادین نفتی ایران، بسیار مهم است که بدانیم اکثر میادین نفتی بزرگ ایران در نیمه دوم  زندگی خود هستند و با افت تولید مواجه شده‌اند.


بیشتر میادین نفتی بزرگ و قدیمی ایران سالانه ٢٥٠ تا ٣٠٠ هزار بشکه از تولید نفت روزانه خود را از دست می‌دهند. این میادین با حجم بالایی از تزریق گاز و بخار مواجه هستند. همچنین ضروری است برای جلوگیری از افت این میادین و حفظ ساختارشان از فناوری‌های جدید و پیشرفته استفاده شود. به همین علت برای صنعت نفت ایران ضروری است که با شتاب زیاد برای سرمایه‌گذاری در اکتشاف و توسعه میادین جدید اقدام کند.


به گزارش ایسنا، مدیرکل اسبق امور اوپک وزارت نفت ایران می‌افزاید: باید اذعان کرد که دوره میادین بزرگ به پایان رسیده است. نه تنها در ایران، بلکه در بسیاری از نقاط دنیا ضرورت سرمایه‌گذاری در میادین کوچک‌تر احساس می‌شود. البته ایران باید تمرکز بالایی هم بر توسعه صنعت گاز خود داشته باشد و موفقیت ایران در صنعت نفت به شدت وابسته به توسعه و استفاده از ذخایر گازی این کشور است.


وی با بیان این‌که فریز نفتی، موضوعی جدید برای اوپک است، ادامه داد:  اوپک تاکنون چیزی مانند فریز نفتی نداشته است. مدیریت اوپک بر بازار جهانی نفت معمولا از طریق نظام سهمیه‌بندی انجام می‌شده است. آخرین باری که سهمیه‌های تولید اوپک تعیین شد مربوط به تابستان سال ٢٠١٣ است و پس از اجرایی شدن تحریم‌های بین‌المللی بخش قابل توجهی از سهم نفت ایران در بازار ازدست رفت. به همین دلیل است که موضع رسمی و منطقی ایران، بازیابی سهمیه های تعیین شده در سال ٢٠١٣ در اوپک است تا به سقف تولید مجموع ٣٠ میلیون و ٤٥٠ هزار بشکه‌ای برسد.


براساس این گزارش، تولید نفت اوپک در ماه ژوئیه ٢٠١٦ معادل ٣٣ میلیون و ٤٤٠ هزار بشکه در روز بوده است.


برکشلی همچنین معتقد است که فریز نفتی ابتکار اشتباهی برای اوپک است. وی می گوید: اوپک سازمانی است که مسئولیت جمعی بر عهده دارد تا وضعیت مدیریت بازار و تنظیم عرضه، تقاضا و قیمت‌ها را مدیریت کند. ابتکار فریز نفتی اوپک  را از ساختار سازمانی خود خارج خواهد کرد و دیگر کنترل بر قیمت یا ظرفیت مازاد عرضه نفت نخواهد داشت. در همین‌حال، ایران امیدوار است وارد فاز گذار شود و سایر اعضای اوپک، نیاز این کشور برای بازگشت به سهم بازار پیشین خود را بپذیرند. موضوعی که ولادیمیر پوتین، رییس جمهور تاثیرگذار روسیه نیز آن را تایید کرده است.




۱۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن