تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):تکمیل روزه به پرداخت زکاة یعنى فطره است، همچنان که صلوات بر پیامبر (ص) کمال نماز ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868474854




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تشکیل 12 تیم‌ 10 نفره برای ناامن کردن ایران


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری تسنیم: حجت‌الاسلام‌ سید محمود علوی؛ وزیر اطلاعات در جلسه شورای اداری استان قم و آئین افتتاح هم‌زمان 186 پروژه که در تالار معصومیه فرمانداری قم برگزار شد، با ابلاغ پیام رئیس‌جمهور و وزرا به مسئولان و مردم  استان قم اظهار داشت: دولت یازدهم دولت فراجناحی، فرا بخشی و فراگیر با تقدم منافع ملی بر منافع بخشی است.

وزیر اطلاعات با اشاره به اینکه در این دولت تلاش شد توجه‌ها تنها به جناح خاص نباشد افزود: دولت به حاشیه راندن نیروهای متعهد و کارآمد را به زیان جامعه و جامعه نخبگانی کشور می‌داند، از همین رو همواره از همه ظرفیت‌های مفید جامعه نخبگانی برای راه‌اندازی کار کشور در دستور کار داشته است.

وی بابیان اینکه رئیس‌جمهور بر این باور است هرکسی که بتواند خدمت کند صرف‌نظر از جناح‌بندی باید زمینه خدمت داشته باشد، تصریح کرد: سیاست دولت این است که فرا بخشی باشد و تنها در ابعاد سیاسی یا ... نباشد، توسعه کشور با توسعه متوازن و هماهنگ میسر می‌شود.

علوی با تأکید براینکه موتور محرک کشور با تکمیل نقش همه بخش‌ها است که می‌تواند سبب حرکت بالنده نظام شود، خاطرنشان کرد: تقدم دولت تقدم منافع ملی بر منافع بخشی است از همین رو باید همه دستگاه‌های اجرایی وظیفه بخشی و مسئولیت خود را با منافع ملی گره بزنند و جایی که منافع بخشی به منافع ملی آسیب می‌زند منافع ملی در اولویت است.

وزیر اطلاعات بابیان اینکه ما باید در جهت منافع ملی گام برداریم تصریح کرد: اساس کار خدمت به مردم است و این موضوع  باید سرلوحه کار مسئولان باشد، مسئولیت باری بر دوش مسئولان است.

وی با اشاره به اینکه خدمت‌رسانی و گره‌گشایی از کار مردم هدف مسئولان باشد گفت: در مسیر خدمت خستگی معنا ندارد، اسلام به ما سفارش کرده خدمت ما به انسان‌ها صدقه است از همین رو هر اقدامی درزمینهٔ خدمت به مردم صدقه جاریه است.

علوی با اشاره به اینکه گاهی بدون توجه در رفتار با مردم کم‌کاری صورت می‌گیرد خاطرنشان کرد: دولت یازدهم هدف خود را بر ارزش‌های انسان‌ساز اسلامی مبتنی کرده و انتظار دارد مسئولان خدمت بی‌منت و همراه باارزش‌های اخلاقی انجام دهند.

وزیر اطلاعات با تأکید براینکه هدف برقراری آرامش در جامعه است تصریح کرد: اگر بخواهیم آرمان‌های انقلاب و نظام محقق شود باید نیازهای مردم درزمینهٔ سلامت، امنیت و آرامش تأمین شود.

وی ادامه داد: روزبه‌روز پیوند قلبی بین دستگاه‌های امنیتی وزارت اطلاعات، ناجا، سپاه و ارتش، بسیج، قوه قضاییه، وزارت کشور و نیز ستادهای بالادستی بیشتر می‌شود این همدلی وهم افزایی به تعبیر مقام معظم رهبری سبب برقراری امنیتی بی‌بدیل در کشور می‌شود.

علوی با اشاره به تلاش‌های دشمنان برای به چالش کشیدن امنیت کشور اظهار داشت: آن‌هم نه در سطح گروهک‌های تروریستی داعش، النصره و... این‌ها عددی نیستند که از ناحیه این‌ها برای امنیت کشور احساس ناامنی کنیم این‌ها ابزار و عروسک‌های خیمه‌شب‌بازی هستند که دیگران برای به چالش کشیدن امنیت از این‌ها سوءاستفاده می‌کنند.

وزیر اطلاعات تصریح کرد: پشت این قضیه اسناد و قرائن به هم‌پیوستگی سرویس‌های اطلاعاتی کشورهای متخاصم را می‌بینیم و در رأس آن آمریکا، انگلیس، موساد و مباشر این‌ها سرویس عربستان سعودی است.

وی بابیان  اینکه ردپای این عناصر در جنوب شرق کشور و خارج از مرزها می‌بینیم و تشکل‌هایی راه می‌اندازند تا 12 تیم 10 نفره درست کنند و برای هر عملیات 500 هزار دلار هزینه می‌کنند، گفت: با این سرمایه‌گذاری‌ها می‌خواهند امنیت کشور را به چالش بکشند.

علوی بابیان  اینکه عقبه همه این تشکل‌ها و گروهک‌ها سرویس‌های آمریکا و اسرائیل هستند خاطرنشان کرد: با همدلی، وحدت و هماهنگی دستگاه‌های امنیتی و انتظامی امنیت پایدار در کشور جاری‌شده است.

وزیر اطلاعات بابیان اینکه این همدلی باید در همه بخش‌ها حکم‌فرما باشد، ادامه داد: دولت یازدهم با ایجاد بیمه سلامت تلاش کرده مردم نگران سلامت خود نباشند و درزمینهٔ معیشت نیز تلاش شده  اگر باری از دوش مردم برداشته نشود حداقل هزینه‌ها سنگین‌تر نشود.

وی با تأکید براینکه در سه سال گذشته روند افزایش قیمت‌ها کنترل و مهار شد و بازار ثبات یافت و از التهاب خارج شد، گفت: اهتمام همه خدمتگزاران دسترسی مردم به مسئولان است، از همین رو مسئولان در برنامه‌ریزی و مدیریت زمان با مردم دیدار داشته باشند این مسئله به مردم آرامش می‌دهد.

علوی خاطر نشان کرد: بدعمل کردن مسئولان به‌حساب دین گذاشته می‌شود از همین رو باید خدمت به مردم باید با جاذبه باشد تا وحدت در جامعه و همگرایی بیشتر می‌شود.



۰۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 111]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن