تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 2 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):حقّ فرزند بر پدر ، آن است كه نام خوب بر او بگذارد و او را خوب تربيت كند و قرآن به...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817715730




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

انتقاد خبرگزاری امریکایی از موضع اوباما پس از انتخابات 88


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



انتقاد خبرگزاری امریکایی از موضع اوباما پس از انتخابات 88
روز نو : خبرگزاری امریکایی "بلومبرگ" با انتشار گزارشی تحت عنوان "چرا اوباما اجازه داد تا انقلاب سبز ایران شکست بخورد" مسائلی را درباره حوادث پس از انتخابات 88 و مواضع دولت امریکا پس از آن مطرح کرده است. 


به گزارش خرداد، این خبرگزاری می نویسد:"در سال 2009 میلادی اوباما توجهی به معترضان به نتیجه انتخابات نداشت. پرسش این است اگر او از معترضان حمایت می کرد چه روی می داد؟ به خوبی معلوم شده است که او واکنش قاطعانه ای از خود نشان نداد. چند دلیل وجود دارد که نشان می دهند چرا اوباما نمی خواست از معترضان حمایت کند. نخست آن که او باور نداشت نامزدهای انتخاباتی معترض به نتایج انخابات خواستار تعییرات اساسی در ایران باشند. اما دلیل مهم تر عدم همبستگی اوباما با معترضان به نتیجه انتخابات آن بود که می ترسید مذاکرات پنهانی با ایران لطمه ببیند. در کتاب جدید "جی سولومون" خبرنگار روزنامه وال استریت ژورنال" تحت عنوان "جنگ های ایران" او اشاره می کند که اوباما از کمک به معترضان خودداری کرد چرا که در پشت پرده در حال تلاش برای پیشبردن مسائل هسته ای با ایران برای دستیابی به یک موفقیت دیپلماتیک بود". 


این خبرگزاری در ادامه می نویسد:"سولومون در کتاب خود گزارش می دهد که اوباما به سیا دستور داد بود که ارتباط خود را با معترضان در ایران را قطع کند. آژانس امنیتی امریکا طرح هایی احتمالی را برای ارائه پول یا کمک به تسهیل برقراری ارتباطات میان مخالفان در کشورهای مختلف جهان انجام داده است. اما در مورد ایران قضیه فرق می کرد. در آن زمان گزارش های مختلفی به کاخ سفید می رسیدند. ساکنان ایرانی خارج از کشور خواستار حمایت دولت اوباما از معترضان بودند اما در داخل عده ای می گفتند که حمایت امریکا از معترضان وضعیت را بدتر می کند. اوباما در نهایت هیچ کاری نکرد". 


بلومبرگ در ادامه می نویسد:"این در حالیست که وزارت خارجه امریکا در سایر کشورها به معترضان کمک کرده بود. برای مثال، دولت امریکا در سال 2000 میلادی از طریق سفارت خود در مجارستان برنامه آموزش فعالان صرب را برای مبارزات بدون خشونت علیه دولت کشورشان پیش برد. در نهایت میلوسویچ از قدرت کناره گیری کرد. به طور مشابه در گرجستان نیز با اعتراضات سال 2003 میلادی شواردنازه از قدرت کناره گیری کرد در آن زمان حورج دابلیو بوش، جیمز بیکر را نزد او فرستاده بود تا از او بخواهد که به صورت مسالمت آمیز از قدرت کناره گیری کند. دولت اوباما نیز از اقدامات اعتراضی در مصر در سال 2011 و اوکراین در سال 2014 میلادی حمایت کرد. داستان ایران اما متفاوت بود. اوباما از آغاز زمان ریاست جمهوری خود تلاش می کرد تا ایران را از دشمن به دوست تبدیل کند. او حتی در زمانی نیز که تحریم ها را بر اقتصاد ایران وضع کرد خواستار تغییر رفتار و موضع ایران بود. هدف اوباما هیچ گاه براندازی نظام سیاسی ایران نبود". 


خبرگزاری بلومبرگ در ادامه اشاره می کند که موضع اوباما در قبال ایران سبب شد تا موضع اوباما را در قبال سایر مسائل خاورمیانه نیز تحت تاثیر قرار دهد و در این باره می نویسد:"سولومون در کتاب خود اشاره می کند که عدم مداخله نظامی امریکا در سوریه علیه اسد پس از نقض خط قرمز اوباما درباره استفاده از سلاح شیمیایی نیز به دلیل هراس او از تاثیرگذاری این موضوع بر مذاکرات با ایران به خصوص در زمینه برنامه هسته ای آن کشور بود". 


این خبرگزاری اما با رویکرد انتقادی از دولت اوباما می نویسد:"برجام حاصل شد اما ایران کماکان به ازمایش های مشوکی خود و نقض قطعنامه شورای انیت سازمان ملل متحد ادامه می دهد. البته هیچ تضمینی وجود نداشت که مداخله اوباما در اعتراضات پس از انتخابات منحر به دگرگونی اساسی در ایران شود اما ارزش امتحانش را داشت". 




تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 137]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن