واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: مشهد سالانه 5 میلیون زائر و گردشگر خارجی دارد
معاون توسعه و مدیریت و پشتیبانی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی گفت: سالانه 30 میلیون زائر و گردشگر به مشهد سفر می کنند که از این تعداد 25 میلیون نفر گردشگر داخلی و بقیه خارجی هستند.
به گزارش ایرنا؛ محمد صالح نیا شنبه در آیین تودیع و معارفه مدیران قدیم و جدید میراث فرهنگی تربت حیدریه افزود: میانگین ماندگاری زائر در مشهد نیز بین سه تا چهار روز است.
وی با بیان اینکه توجه به امکانات درمانی مجهزی که در مشهد وجود دارد، می تواند علاوه بر گردشگری مذهبی، از گردشگری سلامت نیز برای ما درآمدزایی ایجاد کند، گفت: این موضوع به خصوص بعد از برجام و پایان تحریم ها، مشهود بوده و ایران به عنوان یک نقطه هدف گردشگری معرفی و مورد اقبال جهانی قرار گرفته است.
معاون سیاسی، اجتماعی فرماندار تربت حیدریه نیز گفت: با وجود آب و هوای خوب تربت حیدریه، گردشگری طبیعی این خطه همپای ابریشم و زعفران آن رشدی نداشته است.
مهدی ناصری افزود: هر چند این شهرستان از نظر امکانات اقامتی فقیر است، اما با توجه به داشتن منطقه گردشگری پارک پیشکوه که از مصوبات دولت نیز هست، از اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان انتظار داریم به تربت حیدریه از این نظر توجه خاصی داشته باشد.
رئیس سابق اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تربت حیدریه نیز گفت: منطقه گردشگری رودمعجن و حصار از توابع بخش بایگ تربت حیدریه، استعداد جذب گردشگر طبیعی را دارد که باید مورد توجه خاص قرار بگیرد.
هادی شریفان افزود: در دوران 6 سال مسئولیتم در تربت حیدریه موفق شدم رشته باستان شناسی و جغرافیای گردشگری را در دانشگاه های این شهر راه اندازی کنم.
وی با بیان اینکه از سال 89 تاکنون برای هزار و 200 نفر صنعتگر کارت شناسایی صادر شده، گفت: از این تعداد 400 نفر زیر پوشش بیمه رفته اند که عمده آنان در رشته ابریشم کشی فعالیت دارند.
شریفان افزود: در این مدت همچنین مبلغ 11 میلیارد و 660 میلیون ریال تسهیلات مشاغل خانگی پرداخت شده است.
در این مراسم از خدمات هادی شریفان تقدیر و علی محمدی به عنوان مدیر جدید میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان تربت حیدریه معرفی شد.
از مجموع 70 اثر تاریخی شناسایی شده در شهرستان تربت حیدریه، 46 اثر در فهرست آثار ملی قرار گرفته که 35 مورد آن بنای تاریخی و بقیه محوطه و تپه های باستانی است و برجسته ترین اثر تاریخی آن مجموعه تاریخی قطب الدین حیدر است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۲ - ۱۳ شهريور ۱۳۹۵ - 03 September 2016
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 170]