تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بسم اللّه‏، شفاى هر دردى و يارى كننده هر دارويى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805305852




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

لیاقت آمریکای سفیدپوستان همان ترامپ است


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری فارس: از سال 1936 که «فرانکلین روزولت» توانست 71 درصد از آراء سیاهپوستان را برای ریاست‌جمهوری به دست آورد، دموکرات‌ها همیشه راهی را برای اعمال نفوذ در سیاهپوستان آمریکا پیدا کرده‌اند.

از آن زمان به بعد، در سال 1948، «هری ترومن» رئیس‌جمهور اسبق آمریکا موفق شد حمایت 77 درصد از رأی‌دهندگان سیاهپوست را جلب کند زیرا دستور لغو تبعیض‌ نژادی در نیروهای مسلح را صادر کرد و یک حکم اجرایی علیه تعصب نژادی در استخدام‌های فدرال نیز صادر کرد.

طبق گزارش پایگاه «دای بلک من»، از آن زمان به بعد، «لیندون جانسون» یکی دیگر از رؤسای جمهور آمریکا، قانون حقوق مدنی را مطرح کرد و در همان سال حمایت 94 درصد از سیاهپوستان را به خود جلب کرد.

این گزارش سپس بعد از اشاره به این موارد، نوشت که در تمامی موارد اشاره شده، این سه رئیس‌جمهور در قبال حمایت سیاهپوستان، چیزی را به آنها عرضه کردند اما بعد از سال 1964 چه رخ داد؟

«هاوک نیوسام» رهبر جنبش «زندگی سیاهپوستان اهمیت دارد» و خالق کمپین «تا زمانیکه به زندگی سیاهپوستان اهمیت داده شود، من رأی‌ نمی‌دهم»، در این خصوص می‌گوید: «ما برای حق رأی خود مبارزه می‌کنیم. ما مبارزان آزادی خود را داشتیم. ما تحصن‌ کردیم. ما راهپیمایی‌هایی را برگزار کردیم. ما اعتراضات آرام و صلح‌آمیزی را داشتیم. حال، زمان آن رسیده است که آراء‌ ما مفهوم و معنی خاصی داشته باشد. این مسئله مهمی است که سیاهپوستان آموخته‌اند که از آراء خود به شیوه‌ای استفاده کنند که به بهبود جامعه‌اشاه کمک کند. ما نتوانستیم به کامل‌ترین شکل از پتانسیل آراء خود استفاده کنیم».

نیوسام که مخالف شرکت در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا است، می‌گوید: «سیاهپوستان آفریقا باید تا زمانیکه به زندگی سیاهپوستان اهمیت داده شود، از رأی‌ دادن خودداری کنند. لیاقت آمریکای سفید (که به زندگی سیاهپوستان اهمیت نمی‌دهد) همان ترامپ است، شاید لازم است که بفهمند که داشتن افرادی (سیاهپوستان) که مسئول مصونیت و رفاه خود هستند و با بی‌تفاوتی جسورانه نسبت به زندگی آنها، به کار خود ادامه می‌دهند، به چه شکل است.»

رهبر جنش «زندگی سیاهپوستان اهمیت دارد»، معتقد است که عدم شرکت در انتخابات، تخلف از اقداماتی به حساب نمی‌آید که اجداد سیاهپوست آنها انجام داده‌اند.»

وی می‌گوید: «ما بیشتر با شرکت در یک فرایند انتخاباتی دو حزبی که هیچ اقدامی برای جامعه ما صورت نمی‌دهد، به آنها بی‌احترامی می ‌کنیم. ما باید قدرت واقعی آراء خود را بازپس گیریم و جنبش‌هایی را خلق کنیم که آنها را در قبال خواسته‌هایمان مسئول بداند».

وی ادامه می‌دهد: «چه کسی در رقابت‌ ریاست‌جمهوری، جلو آمده و گفته که زندگی سیاهپوستان اهمیت دارد؟ هیلاری کلینتون فقط اخیراً در سخنرانی پذیرش نامزدی دموکرات‌ها در گردهمایی ملی دموکرات‌ها از یک روند جدید، شعار «نژادپرستی سیستماتیک» را مورد استفاده قرار داد اما در ماه فوریه، یکی از فعالان جنبش زندگی سیاهپوستان اهمیت دارد به کلینتون گفت که «یاغی طغیانگر» نیست و از کلینتون خواست که به دلیل حبس گسترده از جامعه سیاهپوستان عذرخواهی کند و یکی از حامیان مالی کلینتون این فعال را از جلسه بیرون کرد.

هیلاری کلینتون در زمان پیدایش لایحه «اجرای قوانین و کنترل جرایم خشونت‌بار» در ریاست‌جمهوری «بیل‌ کلینتون» در سال 1994، از آن حمایت کرد که این لایحه بعد از تصویب مسائلی چون، حبس‌های همکانی و حبس‌های اجباری طولانی‌تر را به وجود آورد که به شدت به جامعه سیاهپوستان آسیب وارد کرد.

رهبر جنبش جامعه سیاهپوستان اهمیت دارد، ادامه داد: «ما نه تنها به دنبال آن هستیم که عدالت کیفری در اولویت قرار گیرد بلکه به دنبال آن هستیم که مردم سیاهپوست در انتخابات ایالتی، محلی و ملی، نمایندگی بهتری به دست آورند و تمامی این‌‌ها با به دست‌آوردن مجدد کنترل آراء ما محقق می‌شود. اگر نامزدی داشته باشید که بتوانید محکم بگویید که منفت جامعه شما در رأس سطوح ایالتی و ملی است، آن موقع با تمام وجود رأی بدهید در غیر این صورت سیاهپوستان نباید به کاندیدی رأی دهند که سابقه نیستی را برای جامعه ما به همراه داشته باشد».




۲۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۱:۲۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن