پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1851504479
افراط وتفریط،کارآمدی حراستهارااز بین میبرد
واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
افراط وتفریط،کارآمدی حراستهارااز بین میبرد سخنرانی اسحاق جهانگیری معاون اول ریاست جمهوری در دومین اجلاس معاونین درمان و روسای مدیران بیمارستانهای سراسر کشور معاون اول ریئسجمهور گفت: افراط و تفریط،کارآمدی حراست ها را از بین می برد و حراست باید با اتکا به عقل گرایی از مسائل حاشیه ای به دور باشد.
به گزارش فرهنگ نیوز، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیسجمهور صبح امروز (شنبه) در شصت و یکمین همایش سراسری سازمان حراست کل کشور اظهار داشت: سرمایه اجتماعی و اعتماد مردم قابل معاوضه و مقایسه با هیچ سرمایه دیگری نیست.
وی کار حراستهای کشور را کاری سخت و دشوار توصیف کرد و گفت: کار حراست جزو مشاغل سخت است و باید مشکلات پیش روی این قشر خدوم را برطرف کنیم.
معاون اول رئیسجمهور یکی از وظایف حراستها را کاهش و کنترل تهدیدات و برقراری امنیت عنوان و خاطرنشان کرد: کار حراستها رفع موانع پیش روی فرصتهایی است که برای کشور بوجود میآید و باید به گونهای عمل شود که فرصتهایی که در بخشهای مختلف ایجاد میشود در جهت پیشبرد اهداف نظام استفاده شود.
جهانگیری افزود: متاسفانه همواره موانع و تهدیداتی وجود دارد که نمیگذارد از فرصتها استفاده بهینه صورت گیرد و نقش حراستها این است که اجازه ندهند این موانع بتواند فرصتها را به تهدید تبدیل کند.
وی با تاکید براینکه کار حراستها صرفاً کار فیزیکی و امنیتی نیست، خاطرنشان کرد: باید نسبت به جوانب مختلف کار حراست فکر شود و براساس اخلاق و قانون اقدام گردد تا بتوانیم به نتایج خوب برسیم.
معاون اول رئیسجمهور مسئولین حراستها بیش از هر چیز نیازمند قانون مداری و اخلاق هستند چرا که کار حراست با افراط و تفریط سازگار نیست؛ افراط و تفریط،کارآمدی حراست ها را از بین می برد و حراست باید با اتکا به عقل گرایی از مسائل حاشیه ای به دور باشد.
وی ادامه داد: مسئولین حراست ها بیش از هر چیز نیازمند قانون مداری و اخلاق هستند چرا که کار حراست با افراط و تفریط سازگار نیست. افراط و تفریط،کارآمدی حراست ها را از بین می برد و حراست باید با اتکا به عقل گرایی از مسائل حاشیه ای به دور باشد.
جهانگیری در ادامه با تاکید براینکه اولویت دولت قانون گرایی و مبارزه با فساد است، گفت: مهمترین رسالت حراست ها در مقطع فعلی قانون گرایی و مبارزه با فساد است و باید برای مبارزه با فساد عزم جدی وجود داشته باشد.
معاون اول رئیسجمهور افزود: آنچه مانع مبارزه دقیق با فساد می شود این است که آن را همانند یک بلیه برای کشور تلقی نکنیم و هر کس برای خارج کردن رقیب خود از صحنه، به او انگ فساد بزند.
با اشاره به شیوع فساد سیستمی در کشور گفت: وظیفه ما پاک کردن این بلیه خانمان برانداز از دامان جمهوری اسلامی ایران است که مانند موریانه به جان کشور افتاده و به اعتماد مردم که مهمترین سرمایه کشور است، آسیب می زند و اگر اعتماد مردم آسیب ببیند سرمایه های دیگر چندان کارساز نخواهد بود.
وی با تاکید براینکه کسانی که در صف مقدم مبارزه با فساد قرار دارند باید عزم جدی برای اینکار داشته باشند، گفت: مبارزه با فساد باید به صورت صحیح و اصولی انجام شود و وزارت اطلاعات و حراست ها در این زمینه نقش پیشرو دارند و می توانند سایر دستگاه ها را نیز در این مسیر هدایت کنند.
جهانگیری با اشاره به برگزاری مستمر جلسات ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی اظهار داشت: این ستاد با فرمان مقام معظم رهبری تشکیل شده و در این دولت تلاش کرده ایم که جلسات آن بصورت مرتب برگزار شود و خوشبختانه مسئولین قوای سه گانه نیز بصورت مستمر در جلسات آن شرکت می کنند که بیانگر عزم و اراده جدی مسئولان قوای سه گاه در مبارزه با فساد است.
معاون اول رییس جمهور با اشاره به اینکه در جلسات ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی بر موضوع پیشگیری تاکید شده است، گفت: پیشگیری همواره مقدم بر مبارزه است و آیین نامه ای در این خصوص در دولت به تصویب رسیده که شورایی متشکل از حراست ها و بازرسی ها زیرنظر روسای دستگاه های اجرایی تشکیل شود تا ضمن شناسایی گلوگاه های فساد، به پیشگیری و نظارت مداوم بپردازد.
جهانگیری گفت:وقتی پیشگیری از فساد بصورت جدی انجام شود، قدرت و جسارت تکرار خطا از متخلفین سلب می شود، اقتدار نظام به منصه ظهور می رسد ضمن آنکه پیشگیری به هزینه کمتری از مبارزه با فساد نیاز دارد
وی با بیان اینکه متاسفانه هنوز گلوگاه های فساد و امضاهای طلایی زیادی در دستگاه های اجرایی وجود دارد، گفت: حراست ها باید این گلوگاه ها را شناسایی و با آن مقابله کنند. البته مقابله با این گلوگاه ها نیازمند شجاعت است چرا که همواره برخی از افراد ده ها دلیل قانع کننده مطرح می کنند تا مقابله با این گلوگاه ها را برخلاف مصلحت جلوه دهند.
جهانگیری با تاکید براینکه اگر بصورت جدی به موضوع پیشگیری از فساد بپردازیم خیلی از فسادها رخ نمی دهد، تصریح کرد: وقتی پیشگیری بصورت جدی انجام شود، قدرت و جسارت تکرار خطا از متخلفین سلب می شود، اقتدار نظام به منصه ظهور می رسد ضمن آنکه پیشگیری به هزینه کمتری از مبارزه با فساد نیاز دارد.
معاون اول رئیسجمهور در ادامه یکی از آفت های افزایش فساد در کشور را بدبینی جامعه نسبت به مسئولین کشو دانست و با تاکید براینکه پیشگیری از وقوع فساد خدمتی بزرگ به نظام است، از وزارت اطلاعات و حراست ها خواست آیین نامه پیشگیری از فساد را جدی بگیرند و گلوگاه های فساد را شناسایی و با آن مقابله کنند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به اقتصاد کشور نیز اشاره و خاطرنشان کرد: اقتصاد کشور نیازمند سیاست گذاری و انسجام در اجرای سیاست های اقتصادی است و این یعنی در وهله نخست باید سیاست گذاری صحیح و علمی در حوزه اقتصاد انجام شود و پس از آن صاحب نظران نسبت به این سیاست ها اجماع و توافق داشته باشند.
جهانگیری با یادآوری اینکه مقام معظم رهبری اولویت نخست کشور را اقتصاد عنوان کرده اند، افزود: رهبر معظم انقلاب فرمودند که براساس گزارش های دریافتی، تهدیدات امنیتی آینده نیز می تواند به دلایل اقتصادی رخ دهد و به همین دلیل باید به صورت ویژه به موضوع اقتصاد پرداخته شود.
از هیچ مدیری پذیرفته نیست که بتواند مانع و مشکلی را در مسیر توسعه صادرات کشور برطرف کند اما کوتاهی کند؛ اگر می خواهیم مطالبات مقام معظم رهبری محقق شود و بخش تولید کشور فعال گردد باید به دنبال توسعه صادرات غیرنفتی باشیم
وی بزرگترین چالش فعلی اقتصاد کشور را مسئله بیکاری ارزیابی کرد و گفت: متاسفانه با انباشت بیکاری از سال های گذشته روبرو هستیم و هم اکنون نیز سالانه حداقل 900 هزار فارغ التحصیل دانشگاهی به جمع متقاضیان شغل اضافه می شوند.
معاون اول رئیسجمهور چالش دیگر اقتصاد کشور را کاهش قدرت خرید و رفاه مردم دانست و گفت: سطح رفاه مردم در سالهای اخیر کاهش یافته است و درآمد سرانه ایران به دلیل تورم های بالا افت کرده است به نحوی که قدرت خرید مردم در سال 92 نسبت به سال 90، 15 درصد در جامعه شهری و 29 درصد در جامعه روستایی کاهش داشته است.
جهانگیری در ادامه با تاکید بر اهمیت اقتدار اقتصادی ایران در سطح منطقه تصریح کرد: ایران در سطح منطقه رقبایی دارد و براساس سند چشم انداز بیست ساله، ایران باید قدرت نخست اقتصادی منطقه باشد و نباید اجازه دهیم اقتدار اقتصادی جمهوری اسلامی ایران نسبت به رقبای منطقه ای کشور تضعیف شود.
وی پس از تبیین برخی از چالش های اقتصادی کشور مهمترین راهبرد حل این چالش ها را سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی برشمرد و گفت: وجه غالب این سیاست ها این است که همه اقتصاد دانان کشور با گرایش های مختلف با آن موافق هستند و در این خصوص اجماع نظر دارند.
معاون اول رییس جمهور با اشاره به انسجامی که برای اجرای سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی در کشور شکل گرفته است، خاطرنشان کرد: خوشبختانه سیاست های اقتصاد مقاومتی، مسیر و جهت حرکت اقتصاد کشور برای سال های آینده را روشن کرده است و شرایط لازم برای اقتصاد قدرت مند و توسعه پایدار و همه جانبه کشور فراهم شده است.
جهانگیری با اشاره به برخی افراد که عملکرد دولت را در اقتصاد مقاومتی زیر سوال می برند گفت: متاسفانه عده ای همواره با حاشیه سازی سعی دارند دولت را از کار اصلی باز دارند اما اقتصاد مقاومتی برای اداره کردن یک اقتصاد در سطح روستا نیست بلکه سیاست هایی برای به حرکت درآوردن اقتصادی است که یکی از بیستمین اقتصادهای بزرگ دنیا است و در مواقعی حجم تجارت خارجی آن بالای 150 تا 200 میلیارد دلار بوده است.
وی بر لزوم مقابله با خطرات و تهدیداتی که مانع از اجرای سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی می شود، تاکید کرد و افزود: البته تهدیدات همواره از خارج و به صورت علنی نیست بلکه گاهی در قالب چهره دوست و به صورت دلسوزانه مطرح می شود و شناسایی این خطرات بیش از همه بر دوش وزارت اطلاعات و حراست ها است.
معاون اول رییس جمهور با تاکید براینکه دولت به اقتصاد مقاومتی باور دارد و می خواهد آن را اجرا کند، گفت: در تاریخ جمهوری اسلامی ایران نخستین بار است که اینگونه سیاست های کلی پیگیری و اجرای آن با جدیت دنبال می شود.
جهانگیری با اشاره به تدوین 12 برنامه ملی برای اجرای سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی، گفت: خوشبختانه برنامه ها و سیاست های روشنی توسط دولت تدوین شده و معتقد هستیم که اقتصاد مقاومتی می تواند کشور را از چالش های اقتصادی پیش رو عبور دهد.
وی با تاکید براینکه در سال 95 باید چرخ اقتصاد کشور به حرکت درآید گفت: برای این منظور باید تولید داخلی کشور راه بیفتد از این رو تمرکز دولت در سال 95 عمدتاً در راستای رونق تولید و اقتصاد بوده است.
جهانگیری گفت: برای راه اندازی تولید تمرکز دولت بر واحدهای راکد و نیمه فعال و عمدتاً صنایع کوچک و متوسط معطوف شده تا بتوانیم این واحدها را فعال کنیم.
معاون اول رییس جمهور افزود: به بانکهای عامل تاکید شده است که تسهیلات و منابع مالی را در اختیار آن دسته از واحدهای راکد و نیمه فعال قرار دهند که مطمئن هستند با ارائه تسهیلات مجدداً احیا شده و قادر به ادامه فعالیت خواهند بود.
وی افزود: برای راه اندازی واحدهای نیمه فعال و راکد بسیاری از خطوط قرمز را کنار گذاشتیم مانند آنکه گفته ایم چنانچه این واحدها بدهی معوق و یا چک برگشتی دارند، این مسائل نباید مانع از دریافت تسهیلات جدید شود.
جهانگیری همچنین به مشکلات نظام بانکی اشاره و خاطرنشان کرد: متاسفانه نظام بانکی دچار ترس در تصمیم گیری شده است و یکی از اتفاقات بد این است که شجاعت تصمیم گیری از مدیران سلب شود.
معاون اول رئیسجمهور یکی دیگر از برنامه های دولت برای رونق بخشیدن به تولید کشور را شناسایی بازارهای بین المللی برای واحدهای تولیدی دانست و گفت: حجم تولیدات کشور بیش از نیاز بازار 80 میلیونی ایران است که به همین منظور در صدد افزایش صادرات غیرنفتی هستیم و برای سال جاری هدف گذاری شده است تا میزان صادرات غیرنفتی 10 میلیارد دلار نسبت به سال قبل افزایش پیدا کند.
وی خاطر نشان کرد: از هیچ مدیری پذیرفته نیست که بتواند مانع و مشکلی را در مسیر توسعه صادرات کشور برطرف کند اما کوتاهی کند. اگر می خواهیم مطالبات مقام معظم رهبری محقق شود و بخش تولید کشور فعال گردد باید به دنبال توسعه صادرات غیرنفتی باشیم.
جهانگیری قاچاق کالا را یکی از آسیب های جدی به تولیدات داخلی برشمرد و بر لزوم مبارزه با این پدیده شوم برای رونق بخشیدن به تولید داخلی تاکید کرد و گفت: مقام معظم رهبری فرموده اند که قاچاق در کشور سیستمی شده است و این موضوع مسئولیت وزارت اطلاعات و حراست ها را در برخورد با این پدیده شوم دو چندان می کند.
معاون اول رئیسجمهور در ادامه سخنان خود یکی از اولویت های دولت در سال جاری را واگذاری طرح های نیمه تمام عمرانی عنوان کرد و افزود: تکمیل این طرح ها نیازمند اعتباری بالغ بر 700 هزار میلیارد تومان است و این در حالی است که بخش اعظم بودجه دولت صرف امور جاری می شود و این یعنی طرح های نیمه تمام با بودجه دولت قابل اجرا نیست.
وی با تاکید براینکه باید طرح های نیمه تمام عمرانی را به بخش خصوصی واگذار کنیم افزود: این واگذاری به معنای فروش نیست و دولت در صدد کسب درآمد از این طرح ها نیست بلکه هدف دولت این است که بخش خصوصی این طرح ها را حتی به صورت رایگان دریافت و آنها را تکمیل کند. واگذاری طرح های نیمه عمرانی مهمترین پروژه جمهوری اسلامی ایران است که باید انجام شود.
جهانگیری همچنین از تدوین 120 طرح اولویت دار در حوزه اقتصاد مقاومتی به تفکیک دستگاه های اجرایی برای عملیاتی شدن اقتصاد مقاومتی در سال 95 خبر داد و گفت: اولویت های سال جاری در راستای عملیاتی شدن اقتصاد مقاومتی برای هر دستگاه اجرایی مشخص شده و از حراست ها انتظار داریم این موضوع را در دستور کار خود قرار دهند و بصورت مستمر میزان پیشرفت این طرح ها را گزارش کنند.
معاون اول رییس جمهور مقابله با رانت اقتصادی و اطلاعاتی را یکی از ملزومات پیشرفت اقتصادی کشور عنوان کرد و گفت: رانت اقتصادی و اطلاعاتی نتیجه عدم شفافیت است و وقتی که بخش خصوصی مشاهده می کند که برخی افراد با استفاده از ارتباطات، یک شبه به درآمدهای کلان دست پیدا می کنند، مایوس می شود.
وی بر لزوم مقابله با رانت های اطلاعاتی و اقتصادی تاکید کرد و گفت: در این زمینه باید به قانون پایبند باشیم و البته هرچه مداخله دولت در اقتصاد کمتر شود، به طور طبیعی میزان رانت نیز کمتر خواهد شد.
جهانگیری همچنین بر ضرورت حذف امتیازات به افراد خاص و تلاش برای شفاف سازی تاکید کرد و گفت: اقتصاد نیازمند امنیت است و نظام و دولت باید امنیت سرمایه گذاری در کشور را تامین کنند چرا که برای اداره کشور به سرمایه گذاری بخش خصوصی و سرمایه گذاری خارجی به شدت نیاز داریم.
معاون اول رییس جمهور با تاکید براینکه نیازمند میلیاردها دلار سرمایه گذاری توسط بخش خصوصی و سرمایه گذای خارجی هستیم، افزود: این سرمایه گذاری انجام نخواهد شد مگر اینکه امنیت اقتصادی و اجتماعی برای سرمایه گذاران برقرار باشد و امنیت سرمایه گذاری یعنی اینکه بخش خصوصی احساس کند که در جمهوری اسلامی ایران اعتبار دارد.
وی با تاکید براینکه نباید با بخش خصوصی بی حساب و کتاب برخورد شود، گفت: اگر مشکلی وجود دارد باید با روشی برخورد شود که امنیت اقتصادی و اجتماعی سرمایه گذاران را برهم نزند و باید توجه داشته باشیم که این موضوع همانند یک شمشیر دو لبه است و می تواند باعث شود خدمت به ضد خدمت تبدیل شود.
جهانگیری در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به اینکه فضای مجازی نقش پررنگی در جامعه امروز پیدا کرده است، گفت: باید از حریم افراد حفاظت شود و حراست ها در این زمینه نقش موثری دارند.
در این مراسم رییس سازمان حراست کل کشور نیز با تاکید براینکه حراست ها بصورت کامل آمادگی دارند که در تمامی دستگاه های کشور نقطه نظرات ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی را به منصه ظهور برسانند گفت: مطالبات نظام، مقام معظم رهبری و دولت از حراست ها جدی است و باید بیش از پیش در این زمینه نقش آفرین باشیم.
منبع: تسنیم
95/6/13 - 13:56 - 2016-9-3 13:56:46
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
جهان امروز از نبود امنیت و افراطگرایی رنج میبرد
آیتالله اراکی جهان امروز از نبود امنیت و افراطگرایی رنج میبرد دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با بیان اینکه جامعه اسلامی باید امروز راه وحدت آشتی صلح و امنیت را در پیش بگیرد گفت عربستان پرچم تفرقه را در جهان اسلام برافراشته است به گزارش ایلنا آیتالله محسن ارمعاون فرماندار دشتستان: زکات فاصلههای طبقاتی جامعه را از بین میبرد
معاون فرماندار دشتستان زکات فاصلههای طبقاتی جامعه را از بین میبرد معاون سیاسی اجتماعی فرماندار دشتستان گفت زکات فاصلههای طبقاتی را در جوامع انسانی از بین میبرد و از این رو باید برای ترویج فرهنگ پرداخت زکات و احیای این فریضه الهی برنامهریزی کنیم به گزارش خبرگزاری فارس از دشخوشرو: به رغم تصویب طرح جهانی ایران علیه افراطگرایی، اغراض کوتهبینانه سیاسی مانع برخورد با تروریسم است
خوشرو به رغم تصویب طرح جهانی ایران علیه افراطگرایی اغراض کوتهبینانه سیاسی مانع برخورد با تروریسم است نماینده دائم ایران در سازمان ملل تأکید کرد استقرار صلحی عادلانه در جهان در گرو ایجاد تغییراتی بنیادی در شیوهها و رفتارهای سابق است به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگسازمان ملل: ممنوعیت بورکینی واکنش احمقانه به افراطگرایی است
سازمان ملل ممنوعیت بورکینی واکنش احمقانه به افراطگرایی است دفتر حقوق بشر سازمان ملل اعلام کرد ممنوعیتهای محلی در فرانسه برای استفاده از بورکینی نقض جدی و غیرقانونی آزادیهای اساسی است و واکنش احمقانه به حملات افراط گرایانه اخیر محسوب میشود به گزارش نامه نیوز به نقل از خآیت الله مصباح یزدی: گرایش به سکولاریسم در اظهارات برخی مسؤولان دیده می شود / این یعنی فرقی بین نظام شاهنشاهی
آیت الله مصباح یزدی گرایش به سکولاریسم در اظهارات برخی مسؤولان دیده می شود این یعنی فرقی بین نظام شاهنشاهی با نظام اسلامی نمی بینند رییس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی ره با بیان این که گرایش به سکولاریسم در اظهارات برخی مسؤولان دیده می شود گفت اگر کسی سکولاریسم را بپذیردآیت الله مصباح: گرایش به سکولاریسم در اظهارات برخی مسؤولان دیده می شود / این یعنی فرقی بین نظام شاهنشاهی با نظ
آیت الله مصباح گرایش به سکولاریسم در اظهارات برخی مسؤولان دیده می شود این یعنی فرقی بین نظام شاهنشاهی با نظام اسلامی نمی بینند رییس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی ره با بیان این که گرایش به سکولاریسم در اظهارات برخی مسؤولان دیده می شود گفت اگر کسی سکولاریسم را بپذیرد فرقایران آماده مشارکت در ساخت کانال بین اقیانوسی
محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان آمادگی جمهوری اسلامی ایران را برای مشارکت در ساخت کانال بین اقیانوسی نیکاراگوئه اعلام کرد به گزارش ایرنا محمدجواد ظریف که در راس یک هیات بزرگ اقتصادی در ماناگوا بسر می برد روز سه شنبه در جمع خبرنگاران گفت نمایندگان بخشهای مختلف اقتصادی انوبخت:به جایی رسیده بودیم که قرار بود نفت را با غذا مبادله کنیم/ مردم می توانند همین امسال آثار اقدامات دولت ر
نوبخت به جایی رسیده بودیم که قرار بود نفت را با غذا مبادله کنیم مردم می توانند همین امسال آثار اقدامات دولت را ببینند سخنگوی دولت گفت دریافت کنندگان حقوق های نامتعارف با استفاده از خلأ قانونی از مصوبات خاصی استفاده می کردند بنابراین متأسفانه قانون ما ایراد دارد محمدباقر نوبختاعضای هیأت اجرایی و مسئولان کمیتههای مجمع بین المجالس آسیایی مشخص شدند
اعضای هیأت اجرایی و مسئولان کمیتههای مجمع بین المجالس آسیایی مشخص شدند عضو هیأت اجرایی مجمع بین المجالس آسیایی با اشاره به برگزاری نخستین جلسه نمایندگان عضو مجمع بین المجالس آسیایی گفت اعضای هیأت اجرایی این مجمع انتخاب شدند به گزارش حوزه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان15000 ایمیل دیگر هیلاری کلینتون زیر ذره بین
خبرگزاری ایسنا قاضی فدرال به وزارت خارجه آمریکا دستور داد تا بخش دیگری از اسناد هیلاری کلینتون در زمان تصدی وزارت خارجه از 2009 تا 2013 را مورد ارزیابی قرار دهند براساس گزارش شبکه خبری سیبیاس قاضی فدرال جیمز بوسبرگ وزارت خارجه آمریکا را تحت فشار قرار داده تا بداند که آنها ق-