محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1829680765
ایکس47 بی، برترین پهپاد جهان
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: وبسایت جنگاوران: در این مقاله به صورت اختصار در مورد یکی از کارآمد ترین پهپادهای حال حاضر دنیا صحبت شده است. پهپادهای نظامی و جاسوسی متعدی در دنیا وجود دارد از جمله دو پهپادی که حتما تصاویرشان را بارها از تلویزیون دیده اید ( به نام های MQ-1 Predator و MQ-9 Reaper ) اما برای اینکه یک پهپاد قوی و مدرن محسوب شود، جنگنده بودن به تنهایی کافی نیست حتی پهپادی همچون گلوبال هاواک آمریکایی نیز با وجود برد خیره کننداش (برد :۲۲٬۷۷۹ کیلومتر) اما دارای ضعف های اساسی نیز هست.
در دنیا تنها تعداد معدودی از کشورها، پهپادهای رادار گریز، بردبلند و جنگنده را تولید میکنند ( باید خاطر نشان کرد حتی کشوری همچون فرانسه و انگلستان از طرح ها و تجهیزات آمریکایی در طراحی و ساخت چنین پهپادهایی بهره می برند).
شناخت پهپادهای نظامی حال حاضر دنیا برای کشوری همچون ایران که احتمال جاسوسی و حتی حمله نظامی هدفمند به آن زیاد است. بسیار لازم و ضروری می باشد تا بتواند راه های مقابله با این سلاح کارآمد را فرابگیرد و حتی بتواند پاد آن را بسازد.
یکی از قدرتمند ترین پهپادهای حال حاضر دنیا، پهپادهای سری ایکس هستند از جمله ایکس ۴۵ و ایکس ۴۷ به صورت مختصر در مورد پروژه ی ساخت و طراحی و همینطور ویژگی های ایکس۴۷ در مقاله فعلی بحث شده است امیدوارم برایتان مفید واقع شود.
در دههی اخیر استفاده از خودروهای زره ای و هواپیماهای بدون سرنشین در عملیات نظامی گسترش زیادی پیدا کرده، اما تاکنون به کارگیری آنها توسط حاملی مثل ناو کمتر اتفاق افتاده است. پرواز و انجام اعمال پیچیده، آن هم در شرایطی که کشتی خودش نیز در حرکت است کار مشکلی است و ورود به چنین عرصهای برای هواپیماهای بدون سرنشین و همچنین اپراتور (کنترلکنندهی آن) در کشتی تجربهای جدید است.
تست پرتاب X-47B در ایستگاه هوایی نیروی دریایی در مریلند صورت گرفته و علاوه بر نیروی دریایی، سازندهی هواپیما یعنی نورث روپ گرومن نیز در تست شرکت کردند.
کنترلر دستی هواپیما که اپراتور از عرشهی کشتی پرواز را توسط آن کنترل میکند، مورد آزمایش قرار گرفت و همچنین مانورهایی که معمولاً یک هواپیمای بدون سرنشین انجام میدهد نیز توسط هواپیما انجام شد. از جمله مانورهای انجام شده میتوان به پرواز در موقعیت و حالت نزدیک شدن به کشتی اشاره کرد.
اولین پرواز:
پهباد پنهانکار آمریکایی X-47B قابلیت برخواستن و فرود خودکار بر روی عرشه ناو هواپیمابر را دارد و در حقیقت هوشمندترین نمونه در کلاس خود به حساب میاید. X-47B نخستین پرواز خود را در منطقه هوایی- نظامی "ادواردز” در ایالت "کالیفورنیا” انجام داد.
این هواپیما در طول پرواز آزمایشی ۳۰ دقیقه ای خود، تا ارتفاع ۱۵۲۴ متری اوج گرفت. این هواپیمای بدون سرنشین کپی کوچکی از بمب افکن "B-2” را به خاطر می آورد و برای عملیات تاکتیکی تهاجمی از عرشه ناوهای هواپیمابر مورد استفاده قرار می گیرد. X-47B مجهز به سیستم سوخت گیری در هوا می باشد.
علاوه بر این، هواپیما قادر به چندین بار سوخت گیری در هوا بوده و می تواند چندین روز به پرواز خود ادامه دهد. هواپیمای تک موتوره X-47B در مدل هایی با طول بال ۱۹ متر و ۱۱ متر تولید شده و قابلیت حمل تا ۲ تن سلاح در محفظه داخلی بدنه خود را دارد.
۱۰ جولای ۲۰۱۳ ، ناو هواپیمابر جرج بوش . هواپیمای جنگنده ایکس ۴۷ بی نخستین پرواز کاملا مستقل و خودمختار خود را از روی عرشه ناو هواپیمابر جورج اچ دبلیو بوش انجام داد . پرواز شامل تیک آف ، پیمایش مسیر و فرود روی عرشه بدون دخالت اپراتور انسانی است . جنگنده در فرود نخست موفق به گرفتن کابل مهار نشده ، در دومین تقرب ، بدون کاستی روی عرشه ، فرود آمد .
شرحی از عملکرد و آزمایشات جنگنده:
دومین هواپیمای جنگنده هوایی بدون سرنشین X-47B نیروی دریایی آمریکا UCAS قادر به تحمل تمامی تنش ها، کشش ها و فشارهای سازه ای در فاز برخاست (take-off) فرود (landing) و هم چنین انجام این فازها بر روی ناو حامل هواپیمابر می باشد که حاصل نتیجه گیری و تجزیه و تحلیل سری آزمایشات ۵ هفته ای اثبات سازه ای فریم بدنه هواپیما توسط نیروی دریایی و تیم آزمایش نورثروپ گرومن می باشد.
در ۲۴ ژانویه حدودأ یک هفته زودتر از زمانبندی مقرر، آزمایشات بر روی ( X-47B Air Vehicle-2 AV-2) در تاسیسات تست و مونتاژ نورثروپ گرومن واقع در پالم دیل به انجام رسید. نورثروپ گرومن بزرگترین و اصلی ترین شرکت طرف قرارداد با نیروی دریایی آمریکا در پروژه های سیستم نمایش هوایی بدون سرنشین UCAS-D می باشد.
جنیس پامیلیانس معاون پروژه UCAS نیروی دریایی در واحد سیستم های هوافضایی نورثروپ گرومن گفت: آزمایشات انجام شده، طراحی سازه ای هواپیما را معتبر می سازد و به ما این اطمینان را می دهد که که ما می توانیم این هواپیما را بصورت کاملأ ایمن و مطمئن در تمام محیط های پیش بینی شده عملیاتی کنیم.
به طور ویژه و خاص ما اکنون می دانیم که AV-2 می تواند تمامی فشارها، تنش ها، کشش ها و نیروهای دینامیکی، که به هنگام پرتاب و فرود ناگهانی بر روی عرشه ناو حامل هواپیمابر و در هنگام سوختگیری هوایی به هواپیما وارد می شود را به خوبی تحمل کند.
نمونه AV-2 دقیقأ مشابه و یکسان با اولین نمونه این هواپیما یعنی ( X-47B UCAS-D AV-1) می باشد که با موفقیت در ۴ فوریه از پایگاه هوایی ادواردز کالیفرنیا پرواز تاریخی ۲۹ دقیقه ای خود را به انجام رساند. اما تنها تفاوت آن با نمونه AV-1 در مجهز شدن آن با تجهیزات سوختگیری هوایی است. نورثروپ گرومن قصد دارد از نمونه AV-1 به عنوان بخشی از قرارداد UCAS-D با نیروی دریایی در جهت انجام سوخت گیری هوایی در سال ۲۰۱۴ استفاده کند.
بیودین مدیر پروژه AV-2 نورثروپ گرومن اعلام کرد: آزمایشات انجام شده بر روی AV-2 با ۸ وضعیت و حالت شبیه سازی شده انجام شد. مانند آزمایش دور زدن رو به بالا Pull up با شرایط تحمل نیروی گرانش ۳G و چرخش Pull out با وضعیت ۲٫۴G و ۵ حالت و وضعیتی که هواپیما بر روی زمین و در فازهای نشست و برخاست با آنها روبرو می شود.
یکی از این آزمایشات زمینی شامل تست کشش و فشار بر روی چرخ دماغه هواپیما (برای شبیه سازی پرتاب و برخاست) و قلاب دم (برای شبیه سازی فرود ناگهانی بر روی عرشه ناو) در یک زمان برای ارائه ترکیبی خاص از نیروها برای بدست آوردن حاشیه امنیت مورد نیاز می باشد.
یکی از حالات و شرایط پرواز شبیه سازی نیروهای ایجاد شده بوسیله اغتشاشات و تلاطم است در خلال سوختگیری هوایی اتفاق می افتد که این آزمایش علاوه بر آزمایشاتی است که بر روی AV-1 در سال ۲۰۰۹ انجام گرفته است، چراکه در نمونه AV-2 مورد نیاز است.
بیودین هم چنین توضیح داد که درانجام آزمایشات ما ۲۰۰ سطح از فریم بدنه هواپیما را انتخاب کردیم و با استفاده از جک های هیدرولیکی این مناطق را تحت کشش و فشار قرار دادیم که نوعی شبیه سازی شرایط و حالات مختلف بارگذاری دینامیکی و استاتیکی می باشد.
با این فشار و کشش های اعمالی، ما نیروهای تحمل شده توسط بدنه را اندازه گرفتیم و این اعداد به ما کمک می کند که میزان نیروهای مجاز وارد به بدنه را در طی مسیر پرواز بدانیم و با دقت بیشتری آنها را اندازه گیری کنیم.
آزمایش اثبات قابلیت های سازه ای یکی از آخرین آزمایشاتی است که AV-2 در پالم دیل خواهد دید و بعد از آن هواپیما آماده انتقال و تحویل به پایگاه هوایی ادواردز کالیفرنیا بعد از بهار سال ۲۰۱۱ خواهد بود که در آنجا آزمایشات بیشتری بر روی سیستم ها، تست های حرکت زمینی و هم چنین اولین پرواز آن انجام خواهد گرفت. و پیش از آن گروه آزمایش طرحی برای آزمایش و کالیبره کردن سیستم سوختگیری و رنگ بدنه هواپیما دارند که آخرین مراحل آماده سازی هواپیما می باشد.
تحت قراردادی منعقد شده UCAS-D در سال ۲۰۰۷، نورثروپ گرومن طراحی، توسعه و تولید ۲ فروند هواپیمای X-47B را تا سال ۲۰۱۳ به عهده خواهد داشت. این هواپیماها برای نشان دادن پرتاب و برخاست از ناو هواپیمابر حامل و پشتیبانی و پوشش خودمختار، به عنوان هواپیمایی بدون سرنشین در مقیاس جنگنده های ضربتی می باشد. پروژه UCAS-D هم چنین پروژه فرود بر ناو هواپیمابر و یکپارچه سازی تکنولوژی و اثبات سوختگیری هوایی هواپیمای بدون سرنشین را در نمونه X-47B به انجام خواهد رساند.
از جمله ویژگی های منحصر به فرد X-47B بال های تاشونده و ایرودینامیک فوق العاد آن می باشد.
هواپیمای بدون سرنشین آمریکایی X-47B که قابلیت برخواستن از عرشه ناو هواپیمابر را دارد، نخستین پرواز خود را در منطقه هوایی- نظامی ادواردز در ایالت کالیفورنیا انجام داد. این هواپیما در طول پرواز آزمایشی ۳۰ دقیقه ای خود، تا ارتفاع ۱۵۲۴ متری اوج گرفت.
این هواپیمای بدون سرنشین کپی کوچکی از بمب افکن B-2 را به خاطر می آورد و برای عملیات تاکتیکی تهاجمی از عرشه ناوهای هواپیمابر مورد استفاده قرار می گیرد.
X-47B مجهز به سیستم سوخت گیری در هوا می باشد . علاوه بر این، هواپیما قادر به چندین بار سوخت گیری در هوا بوده و می تواند چندین روز به پرواز خود ادامه دهد. هواپیمای تک موتوره X-47B در مدل هایی با طول بال ۱۹ متر و ۱۱ متر تولید شده و قابلیت حمل تا ۲ تن سلاح در محفظه داخلی بدنه خود را دارد.
ویژگی های عمومی
کاربر: نیروی دریایی آمریکا
خدمه: بی سرنشین
طول: ۳۸٫۲ فوت معادل ۱۱٫۶۳ متر
بال: ۶۲٫۱ فوت و ۳۰٫۹ فوت ( ۹٫۴۱ متر الی ۱۸٫۹۲ متر بر اساس مدل )
ارتفاع: ۱۰٫۴ فوت معادل ۳٫۱۰ متر
حداکثر وزن برخواست: ۴۴۵۶۷ پوند معادل ۲۰۲۱۵ کیلوگرم
پیشرانه: ۱*پرات ویتنی F100-220U توربوفن
(۱ × Pratt & Whitney F100-220U turbofan)
حداکثر سرعت: مافوق صوت !
سرعت کروز: ۰٫۹ ماخ
محدودی عملیاتی: بیش از ۳۸۹۹ کیلومتر
سقف پروازی: ۴۲۰۰۰ فوت معادل ۱۲۱۹۰ متر
ماموریت: جاسوسی نظامی
قابلیت سوخت گیری هوایی: مدل veh2 آری
جایگزین شده ی : نورثروپ-گرومن ایکس ۴۷-ب و جایگزین ایکس ۴۷-آ پگاسوس خواهد شد.
X-47A Pegasus نام یک هواپیمای بدون سرنشین ساخت شرکت نورثروپ گرومن و سکیلد کامپوزیتس آمریکا است.این هواپیما برای نیروی دریایی آمریکا سفارش داده شدهاست، که با نورثروپ-گرومن ایکس ۴۷-ب جایگزین خواهد شد.
توسعه ی یافته از: نورثروپ-گرومن ایکس ۴۷-ب توسعه یافته ی نورثروپ گرومن ایکس-۴۷سی است.
نورثروپ گرومن ایکس-۴۷سی (Northrop Grumman X-47C) یک هواپیمای ساخت کارخانه ی نورثروپ گرومن در کشور ایالات متحده آمریکا است. نخستین استفادهکننده ی این هواپیما نیروی دریایی ایالات متحده آمریکا بودهاست.
مشخصات فنی موتور پهپاد X-47B
پرت و ویتنی اف۱۰۰ موتور توربوفن با حالت پس سوز است که توسط شرکت پرت و ویتنی ساخته شده و در هواپیماهای اف-۱۵ ایگل و اف-۱۶ فایتینگ فالکن از آن استفاده میشود.
توسعه
در سال ۱۹۶۷، نیروی دریایی و نیروی هوایی ایالات متحده درخواست موتوری مشترک برای طرح (RFP) برای F-14 تامکت و F-15 را صادر کردند. این برنامه ترکیبی پیشرفته، ژنراتور توربین گازی موتور با اهداف بهبود محوری و کاهش وزن برای رسیدن به نسبت رانش به وزن ۹٫ را آغاز کرد.
پرات و ویتنی یک قرارداد در سال ۱۹۷۰ به تولید (F100 -PW-100 (USAF و موتورهای F401-PW-400 (USN) نیروی دریایی خواهند شد و بعد از لغو سفارش خود، به ادامه استفاده از موتور پرات و ویتنی TF30 از جنگنده F-111 در F-14 کرد.
انواع
F100-PW-100
به نمایش درآمده در نمایشگاه هوا و فضا مرکز ویرجینیا F100-100 اولین بار در یک جنگنده F-15 در سال ۱۹۷۲ با تراست ۲۳،۹۳۰ پوند (۱۰۶٫۴ کیلو نیوتن) پرواز کرد. با توجه به ماهیت پیشرفته در موتور و هواپیما، مشکلات متعدد در روزهای اولیه آن استفاده از ان ، از جمله سایش بالا مواجه شد، پسوز جت "سخت” شروع به فعالیت می کرد.
مشکلات در اوایل F100-PW-220 حل شد، و موتور که هنوز هم در ناوگان نیروی هوایی ایالات متحده به این روز است.
F100-PW-200:
این موتور در جنگنده F-16 F100-200 استفاده شده، با تفاوتهایی جزئی نسبت به F100-PW-100 می باشد. به دنبال یک راه حل برای کاهش هزینه ها ، نیروی هوایی ایالات متحده برنامه جایگزین کردن موتور جنگنده (AFE) در سال ۱۹۸۴، در بلوک F-16C / D 30 / 32S برای اولین بار ساخته شده است.
مشخصات Pratt & Whitney F100-220U turbofan
متراکم سازی:
nonaugmented (خشک) توربوفن رانش ۱۶۰۰۰ پوند ( رانش خشک )
جریان محوری، نسبت ابعاد متوسط
کمپرسور:
فن ۳ مرحله ای کمپرسور: ۱۰ مرحله ای
محفظه احتراق : بهره برداری خاموش
توربین: جریان محوری
۲ مرحله توربین پرفشار و دو مرحله توربین کم فشار
متوسط رانش: ۱۴۶۷۰ پوند
وزن: ۳۲۰۰ پوند
طول: ۱۹۱٫۲ اینچ
قطر ورودی: ۳۴٫۸ اینچ
حداکثر قطر: ۴۶٫۵ اینچ
نسبت فشار در مجموع: ۲۵ به ۱
مشخصات تسلیحات:
این هواپیمای میتواند دو بمب هدایت ماهواره ای GBU-31 ملقب به JDAM را حمل کند
مشخصات و توانایی این بمب:
پلت فرم پرتاب: تقریبن تمامی جنگندههای آمریکایی و غربی
توانایی بمب: اهداف ثابت و وسایل نقلیه در حال حرکت
پیمانکار: شرکت بوئینگ
در خدمت: از سال ۱۹۹۷ تا کنون
هزینه هر فروند: ۲۵۰۰۰ دلار آمریکا
طول: ۳ تا ۳٫۹ متر (۹٫۱۱ تا ۱۲٫۸ فوت)
حداکثر ارتفاع قابل پرتاب شدن: ۱۳۷۰۰ متر = ۴۵۰۰۰ فوت
برد: ۲۸ کیلومتر
وزن: ۹۵۰ کیلوگرم
طول بال ها: ۵۰ سانتی متر
فاصلهء دو سر بالچه ها: ۴۸۳ تا ۶۳۵ میلی متر (۱٫۷ تا ۲٫۱ فوت)
سیستم هدایت: بر اساس اینرسیایی یا مکان یاب جهانی GPS/INS یا Global Position System / Inertial Navigation System
دقت : حدود ۷ متر
کیت هدایت پذیری نصب شده بر روی بمب های سری Mk80
نوع هدایت پذیری:
تعداد کیت هدایت پذیری ساخته شده: ۱۵۸۰۰۰ عدد برای نیروی هوایی و ۸۲۰۰۰ عدد برای نیروی دریایی؛ جمعن ۲۴۰۰۰۰ عدد
ناوبری و اویونیکس: EO/IR/SAR/GMTI/ESM/IO
رقبای ایکس ۴۷(در آینده نزدیک):
انشاالله در آینده پهپاد های هم ردهی همچون (Mikoyan MiG SKAT)روسی و (BAE System Taranis) انگلیسی و (Dassault nEUROn) اروپای را بررسی خواهیم کرد.
۱- میکویان اسکات (فدراسیون روسیه)
۲- تارانیس (پادشاهی انگلستان)
۳- یوروون (اروپایی- جمهوری فرانسوی)
۴- لی جیان (جمهوری خلق چین)
۰۷ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۸:۰۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 145]
صفحات پیشنهادی
برترین تصاویر جهان در ۸ شهریور ۹۵
برترین تصاویر جهان در ۸ شهریور ۹۵ تصاویر امروز را با موضوعات پیرامون تصویر ماهواره ای ناسا کلیسایی در اتیوپی اردوگاه زلزله زده های ایتالیا و کلاس درس کودکان فلسطینی خواهید دید تماشای طلوع آفتاب در ساحل انگلیس Alamy تصویر ماهواره ای ناسا از گردبادی در نزدیکی ژاپن NASA«جدایی نادر از سیمین» نهمین فیلم برتر قرن شد/آثار کیارستمی و فرهادی در فهرست برترینهای جهان
فرهنگ > سینما - بیبیسی با نظرسنجی از 177 منتقد فیلم در سراسر جهان فهرست 100 فیلم برتر از سال 2000 میلادی به این سو را منتشر کرد به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین در فهرست یکصد فیلم برتر قرن بیست و یکم نام سه اثر ایرانی به چشم میخورد دو فیلم از عباس کیارستمی کارگپیکر برترین مربی کشتی جهان در منزل ابدی اش آرام گرفت
شهرری-خبرنگاررسالت پیکر عبدالله زارع پدر کشتی شهرری و برترین مربی جهان پس از تشییع باشکوه در منزل ابدیش آرام گرفت پیکر این استاد ارزشمند کشتی از درب منزل وی با حضور پرشور مسئولان استان تهران و شهرستان ری و قهرمانان نام آشنای جمهوری اسلامی ایران تشییع شد پیکر زنده یاد زارع پس از تجهانبخش و قوچاننژاد در جمع برترینها
جهانبخش و قوچاننژاد در جمع برترینها دو ملیپوش ایرانی تیمهای آلکمار و هیرنوین نمرههای خوبی در هفته چهارم اردویژه هلند از مجله فوتبال اینترنشنال دریافت کردند به گزارش فرهنگ نیوز مجله فوتبال اینترنشنال پس از پایان آخرین بازی هفته چهارم اردویژه هلند بین تیمهای آلکمار و نسقوط فوتسال ایران در ردهبندی جهانی/ برزیل برترین تیم جهان
سقوط فوتسال ایران در ردهبندی جهانی برزیل برترین تیم جهان تیم ملی فوتسال ایران بعد از کسب نتایج ضعیف در تورنمنت تایلند در ردهبندی جهانی یک پله سقوط کرد به گزارش ایسنا ردهبندی تیمهای ملی فوتسال جهان امروز از سوی سایت futsalworldranking اعلام شد و در بین 10 تیم برتر جهان تنهابرترین تصاویر جهان در روز گذشته
برترین تصاویر جهان در روز گذشتهتاریخ انتشار سه شنبه ۲ شهريور ۱۳۹۵ ساعت ۱۷ ۲۰ تصاویر امروز را با موضوعات پیرامون برداشت چای در هند سکوهای پرورش ماهی در چین جشنواره سنتی پرتغال و تظاهرات در کشمیر هند خواهید دید حمل کیسه های چای در «آسام» هند Reuters سکوهای پرورشبرترین تصاویر جهان در ۷ شهریور ۹۵
برترین تصاویر جهان در ۷ شهریور ۹۵ تصاویر امروز را با موضوعات پیرامون جشنواره بین المللی موسیقی نظامی در روسیه تعلیق ممنوعیت پوشش اسلامی در سواحل فرانسه نمایش مد لباس در بمبئی هند و تدفین قربانیان زلزله ایتالیا خواهید دید عکس هوایی از رودخانه زرد در شانشی چین Zuma شرکت راهبانبرترین تصاویرجهان در ۱ شهریور ۹۵
برترین تصاویرجهان در ۱ شهریور ۹۵ تصاویر امروز را با موضوع مهاجران آفریقایی در ایتالیا مسابقات المپیک ۲۰۱۶ ریو انفجار مرگبار در یک مراسم عروسی در ترکیه و تظاهرات میلیونی در یمن خواهید دید یک مهاجر آفریقایی با کودک خود داخل یک کشتی ایتالیایی Reuters عکاسی با سرعت شاتر بالا ازبرترین کاریکاتورها؛ تب پوکمون در جهان
برترین کاریکاتورها تب پوکمون در جهان کاریکاتور های امروز را با موضوع گسترش بازی پوکمون روی کره زمین خواهید دید این بازی با قابلیت های خاص خود توانسته انسان را تا حد زیادی به خود جذب کند و کنترل او را به دست بگیرد ۱۳۹۵-۰۵-۲۷ ۰۰ ۰۳ برچسبها برترین کاریکاتور ها گزیده کاریکاتور کابرترین تصاویر جهان در ۲۷ مرداد ۹۵
برترین تصاویر جهان در ۲۷ مرداد ۹۵ تصاویر امروز را با موضوعات حذف بهداد سلیمی در المپیک ریو شرایط سخت امنیتی در فلسطین اعتراض مردم کشمیر هند و مسابقات المپیک ۲۰۱۶ خواهید دید ناراحتی بهداد سلیمی از حذف ناباورانه خود در المپیک ریو کودکان فلسطینی از دور سربازان رژیم صهیونیست-
علم و فناوری
پربازدیدترینها