تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانش منافق در زبان او و دانش مؤمن در كردار اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867308527




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خطر بحرانی دیگر از جنس مسکن


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرآنلاین: آمریکایی دوباره با بحران افزایش قیمت مسکن رو به رو خواهند شد.

شکاف بین تقاضا برای خانه های جدید و خانه هایی که به بازار عرضه می شوند،یکبار دیگر باعث ایجاد بحران مسکن در آمریکا شده است. قیمت خانه ها برای کسانی که برای اولین بار می خواهند بخرند به اوج رسیده است.

شهر سن خوزه اولین شهر در آمریکا است که بیشترین افزایش قیمت مسکن را داشته است.به طوری که  میانگین قیمت مسکن در چهار ماهه دوم سال یک میلیون دلار برای یک خانوار سه نفر بوده است .

بر اساس گزارش های موجود، کاهش نرخ بهره سبب شده تا تقاضا برای خرید مسکن افزایش یابد و به همین دلیل تعداد بسیاری زیادی از شهروندان آمریکایی برنامه دارند تا خانه جدیدی را ظرف 6 ماه آینده بخرند.

خرید مسکن در آمریکا به نرخ بهره پایین وابسته است؛ آمریکایی ها متوجه شده اند که نرخ بهره ممکن است از سوی فدرال رزرو تا چند ماه آینده افزایش دهد.از همین رو نرخ های پایین  مردم  را به سمت خرید مسکن متمایل کرده است. این تقاضای جدید باعث کاهش خانه های موجود در بازار شده و در نتیجه بحران عرضه و تقاضا که منجر به افزاش قیمت می شود،ایجاد خواهد کرد.

 در حال حاضر قیمت مسکن تنها 25 درصد از بازار است.

بحرانی سابقه دار

 مسکن  در سال 2008 عامل بحران در آمریکا شد که دامنه این بحران به سایر کشورها کشیده شد. در سال 2008 با ورشکستگی بانک لهمان برادرز  بحران اقتصادی در آمریکا  شروع شد که  کل دنیا را در برگرفت.

 این بانک بزرگ که از موسسات بزرگ مالی آمریکا بود و در حوزه خدمات مالی و بانکی فعالیت می کرد، در سال 2008 به طور داوطلبانه به دلیل عدم توانایی در بازپرداخت بدهی های خود اعلام ورشکستگی کرد. این بانک در گذشته وام هایی با سود کمتری را ارائه می داد.

در سال های نخست دریافت وام، سود وام کم بود و وام گیرندگان مسکن قابلیت پرداخت بدهی خود را داشتند و  اما با بالا رفتن نرخ سود ،وام گیرندگان دیگر قادر نبودند بدهی های خود را پرداخت کنند و مجبور شدند دارایی های خود مانند مسکن را بفروشند. به همین دلیل قیمت مسکن در آمریکا به شدت کاهش پیدا کرد و به دنبال این اتفاق بحران اقتصادی سال 2008 رقم خورد.

برخی کارشناسان درباره بحران سال 2008 می گویند، افزایش تعداد وام‌ های مسکن در بلندمدت در آمریکا، باعث افزایش قیمت مسکن شد، به طوری که قیمت مسکن در سال‌ های 1997 تا 2006 حدود 124 درصد افزایش پیدا کرد. برخی از وام گیرندگان این موضوع را فرصتی دانستند تا با افزایش دارایی خود  که همان مسکن به حساب می آمد، بتوانند با قراردادن آن به عنوان وثیقه، وام بیشتری با بهره کمتری دریافت کنند.

ولی افزایش ساخت مسکن باعث ایجاد افزایش عرضبه بیضش از تقاضای بازار شد و در نتیجه قیمت ها شکست. به دنبال این اتفاق وام گیرندگان علاوه بر اینکه نتوانستند بدهی خود را بپردازند، خانه آن ها نیز که به عنوان وثیقه فروش نرفت.

در ژانویه 2008 موجودی خانه‌ های فروش نرفته در بازارمسکن آمریکما به بالاترین میزان خود از سال 1981 رسید، به عبارت دیگر حدود چهار میلیون خانه، شامل 2.9 میلیون خانه خالی در بازار وجود داشت.

کارشناسان می گویند، با کاهش نرخ سود بانکی  که قرار است از سوی فدرال رزرو اعمال شود،ممکن است دوباره اتفاق گذشته در  اقتصاد آمریکا تکرار شود و یکبار دیگر مسکن عامل بحران در آمریکا شود و دوباره جهان با بحرانی از جنس مسکن روبرو شود.





۲۷ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 96]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن