تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 31 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):تلخى حق را تحمل كن، و مبادا كه فريب شيرينى باطل را بخورى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817193400




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

واردات خون به کشور نداریم


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
واردات خون به کشور نداریم
واردات خون به کشور نداریم مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران با بیان اینک واردات خون و فرآوردهای خونی به کشور نداریم گفت: تلاش ما بر این است که منشاء پلاسما را ایرانی کنیم.


به گزارش فرهنگ نیوز، علی اکبر پور فتح اله ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه سازمان انتقال خون کشور در زمینه خون و فرآورده های خونی مورد نیاز بیمارستانی موفق شده به خودکفایی برسد، اظهار داشت: در حال حاضر به ازای هر هزار نفر جمعیت ۲۷ واحد خون اهداء کننده در کشور وجود دارد.

ایجاد مراکز جامع اهداء خون در کشور

وی با بیان اینکه شعار سازمان بهداشت جهانی «خون کافی و سالم» است و ما در این زمینه به کفایت خون سالم و کافی در کشور رسیده ایم، گفت: براساس برآوردهای آماری ظرف یک سال و نیم گذشته هیچ گونه کمبودی در زمینه خون و فرآورده های خونی در کشور نداشته ایم.

مدیر عامل سازمان انتقال خون ایران اضافه کرد: خونی که در کشور ما تامین می شود یکی از سالم ترین خون ها در میان کشورهای منطقه است.

پورفتح اله یکی از برنامه های سازمان انتقال خون را ایجاد مراکز جامع اهداء خون دانست و افزود: اولین مرکز جامع اهداء خون در تهران راه اندازی شده است.

وی بیان داشت: در مراکز جامع اهداء علاوه بر اهداء خون کامل امکان اهداء پلاسما برای تولید داروهای مشتق از پلاسما صورت می گیرد که این امر می تواند ما را در زمینه داروهای مشتق از پلاسما نیز به خودکفایی برساند.

۱۲ هزار داوطلب سلول های بنیادی در کشور داریم

مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران با اشاره به اینکه در مراکز اهداء جامع، اهداء مستقیم پلاکت را داریم، عنوان کرد: در این مراکز روش تهیه پلاکت خونی از روش فعلی به روش  اهداء مستقیم پلاکت در حال تغییر است که در این روش اهداء کنندگان به صورت مستقیم پلاکت را اهداء می کنند.

پور فتح اله به بهتر شدن وضعیت بیماران در روش اهداء مستقیم اشاره کرد و افزود: در روش فعلی اهداء خون شش واحد پلاکتی از خون اهداء کنندگان جدا می شود و شش مرتبه به گیرنده تزریق می شود که این امر برای گیرنده خطرات  زیادی در برابر پلاکت های افراد مختلف دارد.

وی با اشاره به اینکه در روش اهداء مستقیم پلاکت، یک فرد اهداء کننده پلاکت وجود دارد، تصریح کرد: در این روش با یک مرتبه اهداء یک دوز درمانی را فراهم می کنیم.

مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران بیان داشت: با تلاش وزارت بهداشت مراکز پیوند مغز استخوان و پیوند سلول های بنیادی در ۹ قطب کشور در حال توسعه یافتن است.

پور فتح اله با اشاره به اینکه سازمان انتقال خون زیرساخت هایی از قبیل تولید خون اشعه داده شده، تولید پلاکت به روش فرزریس و اهداء کنندگان سلول های بنیادی را برای اجرا مراکز پیوند سلول های بنیادی آماده می کند، عنوان کرد: ۱۲ هزار مورد داوطلب سلول های بنیادی را داریم که این رقم، رقمی مناسب در کشور نیست.

وی با تاکید بر اینکه تعداد داوطلبان اهداء سلول های بنیادی در کشور باید به 100 هزار مورد برسد، افزود: با تحقق این امر می توانیم ۵۰ درصد نیاز کشور را پاسخ دهیم.

نبود زیرساخت ایجاد مرکز جامع اهدا خون در لرستان

مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران لازمه متصل شدن به بانک های جهانی و داشتن تبادل سلول را بالا رفتن تعداد داوطلبان سلول های بنیادی دانست و اظهار داشت: با تحقق این امر  تقریبا می توانیم 100 درصد نیاز کشور را تامین کنیم.

پورفتح اله اضافه کرد: امیدوارم به سرعت بتوانیم در مراکز استان های کشور  مراکز جامع اهداء را ساماندهی کنیم.

وی با بیان اینکه لرستان موقعیت خاصی در کشور دارد، تصریح کرد: لرستان از معدود استان هایی است که حدود یک سوم تولیدی خون خود را در شبکه خون رسانی کشور برای استان هایی که میزان مصرف بالایی دارند قرار می دهد .

مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران عنوان کرد: در لرستان جمعیت اهداء کننده بیش از مصرف استانی است.

وی وضعیت اهداء کنندگان لرستان را خوب دانست و افزود: یکی از مشکلات استان لرستان مشکل زیرساخت ها و نبود فضاهای فیزیکی آن است که در این استان ما فضای فیزیکی مناسب برای ایجاد مرکز جامع اهداء نداریم.

واردات 220 میلیون دلار داروهای مشتق از پلاسمای خون به کشور

مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران با بیان اینکه مرکز جامع اهداء می تواند از نظر خودکفایی و استقلال مالی کمک بزرگی به انتقال خون انجام دهد، اظهار داشت: با تشکیل مرکز جامع اهداء می توان داروهای مشتق از پلاسما را به پلاسمای ایرانی تبدیل کرد.

پور فتح اله عنوان کرد: حدود ۲۲۰ میلیون دلار واردات داروهای مشتق از پلاسما داریم.

وی در بخشی دیگری از سخنان خود به تولید سالانه بیش از پنج میلیون و ۴۰۰ هزار گلبول قرمز متراکم، پلاکت، پلاسما و کرایو در کشور اشاره کرد و گفت: این مقدار خون حاصل دو میلیون و ۱۰۰ هزار اهداء خون در کشور است.

مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه پلاسما لرستان به کرمانشاه ارسال می شود، اضافه کرد: استان لرستان بیشترین میزان خون ارسالی را به استان خوزستان دارد.

پورفتح اله با اشاره به اینکه مشکل کمبود پزشک متخصص در تمام کشور وجود دارد، افزود: در حال حاضر وضعیت پزشکان متخصص در کشور وضعیت حاد گذشته را ندارد و قطعا روند آن رو به رشد خواهد بود و بهتر خواهد شد.

وجود 20 هزار بیمار مبتلا به تالاسمی در کشور

وی در بخش دیگری از سخنان خود تعداد بیماران تالاسمی در کشور را حدود ۲۰ هزار نفر دانست و اضافه کرد: بیماران تالاسمی در سال حدود ۱۵ بار خون دریافت می کنند و بیش از ۳۵۰ هزار خون اهدایی ما در گلبول قرمز برای بیماران تالاسمی استفاده می شود.

مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران عنوان کرد: در سراسر کشور تلاش کرده ایم خون افراد مبتلا به تالاسمی را از خون تازه با طول عمر کمتر از پنج تا هفت روز در سراسر کشور برای این افراد تهیه کنیم.

پور فتح اله با اشاره به اینکه حذف گلبول های سفید از خون حدود ۲۰ میلیارد تومان بار مالی را برای سازمان انتقال خون کشور داشته است، گفت: ایران جزء کشورهایی است که در آن دسترسی بسیار خوبی برای افراد مبتلا به تالاسمی به خون مورد نیاز فراهم شده است.

وی عنوان کرد: برای جلوگیری از کاهش  حساسیت در افراد مبتلا به تالاسمی آزمایش آنتی ژن «کل» اضافه می کنیم که در آن برای افراد مبتلا به تالاسمی «کل مثبت» خون «کل منفی» ارائه خواهد شد.

مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران  با بیان اینکه افراد «کل مثبت» ۱۰ درصد افراد جامعه هستند، گفت: بعضی موارد ممکن است در این مورد سازمان انتقال خون دچار مشکل شود.

پور فتح اله در بخش دیگری از سخنان خود افزود: تعداد افراد مبتلا به تالاسمی در استان لرستان حدود ۱۳۵ نفر است.

واردات خون و فرآورده های خونی به کشور نداریم

وی با اشاره به اینکه در کشور واردات خون و فرآورده های خونی نداریم، افزود: در زمینه داروهای مشتق از پلاسما واردات را به کشور داریم که در دسته دارو قرار دارند.

مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران با اشاره به اینکه تلاش ما بر این است که منشاء پلاسما را ایرانی کنیم، افزود: در حال حاضر حدود ۳۵۰ هزار لیتر ثلث منشاء پلاسما ایرانی شده و در صورتی که این رقم به ۶۰۰ هزار لیتر برسد می توانیم داروهای مشتق از پلاسما را با پلاسمای ایرانی تامین کنیم.

پورفتح اله در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در همه استان های کشور رکورد دارهای اهداء خون وجود دارد، عنوان کرد: رکورد دار استان لرستان مسعود فرج الهی با ۱۲۰ بار اهداء خون است.

وی با تاکید بر اینکه مراکز انتقال خون باید حداقل ۲۰ هزار واحد اهداء خون را در سال داشته باشند، عنوان کرد: نگاه ما در زمینه انتقال خون این است که انتقال خون به سمت تمرکز گرایی برود.

مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران  یکی از مشکلات مراکز انتقال خون در کشورهای در حال توسعه را کم بودن واحد اهداء خون دانست و گفت: میزان اهداء خون در مراکز اهداء خون کشورهای در حال توسعه  بین سه تا پنج هزار واحد بوده و این در حالیست که در کشورهای پیشرفته بالای ۲۰ هزار واحد اهداء خون در مراکز وجود دارد.

وی با بیان اینکه اهداء خون در شهرهایی که مرکز انتقال خون ندارند از طریق مراجعه واحدهای سیاری برنامه ریزی شده  که آموزش دیده هستند صورت می گیرد،  تصریح کرد: با کمک مجمع خیرین انتقال خون ۹ کانتینر سیار مجهز برای انتقال خون با هدف بحران طراحی شده اند.
 

منبع: مهر


95/6/3 - 14:22 - 2016-8-24 14:22:20





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن