تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):بهترین عبادت بعد از شناختن خداوند،‌ انتظار فرج و گشایش است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867542830




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دام انفعال در کمین دولت روحانی


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: جلال خوش چهره در خبرآنلاین نوشت:  اصلی‌ترین ضعف دولت یازدهم، غلطیدن در دام انفعال خواهد بود.

آتش توپخانه مخالفان در همه عرصه‌ها افزایش یافته است. مخالفان چنین القا می‌کنند که وعده‌های دولت با موانع جدی ناتوانی در انجام وعده‌ها و نیز مخالفت‌ها روبروست. پذیرفتن شرایط رقابت مطابق آنچه مخالفان رویکرد اعتدالی خواستار آنند، دولت را در کسب دوباره رأی اعتماد مردم در انتخابات پیش‌رو با چالش جدی‌ روبرو می‌کند.

تبیین و اعلام ماهیت و اهداف حملات بی‌امان سوداگران قدرت در مبارزه با آنچه به عنوان رویکرد اعتدالی در انتخابات دوره‌های یازدهم ریاست‌جمهوری و دهم مجلس شورای اسلامی از سوی مردم تأیید شد، در اولویت قرار دارد. علاوه‌براین لازم است با پرهیز از محافظه‌کاری‌ از اصولی دفاع کرد که خواست و دغدغه مردم در اوضاع کنونی است. هر دو دستور کار بالا بیش از هرکس و هر جریان متوجه دولت و کارگزارانی است که مشروعیت اقدامات آنان، اعتماد مردم است.

بسنده کردن به پاسخ‌های کلی و عبور از برخی مشکل‌آفرینی‌ها که به‌طور مستقیم بر تصورات مردم از توانایی دولت منتخب آسیب می‌زند، تن دادن به وضعی است که مخالفان بیگانه با مصالح کشور خواستار آنند. انفعال در واقع همین است که مخالفان به راحتی عرصه را برای هر‌گونه اقدام در مأیوس کردن مردم از دستاوردهایی که نه صرفا برای دولت، بلکه نظام سیاسی و کشور حائز منافع مثبت است، آزاد و رها می‌بینند، در حالیکه کمترین واکنش‌ به چنین رفتاری انجام می‌شود.

ایراد اتهام و توهین به رئیس جمهور منتخب مردم به عنوان یکی از آخرین اقدام‌ها، ناشی از فرصت بی‌رقیب کنشگرانی است که با هر عقب‌نشینی دولت از مواضع خود، صورت می‌گیرد. اگرچه به نظر می‌رسد دولت بنا به مصالح عالی‌تر از برخی بداخلاقی‌ها چشم می‌پوشد ولی نباید این خطر را نادیده گرفت که اختلال در اخلاق رقابت می‌تواند به رویه‌ای معمول در سپهر سیاسی کشور تبدیل شود. به عبارت دیگر اگر رئیس دولت آینده چهره‌ای دیگر نیز باشد، این رویه بیشترین تهدید و آسیب را متوجه اجرای سیاست‌های او خواهد کرد.

لازم است دولت در تبیین چرایی مشکلات جاری صراحت لازم را از خود نشان دهد. همچنین با کنار گذاشتن برخی مصلحت‌گرایی‌های غیر لازم به دفع مانع تراشی‌هایی همت کند که هدف آنها مأیوس کردن مردم از امید به آینده است.

یکی از صاحب‌نظران سیاسی به درستی اشاره کرده است که گویی تنها دو یاسه وزیر کابینه با تمام ظرفیت به کار براساس اصول گفتمانی حاکم بر دولت یازدهم مشغولند و باقی مصلحت‌گرایانه روزها را شب می‌کنند. این صاحب‌نظر همچنین به این واقعیت آشکار اشاره دارد که بازوی رسانه‌ای دولت در تبیین واقعیات جاری از سرعت تحولات عقب مانده است.
فرصت محدود است. پاشنه آشیل دولت، غلطیدن در دام انفعال خواهد بود.





۳۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن