تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس به خدا توكل كند، دشوارى ها براى او آسان مى شود و اسباب برايش فراهم مى گردد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869653361




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شایع ترین سرطان در ایران/به خال های پوستی توجه کنید


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: متخصص رادیوتراپی آنکولوژی:
شایع ترین سرطان در ایران/به خال های پوستی توجه کنید

جمعیت


شناسهٔ خبر: 3758149 - پنجشنبه ۱۱ شهریور ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۷
سلامت > درمان

.jwplayer{ display: inline-block; } یک متخصص رادیوتراپی آنکولوژی، از سرطان پوست به عنوان شایع ترین سرطان در بین ایرانیان نام برد. به گزارش خبرنگار مهر، دکتر افسانه مداح روز پنج شنبه در همایش یک روزه تازه های تشخیص و درمان سرطان های غیرملانومی پوست در هتل پارسیان، اظهار کرد: تومورهای پوستی به دو دسته ملانومی و غیرملانومی تقسیم بندی می‌شوند. دسته اول تومورهای بدخیم و حتی کشنده هستند اما تومورهای غیرملانومی اگر به موقع تشخیص داده شود قابل درمان خواهد بود. وی افزود: نور آفتاب و خال‌های ریشه دار از فاکتورهای اصلی بروز تومورهای غیرملانومی است به همین دلیل به افراد به خصوص افرادی که در معرض نور آفتاب مشغول به فعالیت هستند توصیه می‌شود از کلاه، دستکش ، ضد آفتاب و عینک آفتابی استفاده کنند این متخصص رادیوتراپی آنکولوژی در ادامه یادآور شد: تمام افراد در قسمت‌های مختلف بدنشان دارای خال‌هایی هستند که برای پیشگیری از بروز تومورهای غیرملانومی توصیه می‌شود به خال‌های خود توجه بسیاری داته باشند و در صورت مشاهده تغییر رنگ، اندازه و ظاهر آن سریعا به متخصص پوست و مو مراجعه کنند. وی با بیان اینکه تومورهای غیرملانومی پوست درآقایان شایع تراز خانم‌ها است، عنوان کرد: سرطان پوست در ایران در مردان اولین و در زنان دومین سرطان شایع است. این استادیار دانشگاه علوم پزشکی تهران توجه به تغییرات پوستی را بسیار ضروری دانست و یادآور شد: مراجعه و دریافت خدمات درمانی به موقع موجب پیشگیری از وخامت بیماری می‌شود به همین دلیل به افراد توصیه می‌شود تمام بیماری‌ها خود از جمله بیماری‌های پوستی را حدی بگیرند. مداح خاطرنشان کرد: درمان به موقع تومورهای غیرملانومی پوستی علاوه بر بهبود موجب حفظ زیبایی ظاهری افراد می‌شود زیرا در صورت پیشرفت بیماری پزشک ناچار است برای درمان از سایر قسمت‌های دیگر پیوند پوست انجام دهد و این امر زیبایی افراد را تحت تاثیر قرار می‌دهد. وی ادامه داد: با توجه به اینکه درمان و روش‌های تشخیصی تومورهای غیرملانومی پوست طی چند سال اخیر پیشرفت‌های مناسبی داشته و از طرفی در کنگره‌های اخیر به این موضوع توجه چندانی نشده بود انجمن رادیوتراپی آنکولوژی ایران تصمیم گرفت تا همایش یک روزه‌ای به این منظور برگزار کند. استادیار دانشگاه علوم پزشکی تهران خاطرنشان کرد: در این همایش متخصصان داخلی، پوست و مو، جراحان پلاستیک، رادیوتراپیست‌ها و پاتولوژیست‌ها گروه‌های هدف حضور دارند.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 138]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن